Enes Ünal’dan mesaj var

Bizim Çocuk Enes Ünal sosyal medya hesabı twitter'dan bir paylaşımda bulundu.

Süper Lig‘in gol atan en genç oyuncusu olan ve bu başarıyı Bursaspor formasıyla (2013-2014 sezonunda, 25 Ağustos 2013 tarihindeki Bursaspor-Galatasaray maçında fileleri havalandırarak yaşayan Enes Ünal, 10 Mayıs 1997 doğumlu) golü hatırlatan Enes Ünal “Belki de bir çoğunuz beni bugün tanıdı. Bu anın üzerinden 5 yıl geçti ve artık 21 yaşındayım. Hikayemin yeni bir sayfasına geçerken benimle birlikte biraz yaşlandığını hisseden var mı?” mesajı ile doğum günü mesajıyla dikkat çekti.

8 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. İyi ki doğdun bizim çocuk. İyi ki buralarda kalmadın. Seni de niceleri gibi harcayacaklardı yoksa. Tam zamanında gitmişsin Bursa’dan.

    68
    3
  2. Bu adamın türkçeyi kullanma, kendisini ifade etme kabiliyetine de ayrı bi hayranım. Sporculuğu kadar geliştirdiği ve geliştirmeye devam ettiği hitabeti ile de fark yaratan birisi. Maşallah sana..

    28
    5
  3. İyi ki doğdun kardeşim,
    yolun ve bahtın her daim açık olsun,
    dualarımız seninle,
    Bir gün elbet kavuşmak dileğiyle,
    bizi gururlandırmaya devam et…

    18
    5
  4. İyi ki Bursa da doğdun. İyi ki BURSASPOR lu oldun. İyi ki avrupa ya gittin .Yerin doldumu? ??Asla dolmadı İnşallah bir gün yine yuvana geri gelirsin. Bizlerde stadı Enes Ünal diye bağıra bağıra çınlatırız. Doğum günün kutlu olsun çoçuk. Seni doğuran Anne ne ALLAH uzun ömürler versin. Tabii baba nada ALLAH uzun ömürler versin.

    9
    3

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu