Yeter artık ama!
Bursaspor Kulübü deplasmanda oynanan Fethiyespor maçında çirkin ve kötü tezahürat, saha olayları ve merdiven boşluklarının boş bırakılmaması nedeniyle PFDK’ya sevk edildi.

PFDK, Bursaspor‘u doğramaya devam ediyor. Yeşil-beyazlı kulüp Fethiyespor maçının ardından PFDK’ya sevk edildi.
Türkiye Futbol Federasyonu resmi internet sitesinden yapılan açıklamada şu ifadeler yer aldı;
BURSASPOR Kulübü’nün 28.03.2026 tarihinde oynanan FETHİYESPOR-BURSASPOR Nesine 2. Lig Kırmızı Grup müsabakasındaki “çirkin ve kötü tezahüratı” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 53. maddesi uyarınca, “saha olayları” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 52. maddesi uyarınca ve “merdiven boşluklarının boş bırakılmaması” nedeniyle Futbol Disiplin Talimatı’nın 49. maddesi uyarınca PFDK’ya sevkine karar verilmiştir.






Merdiven mi vardı ki boşluğu olsun
Yatacak yerin yok TFF
TFF tam bir merdiven sevici,Tulipan ın yorumunu beğenmeyenler de TFF sevici.Her iki grupta zavallıdır.
ŞU YORUMU OKUDUĞUMDA 5 BEĞENEN, 4 BEĞENMEYEN VARDI. ARKADAŞ BU YORUMUN NESİNİ BEĞENMEDİNİZ. YOKSA CEZADAN MEMNUN MUSUNUZ.
YOKSA BU TABİRİ Mİ BEĞENMEDİNİZ : Yatacak yerin yok TFF
NE O PFDK DA DAYINIZ MI VAR ?
Yeminle içimden bir grup taraftar toplayıp TFF binasının merdiven boşluklarını doldurmak geldi artık. Yeter be sezon başından merdiven boşlukları boş bırakılmamış peh ya.
Şizofren bir mikserin çözüm önerisi ancak böyle olur.
Akıllıya kırk gün deli demişler deli olduğuna inanmaya başlamış.
Bi deli, bi kuyuya bi taş atmış, 40 akıllı çıkaramamış. Koyun kurdun, yol Ford’un.
Bir deli bir deliye gel beraber bir delihane acalim demiş
Koyun kim kurt kim onu da düşün bakalım. Yerinden memnun değilsen haritada birlikte şehir beğenebiliriz sana. Artvin hariç.
şampiyon olunca tüm merdivenleri size yollarız…
Muş’taki maçımızda TFF Muş tribünlerini de kontrol etmiş mi?Merdivenler nizami olarak boş mu bırakılmış?tarafsızlığını yitirmiş bir TFF istemiyoruz kardeşim.
itfaiye merdiveni görseler ceza kesiyolar..tff aç karnını doyurmanın peşinde
Fotoğrafa 3 saniye bakınca 300bin ceza yiyorsun.
Tayyip agam sağolsun. Bu ceza kültürünü o getirdi bu memlekete. Kedi kuyruğunu kaldırsa, hemen ceza. Demek kuyruk kaldırdın haa? Yaz şuna 300 bin, aklı başına gelsin eniğin.
TFF toplantı günü, sabah körü tff binası önü merdivenlerini dolduralım. En kritik toplantı hangi gün ise, boşluk bırakmayacak şekilde organize olalım
on sıranın olduğu yerde, merdiven boşluğu mu olurmuş ? Burada eline güç verilen liyakat sız insanları uygulamalarını görüyoruz. Federasyon seyirci gitmese bu seferde niye seyirciniz yok diye ceza keser Adamlar şartlanmış.
Dün bir video izledim adamın biri ters yönden gelen araçları kamera ile çekiyodu. Ters yönden gelen insan suretindeki sığırlar da adama horozlanıyodu. Hem suçlular hem güçlü. Buradaki durum da aynı. Kuralları beğenmeyebilirsin ama uyacaksın. Sen her hafta aynı boku ye ondan sonra tff bize düşman. Herkes bizi bitirmeye çalışıyo gibi çocukça triplere gir. Herkes bayılıyo zaten mağduru oynamaya memlekette. Yapay zekaya sordum. Merdiven boşlukları ile ilgili bu sezon en çok ceza yiyen takımları. İlk sırada kim var bilin bakalım. Gidin siz de sorun da kaç para girmiş ceza olarak görün.