İpler kimin elinde?

Kaset başa sardı... Camiada herkes puan hesabı yapmaya şimdiden başladı...

Bursaspor ligde kalır mı?‘ Kalan 5 haftada kritik maçları bulunan yeşil beyazlılar bir kez daha hesap kitap yaptırmaya başladı. Fenerbahçe, Karabük‘ün ardından düşecek 2 takımın belirlenmesinde kritik rol oynayacak.

Spor Toto Süper Lig‘de artık son 5 haftaya girildi… Bursaspor, ligin ikinci yarısında aldığı mağlubiyetlerle birlikte küme düşme korkusu yaşayan takımlarından başında geliyor.

33 puanda kalan yeşil beyazlıları kalan 5 haftada kritik maçlar bekliyor. Timsah, cumartesi günü deplasmanda ligden düşmesi kesinleşen Kardemir Karabükspor‘a konuk olacak.

Ardından evinde 29 puanlı Atiker Konyaspor‘u konuk edecek olan Bursaspor, Fenerbahçe ve Trabzospor‘la üst üste oynayacak.

ANTALYA’NIN FİSKTÜRÜ ZOR

Mustafa Er‘in öğrencilerinin son haftaki rakibi ise yine ligde tutunmaya çalışan Gençlerbirliği olacak. Alt sıralardaki takımların maçlarındaki zorluk oranına bakıldığı vakit ise Osmanlıspor ve Antalyaspor bir adım öne çıkıyor. Hamza Hamzaoğlu yönetiminde 35 puanda bulunan Antalyaspor‘un  Fenerbahçe (D), Trabzonspor, Gençlerbirliği (D), Başakşehir ve Alanyaspor‘la (D) maçları bulunuyor.

FENER’İN MAÇLARI

Osmanlıspor‘un fisktürü de Antalyaspor‘a benziyor. Başkent temsilcisi sırasıyla Gençlerbirliği, Başakşehir, Alanyaspor, Beşiktaş ve Akhisarspor’la oynayacak. Küme düşecek 2 takımı belirlenmesinde şampiyonluk peşinde Fenerbahçe etkin rol oynanacak.

Sarı lacivertlilerin son 5 haftada Antalyaspor, Bursaspor ve Atiker Konyaspor‘la maçları bulunuyor. Bursaspor‘un önündeki Karabükspor ve Atiker Konyaspor karşılaşmalarını kazanarak rahatlaması camiada herkesin tek temennisi.

14 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. İpler her zaman insanın kendi elindedir… başkasının ipi ile kuyuya inilmez…iki yıldır bize bu hesapları yaptıran yönetim daha koltukta oturuyor ya ne yazsak anlamsız… saygılar

    44
    1
  2. Bu sezon bizim adımıza en umut verici değişken fikstür oldu bi de ilk yarı 8-14. Haftalar arası topladığımız puanlar. O 7 maçlık seri olmayaydı yan basmıştık. Futbolcu grubu bi zahmet Karabük ve konyadan en az 4 puan alıp ligi bitirmeli. Rakiplerin işi zor bize 37 yeter bence

    17
    5
  3. İpler bence bizim elimizde karabukten alınacak bir 3 puanın bile bizi fazlasıyla rahatlatacağını düşünüyorum.Böyle olursa konya maçta artık son çırpınış etkisiyle hücum ağırlıklı dengesiz bir oyun oynayacaktır sakin olup boşlukları bulup golleri bulmak şart.Ancak bunu ne kadar başarırız bilmem.Bir de şu da unutulmasın bizim fikstür de bence çok zor.Bundan sonra rakipler ya fb ts ya düşme hattı.

    9
    1
  4. Maç maç gidecek olursak
    1. Maç Karabükspor; Yeneriz yenilirsek zaten duselim hiç uzatmaya gerek yok.36 puan oluruz.
    2. Maç Konyaspor; Taraftar baskısıyla filan en kötü 1 puan aliriz 37 oluruz.
    3. Maç FB.; Kendi stadimizdan sonra en fazla puan aldığımız stad. Beraberlik niye olmasın. 38 oluruz
    4. Maç TS; Avrupayı garantilemis olarak karşımıza gelirlerse yeneriz ama her harikulde geçen yıldan daha zor olacak. Beraberlik fena olmaz 39 oluruz.
    5. Maç GB; Ligin en gıcık takımı onlar gibi anti futbol ve katı defans ile 1 puan alınabilir 40 oluruz.

    6
    19
  5. Karabük ve konyayı kesinlikle yenmemiz lazım aksi halde diğer maçlardan puan alabileceğimizi düşünmüyorum

    2
    1
  6. başkalarının ipiyle kuyuya inmeye ne kadar meraklı olduğumuzun bir başka kanıtı..kümede kalıyoruz trabzon tutuyor,şampiyon oluyor trabzon şampiyon yapıyor,siz hesap kitap yapacağınıza şimdiden trabzonsporun kapısında yatıp kalkıp dua edin bence

    1
    4
  7. Karabük ve konyadan 4 puan almak yetmez maalesef mutlak 6 puan almak şart. Şimdiki puan avantajina aldanmayın 39 puanla 1 takim kume dusecek. Bu takim insallah biz olmayiz..!

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu