Romanya 2-0 Türkiye

A Milli Futbol Takımı hazırlık maçında Romanya'ya Gheorge Grozav'ın golleriyle 2-0 mağlup oldu.

Romanya‘nın Cluj şehrindeki Dr. Constantin Radulescu Stadyumu‘nda oynanan ve Portekiz Futbol Federasyonu‘ndan Tiago Bruno Lopes Martins‘in yönetiği maçta Romanya’nın gollerini 42. dakikada Grozav ve 69. dakikada Gheorghe kaydetti.

Harun Tekin ilk 11 başladığı karşılaşmada 90 dakika sahada kalırken Barış Yardımcı ise 83. dakikada Ozan Tufan‘ın yerine oyuna dahil oldu.

18 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Lucescu tamam anladık kadroda gençleşmeye gittin.Geleceğe yatırım yaptın.Peki bu selçuk inan nedir? İlk golü onun hatasından yedik.Hem de öyle böyle bi hata değil.Top kaybı yaptı ama topun peşinde koşmak yerine hakeme el kol haraketi yaparken rakip gitti golü attı.İşini yapmayıp sürekli sağa sola sataşan biri daha var adını siz bilirsiniz.Milli takımın tamamen böyle adamlardan temizlenmesi gerekiyor.Biz romanyadan 2 de yeriz 3 de yeriz.Ama selçuk inan gibi sözde ‘ADAM’ları izlemek istemiyoruz.

    26
    2
  2. Haruna inan ki acıdım. Böyle bir takımın kaleci olduğu için. Böyle bir defans bloğunun arkasında olduğu için. Öncelikle bir daha Milli Takımı izlemem niye mi .Kazma Ozan var yanında mi Serdar Âciz…
    Ben takımda Alanyadan Emre’yi Kayseri’den Denizi
    Bursalı Enesi, Romalı Cengizi. Ve bu takıma hak eden Anadolu takımlarının oynayan çocuklarımızı…

    26
    3
    1. @Atatürkçü yorumuna yanıt olarak

      dünya genelinde fifa tatili oluyor bu.Herkes milli takımına gitsin diye ara veriyorlar.Ben de çok gereksiz buluyorum. her ay 1 hafta boş geçiyor.Güzelim havalar da heba oluyor. Yarın kar kış buz olur, maçlar ertelenir oynanmaz,futbolun tadı kaçar buz üzerinde..Ayrıca, bu milli takım için ara mara verilmez.

      8
      2
  3. bence kadro şu şekilde olmalıydı……HARUN – EROL ALKAN – ÖMER TOPRAK – ÇAĞLAR – ATİLLA – OKAY YOKUŞLU – DENİZ TÜRÜÇ -YUSUF YAZICI – EMRE AKBABA – CENGİZ ÜNDER – CENK İKİNCİ YARIDA CENKİN YERİNE ENES EROLUN YERİNE BARIŞ YUSUF YAZICI YERİNE YUNUS MALLI ÖMER TOPRAK YERŞNE UĞUR DEMİROK BUNLAR GİRMELİYDİ BENİM DÜŞÜNCEM BU YÖNDE

    6
    4
  4. barış çok heyecan yaptı, harun da bir iki hatalı çıkış yaptı ama milli takımda ki herkes dökülünce bizimkiler de ayak uydurdu

    5
    4
  5. Bence Selçuk İnan EURO 2016 elemelerindeki son maçta İzlanda’ya o meşhur golü attıktan sonra millî takımı bırakmalıydı. O golden sonra tek bir katkısı bile olmadı çünkü. Bunun yanısıra, DK 2018 elemelerinde İzlanda ve Ukrayna’ya karşı aldığımız mağlubiyetlerden zerre kadar bir ders çıkarılmadığı ortada. Maçın sadece 2-3 dakikalık özetini izlemek bile takımın düştüğü hâli anlamaya yetiyor. Tüpçü istifa etmeden bu millî takımdan bir cacık olmaz.

  6. sistem yok hırs yok amaç yok.takımın başındaki adam her şeye doymuş yabancı ve yaşı olmuş 75.futbol fedarasyonu futboldan anlamayan daha önce başkanı olduğu kulübü borç batağına sokup kaçan adamlardan kurulmuş.şu milli takımdan umut bekleyen var mı arkadaşlar.ondan sonra yabancı sayısına takarlar. fedarasyon şu yabancılar olmasın ligi yayınlayacak ne tv ne de seyredecek insan bulurlar.yabancı sayısından önce kulüp başkanı olacaklara belli standartlar getirilmeli kulüp yönetmeliğine bir düzenleme yapılmalı.saygılar

    2
    1
  7. bir kaleciye bukdr geri pası atılırmı ya pas degil zehir ,, selcuk inan soyleneck laf yok suc onda degil onu milli takıma alanda ! ozan bey topu kaptırıp zahmet edip geri kosmuyor neyse ya boşverin gitsin…….

    2
    1
  8. Hayatımda ilk defa bir millî macimizi bildiğim halde izlemedim sadece kadroya baktım böyle selçuk oguzhan ozan gibi rezil herifleri hala kadroya aliyosunuz sonrada milli takım ilerlemiyo diyorsunuz önce sen hocani Türk yap ne işi var gavurun bizim başımızda milli duyguyu nasıl verecek futbolcuya unutmayın inanmak basarmanin yarisidir

    1
    1
    1. @Aga yorumuna yanıt olarak

      Söylediklerine Oğuzhan hariç katılıyorum, Oğuzhan BJK’nin en iyilerinden ama millî takımda ona ayak uydurabilen oyuncu az olduğundan yeterince etkili olamıyor.

  9. Bu kadroylamı avrupa şampiyonasına gidecez??yusuf yazıcı ve okayı futbolcu diye milli takıma getirenler futbolla ilgileniyormu acaba 36 lık emre ile mehmet topalın nin ölüsü bunlardan bin kat iyidir mesele genç futbolci değil sahada başarılı olandır.

    1
    2
  10. Iyi tamam Bursa’mızdan çok futbolcu var.
    Yenildikten sonra neye yarıyor acaba?
    Dikkat ettiniz mi ? Şikebahce o sene neredeyse bütün takımımızı aldı, o senden beri toparlayamadı.

    1
    2

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu