Umut Meraş’tan 4 yıllık imza
Le Havre, Bursasporlu Umut Meraş ile 4 yıllık sözleşme imzaladı.
Fransız ekibi Le Havre 1 milyon 300 bin € bonservis bedeli karşılığında Bursaspor ile anlaşmaya vardı.
Yeşil-beyazlı kulüp ayrıca Umut Meraş’ın sonraki satışından yüzde 15 pay alacak.
Beinsports bonservis bedeli 2 milyon euro diye veris haberi. Daha once Bursa basininda da 1.3 + 700 bin bonus gibi haberler vardi. Umarim bedel 2 milyondur, Umut’un da yolu acik olsun, hem yurtdisina gitmesi hem som veda aciklamasi hem de alacaklari sebebiyle serbest kalma hakki olmasina ragmen , bonservisimi eline almayip para kazandirmasi. Sonraki satistan %15 de kotu degil, gonul ister %30 olsun ama mevcut sartlarda %15 de hic yoktan iyidir.
Patlama yapıp güzel paraya transfer olursa bize para kszandırır,bundan sonrası umuta bağlı. Kariyerinde başarılar, yolun bahtın açık olsun
Seneye Türkiye’ye döner
Yuzde 15 i eziktas gibi takasla hacilamasinlar da ? Buyuk baskan cok uzulmustu verecekti mahkemeye ama hulle yasal sonra serdar bize geldi katmerli kazik bacagi kirildi, bacagini kiran adam kacti. Seviyorum sanssizligimizi da.
Başarılar Umut
Türkiye’den başka bir takıma transfer olursa transfer ücretinin yarısını Bursaspor alır ya da şu kadar tazminat alır gibi madde ekletseydiler keşke.
Ufak paralara gidiyorlar
Eldekiler ucuza gitti. Transfer yapacak veya sezonu götürecek para kalmadı. Bu yönetim ve bütçe ile lig bitmez.
Sen Verde görelim
SEN UFAK KALIRSAN
SENNİ ZAFER MAHLELİ GÜMÜŞDAG BİLE KAZIKLAMAYA KALKAR
Bence yanlış düşünüyosun yönetim için benimde şüphelerim var ama tahtayı açıpta söylenlien transferler olursa bence çok büyük iş yapmış olucqklar sıktık birazdaha sıkalım belkı sezon açılcak ama enkazı kaldırmakta kolay değil biraz daha sabırla muhalefeti şimdilik bırakalım baktık olmuyo tek yürek herkesle karıştıralım ortalığı
Umut hep vardır. Herşeyi kaybedebiliriz ama umudumuzu kaybetmeyelim renktaşlar.
Futbol profları yine konuşmuş ne geldiyse sizin yüzünüzden geldi zafer Gülbahar selamet kafası işte