Mustafa Er “Daha da iyi olacağız”
Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er, Trendyol 1. Lig'in ilk haftasında deplasmanda Bodrum FK'yı 2-0 mağlup ettikleri karşılaşmanın ardından düzenlenen basın toplantısında değerlendirmelerde bulundu.

Karşılaşmanın zorlu saha ve hava koşullarında oynandığını belirten Mustafa Er, zeminin oyunlarını olumsuz etkilediğini ifade etti.
“Açıkçası saha ve hava şartları bizi oldukça zorladı. Zemin çok kötüydü maalesef. Öbek öbek çimin kalktığı, oyuncuların ciddi anlamda şikâyet ettiği bir zemin vardı. Biz oynayan bir takımız. Bu anlamda zeminin bizi çok zorladığını söyleyebilirim. Hava da bu mevsim için oldukça nemliydi. Buna rağmen iki takım da iyi mücadele etti.”
Rakibe net gol fırsatı vermediklerini vurgulayan deneyimli teknik adam, ikinci yarıda farkı artırabilecek pozisyonlar yakaladıklarını söyledi.
“Bizim birçok pozisyonumuz var. Rakibe yüzde yüz gol pozisyonu şansı vermedik. İkinci yarı özellikle çok daha farklı kazanabilirdik. Rakibin tamamen santrfor Ali’ye uzun toplarla ve ikinci toplarla oynayacağını biliyorduk, buna göre hazırlandık. Hem arka blokta hem de ön blokta baskıyı doğru yaparak ikinci topları kazanmamız gerekiyordu. Bunu da başardık. Duran toplardan tehlikeli olabileceklerini biliyorduk, buna da çalışmıştık. Takım bu anlamda çok iyi reaksiyon verdi. Hiç pozisyon vermeden maçı 2-0 tamamladık.”
Takımın performansından memnun olduğunu dile getiren Mustafa Er, oyunlarının daha da gelişeceğini belirterek sözlerini şöyle tamamladı:
“Oyunumuz daha iyi olacak, buna yüzde yüz inanıyorum. Kazanmak çok değerliydi. İyi oynadığımızı düşünüyorum. Oyunun büyük bölümünde üstün olan taraftık. Hem pozisyon anlamında hem de skor olarak bunu gösterdik. İyi bir başlangıç oldu. Tüm oyuncularımı özellikle ortaya koydukları mücadeleden dolayı tebrik ediyorum.”






Bursaspor Süper Lige Avrupa Kupalarına Hangi Yılda Dönüyor,
Bir orta saha şart bu takıma bodrum ligin zayıf takımlarından bir tanede Halil e yedek genç bi oyuncu bakmak lazım çok sakatlanıyo