Tayfun Aydoğan Avusturya’ya gitti

Bursaspor'da sakatlığı nedeniyle sezonu kapatan Tayfun Aydoğan, tedavisi için Avusturya'ya gitti.

Sezon başında yeşil-beyazlı formayı giyen ve kısa sürede takımın en önemli isimlerinden biri haline gelen deneyimli orta saha oyuncusu, ligin 6. haftasında Bursa’da oynanan Isparta 32 Spor maçında yaşadığı sakatlık sonucu sezonu kapatmıştı.

Bursaspor formasıyla 6 lig ve 2 kupa maçına çıkan Tayfun Aydoğan, bu karşılaşmalarda 4 gol ve 7 asistlik performansıyla dikkat çekmişti.

Tayfun Aydoğan, Avusturya’da geçireceği ameliyatın ardından tedavi sürecine burada devam edecek ve sonrasında Bursa’ya dönerek rehabilitasyon programını sürdürecek.

10 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. yapılan transferler içinde en iyisiydi ve durduk yere sakatlandı sezonu kapadı adam. çok yazık oldu çok. sefa ve tunahan gibi adamlar yerine 1 tane tayfunun olsun yeter. mesele koşmaksa presse onu da yapardı tayfun. sefa ve tunahan savunsun diye alındı diyen boş yerel medya yorumcuları 4 adet yediğimizde kerize yattılar hep. kimisi de pişkince olmadı doku tutmadı muhabbeti yapıyor. eeee seri eksi basması kolay da gerçek zamanında doğruları korkmadan diyebilmek.

  2. Çok iyi topçuydu.Takımada ısınmış ve seviliyordu.O sakatlandıktan sonra çok etkisiz kaldık.Büyük kayıp oldu.

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu