Tam 11 ay sonra!
Nesine 3. Lig 1. Grup 23. hafta maçında deplasmanda Belediye Kütahyaspor’a 3-1 mağlup olan Bursaspor, bu sezon ligdeki ilk mağlubiyetini aldı.

Namağlup şampiyon olmak isteyen ancak bu unvanını Kütahya Dumlupınar Stadı’nın çimlerine bırakan yeşil-beyazlılar tam 313 gün sonra yenilgiyle tanıştı.
EN SON DİYARBEKİR
Geçen sezonu TFF 2. Lig Beyaz Grup’ta geçiren Bursaspor, son yenilgisini 30 Nisan’da deplasmanda oynadığı maçta Diyarbekirspor’a karşı 2-1’lik skorla almıştı. Yeşil-beyazlılar, geçen sezon oynadığı 36 maçta 6 galibiyet, 8 beraberlik ve 22 mağlubiyet alarak 23 puanla 18. sırada tamamlamış ve küme düşmüştü.
11 GOL YEDİ
30 Nisan’da aldığı mağlubiyet sonrasında toplam 23 lig maçına çıkan Bursaspor, bu karşılaşmalarda biri hükmen olmak üzere 16 galibiyet, 6 beraberlik ve 1 yenilgi aldı. Yeşil-beyazlılar geçen sezon Vanspor karşısında aldığı hükmen galibiyet çıkarıldığında rakip fileleri 45 kez havalandırırken kalesinde 11 gol gördü.
Bir ilki daha yaşadı
Belediye Kütahyaspor’a 3-1 kaybeden Bursaspor, bu sezon kalesinde ilk kez bir maçta birden fazla gol gördü. Türkiye profesyonel liglerinin en az gol yiyen takımlarından biri olan yeşil-beyazlılar gollere engel olamazken sahadan yenilgiyle ayrılmaktan kurtulamadı.
Vallahi bu mağlubiyeti BEN saymıyorum.
Sportmenliğe haykırı , futbola karşı bir maç izledim . BURSAMıZ golü attığı an futbolu çirkin hale getiren bir Kütahya Spor varıdı. Taraftarı desen üçüncü Golden SONRA ana avrat küfüreleri bastı.
Kütahya spora ve taraftarına hiç yakıştıramadım. Bu çirkin futbolla ile hiçbir yere varamaz! Nokta
Sevgili Bursasporlular ülkemzide ki spor a bakış açısı kaynaklı bir durum eğer ki o gün 3 istanbul takımından biri gelseydi 3 ünden biri desteklenir diğerleri de maça kendi formları ile gelip ikinci takımları Kütahya uı desteklerler di Avrupa da hiç bir yerde yoktur şehrine hangi takım gelirse gelsin şehrinin takımının formalarını giyer maçına gider bizler Bursasporlular şehrinin yaşadığı şehrinnin takımına sevdalıdır bunun için bizim için yok ksk kütahya yı silifke yi yenemedik şöyle böyle dediğimiz takımlar 6 yıldır bu ligdeler istedikleri kadar iyi oynasınlar ben futbolcum ile teknik heyetim ile başkanım yönetim ile şehrim el ele vermiş hedefime giderim lütfen kimse kimseye kırıcı olmasın bizler bu teknik heyet bu fuybolcu bu yönetim ile yola çıktık biz bir olalım birlik olalım yok şu neden şurda bunu yapmış bunu yapsaymış şu alınsa imişlere girmeyelim sezon biter değerlendirme yetkisi olanlar herşeyi değerlendirir ama lütfen şu sezonu bitirelim