Reklamlar

William Troost-Ekong yine attı

Bursaspor’un Nijeryalı stoperi William Ekong Yeşil Beyazlı formayla ikinci golünü yine bir deplasman maçında Kayserispor’a attı.

William Troost-Ekong yine attı

Kayserispor deplasmanından istediği sonucu alamadan eli boş dönen Bursaspor‘da 24 yaşındaki futbolcu Ekong, daha önceki golünü Malatyaspor maçında kaydetmişti.

Reklamlar

7 YORUM

ekong sivok gibi her çıktığında ortalığı karıştırıyor ceza sahasında en sevdiğim stoper tipi.

gelelim furkan meselesine , kubilaya verilen şansın yarısı furkan a verilmiş olsaydı daha önceden şimdi batalla ya alternatif arama sıkıntısı çekmezdik . hala geç kalmış ta değiliz bence , furkan daha fazla süre almalı , dün girdiği andan itibaren orta sahada daha çok top tuttuk , hızlı ve teknik furkan sadece fizik yönünden gelişmesi gerek . altyapıya sahip çıkalım . furkan bizim evladımız .

0

Bu oyuncu yusuf erdoğandan daha az paraya transfer edildi şaka gibi. Yerli oyuncularin çoğu bitik durumda. Başka takimlarda yedek sorunlu oyunculari topluyoruz çöp torbasi gibi. Titi, ekong , batalls haric takim kaliteli oyuncu yok

1

Birkaç seneye Bakambu gibi İspanya veya Fransa’ya 8-10 milyon euro karşılığında satabileceğimiz kadrodaki potansiyelli tek futbolcu.

0

Zaten o kadar transfer yapıldı,bana göre tek doğru hamle Titiyle Ekong,Barışta yedek sağbek olarak ! Gerisi ıııh ! Delargeyle Kemboda maçın gidişatına göre son 15 dakika düşünülecek adamlar,kısacası bu transfer Dönemide koca bir fos !!!!!

1

aziz yorumuna yanıt

Bence Kempo da Dalarge lig için iyi oyuncular

0

Bu adam gibi 23-24 yaşlarında, Milli takımlarında mücadele eden, sahada takımı için herşeyini veren, gelecekte satıp para kazanabileceğimiz potansiyeli olan oyuncular bulmalıyız

0

Yorumunu paylaş

Onay sonrası yayınlanır0 / 3000

Reklamlar

Futbol

Önerilen İçerikler

Tümünü gör