Karşılaşmanın zorlu saha ve hava koşullarında oynandığını belirten Mustafa Er, zeminin oyunlarını olumsuz etkilediğini ifade etti.
“Açıkçası saha ve hava şartları bizi oldukça zorladı. Zemin çok kötüydü maalesef. Öbek öbek çimin kalktığı, oyuncuların ciddi anlamda şikâyet ettiği bir zemin vardı. Biz oynayan bir takımız. Bu anlamda zeminin bizi çok zorladığını söyleyebilirim. Hava da bu mevsim için oldukça nemliydi. Buna rağmen iki takım da iyi mücadele etti.”
Rakibe net gol fırsatı vermediklerini vurgulayan deneyimli teknik adam, ikinci yarıda farkı artırabilecek pozisyonlar yakaladıklarını söyledi.
“Bizim birçok pozisyonumuz var. Rakibe yüzde yüz gol pozisyonu şansı vermedik. İkinci yarı özellikle çok daha farklı kazanabilirdik. Rakibin tamamen santrfor Ali’ye uzun toplarla ve ikinci toplarla oynayacağını biliyorduk, buna göre hazırlandık. Hem arka blokta hem de ön blokta baskıyı doğru yaparak ikinci topları kazanmamız gerekiyordu. Bunu da başardık. Duran toplardan tehlikeli olabileceklerini biliyorduk, buna da çalışmıştık. Takım bu anlamda çok iyi reaksiyon verdi. Hiç pozisyon vermeden maçı 2-0 tamamladık.”
Takımın performansından memnun olduğunu dile getiren Mustafa Er, oyunlarının daha da gelişeceğini belirterek sözlerini şöyle tamamladı:
“Oyunumuz daha iyi olacak, buna yüzde yüz inanıyorum. Kazanmak çok değerliydi. İyi oynadığımızı düşünüyorum. Oyunun büyük bölümünde üstün olan taraftık. Hem pozisyon anlamında hem de skor olarak bunu gösterdik. İyi bir başlangıç oldu. Tüm oyuncularımı özellikle ortaya koydukları mücadeleden dolayı tebrik ediyorum.”




20 YORUM
Bodrum maçını unutup, diğer maça odak ..sonra o maçıda unutup devam. 😃
İlkyarı oynanan oyunu beğendik
Ama 2.yarı skoru da almanın
Rehavetiyle takım fazla geri çekildi
Bir de dikkatimi çeken takım boyu
Zaman zaman çok açıldı bloklar
Arası geniş alanlar oluştu ve bu
Sebeple pas yapabilme ve yardımlaşma
Zaman zaman eksik kaldı
Rakip Bodrum bu sezon çok hedefi
Yok gibi duruyor zira gençlerle
Sahaya çıktı genelde
Iğdır maçı takım için daha doğru
Ölçü olacaktır
bravo hocam, güveniyoruz! Bursaspor ruhu sendedir.
Bursaspor Süper Lige Avrupa Kupalarına Hangi Yılda Dönüyor,
Baki Hamza yorumuna yanıt
Baki Hamza kardeşim, sen şu “Artvinli” rumuzlu mikserle aynı kişi misin?
Kürt Seyfo yorumuna yanıt
Muadili olabilir mi 🤔?
Baki Hamza yorumuna yanıt
Yaw Hamza nerdesin sen be kardeşim? Aylardır yoksun ortada. Kuran çarpsın gözümüz yollarda kaldı. Biz Avrupa Kupalarında en son 2015’de oynadık Hamza. Hani Gürcistan’ın bi köy takımı çıktıydı bize kurada. Hatırlıyon mu? Takımın adı Çikura Saçkere idi. Sonra bu köy takımına her iki maçta da bi gol bile atamadık be Hamza. Hem Bursa’da, hem Gürcistan’da iki maç da 0-0 bitince iş penaltılara kaldı. Ve herifler bizi orda penaltılarla eledi be Hamza. Hem de hocamız da Şenol Güneş’ti. Sen git koca Dünya kupasında 3’üncü falan ol amk, ondan sonra gel Gürcistan’ın köy takımına penaltılarla elen. Pöhh. Neyse, Hamza bizleri fazla boşlama b’abicim. Ara sıra soru sor. Özletiyon kendini çok.
İlk maç dışarıda olsaydı,,şimdi Ankaraya akacaktık.
samaralı yorumuna yanıt
Rahatsız mısın?
Trileçeci yorumuna yanıt
ığdır iç saha maçlarını Ankarada oyunuyor kardeşim…çok şükür rahatsız değilim,,açıklamam eksik olmuş o kadar..
samaralı yorumuna yanıt
E peki dış saha maçlarını nerde oynuyor?
Baki Hamza yorumuna yanıt
Düğün salonunda 😁
samaralı yorumuna yanıt
2. maç deseydin konu anlaşılacaktı kanka
Bir orta saha şart bu takıma bodrum ligin zayıf takımlarından bir tanede Halil e yedek genç bi oyuncu bakmak lazım çok sakatlanıyo
MRT1675 yorumuna yanıt
Geçen sene play off oynamış takıma mı? Zayıf diyosun.
Osman yorumuna yanıt
Geçen seneki kadrosuyla mı çıktı sahaya cahil adamlar 6 tane topçu gönderdi hepsi ilk 11 oynayan iyi oyuncularıydı
Osman yorumuna yanıt
Zayıf baya hemde !
.21 yaş ortalaması vardı bodrum sporun.
5. haftacılar daha 4 hafta kala arazi oldu galiba? :))
Artvinli yorumuna yanıt
Yeter be kardeşim.
sss yorumuna yanıt
Pardon ne ara kardeşin olduk? :))