Savaş alanı gibiydi!..

Spor Toto Süper Lig'in 32. haftasında Bursaspor'un Beşiktaş'ı konuk edeceği karşılaşma, yeşil-beyazlı taraftarların çıkardığı olaylar nedeniyle iptal edildi. Maç kadrosunda yer almayan ve ailesiyle maçı tribünde izlemek için stada giden Bursaspor'un yıldız oyuncusu Sercan Yıldırım, yaşanan olayları anlattı. Stadın çevresinde ciddi bir çatışma ortamının olduğunu belirten Bursaspor'un yıldız golcüsü Sercan Yıldırım, NTV Spor'a yaptığı açıklamada, "Takımla beraber değildim. Statta maçı ailemle beraber izleyecektim. Stadın 1-2 kilometre ötesinde savaş alanı gibi bir vaziyet vardı. Maçı iptal edildiğini duydum. Türk futbolu ve her iki takım için kötü bir gün oldu" dedi.

Her iki takım oyuncularının da açıklamalarıyşa atmosferi yumuşatmaya çalıştığını hatırlatan Sercan, "Hafta içi açıklamalarımızda bu maçın bir dostlık havasında geçmesi gerektiğini söyledik. İki takım taraftarını sakinleştireceğimiz her türlü mesajı vermek için elimizden geleni yaptık. Ancak sıkıntı taraftarlar arasında. Bunu engelleyemedik" diye konuştu.

 

Tesislerdeki takım arkadaşlarıyla telefonda görüştüğünü belirten genç oyuncu, "Arkadaşlarım tesislerde beklemeyi sürdürüyor. Turgay (Bahadır) ile telefonda görüştüm. Oradaki durumun ne olduğunu bilmiyorum" şeklinde konuştu.

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu