14 Ekim 2026 Çarşamba

Son dakika

Reklamlar

Serkan Erdoğan “Hücumda etkili olamadık”

Serkan Erdoğan “Bu sezonun en kötü basketbolunu oynadık” dedi.

Serkan Erdoğan “Hücumda etkili olamadık”

Frutti Extra Bursaspor Başantrenörü Serkan Erdoğan, Teksüt Bandırma karşısında kötü oynadıklarını söyledi. Serkan Erdoğan şunları söyledi:” Ligin çok zor deplasmanlarından birinde mücadele ettik. Takım kaptanımız Ender Aslan‘ın da yokluğunda takım rotasyonumuz daraldı doğal olarak. Hücumda da çok etkili olamadık maalesef. Kötü bir maç oynadık. Bu sezon oynadığımız en kötü basketboldu. Çok top kaybettik. Hataları en kısa sürede düzeltmeye çalışacağız”

Reklamlar

10 YORUM

Semih1989 yorumuna yanıt

Keşke bu tarz yorumları futbol takımımız için yalçın hoca için de yapabilsek !

1
Bursasevdalisi profil fotoğrafı

Eser yorumuna yanıt

Süper lig den düşmeseydik olabilirdi fakat küme düşmüşüz kaybedecek puan lüksümüz yok çıkmamız şart taraftar olarak buna inandık.

0
16 BS 224 Texas 7 yıl önce, 09:45

Lig de ilk yılımızı geçiriyoruz.
Tecrübe kazanıyoruz.
Bir iki takviye ile birlikte ligi rahat bitirebilsek bize yeter.

0
Hüseyin İlhan 7 yıl önce, 09:56

Serkan kardeşim böyle maçlarda olacaktır.Biz sizlerin canı gönülden çalışıp gücünüz üstünde işler başardığınızı görüyor ve takdir ediyoruz.İnşaallah rotasyon için eliniz kuvvetlenir.İşte o zaman sizde rahat rahat kadroyu kullanırsınız.
Geçmiş olsun,canınız sağolsun.

0
Abowww profil fotoğrafı

Baskette zor maçları atlattık, bundan sonra daha kolay rakipler gelecek 6 hafta önümüz açık. Yinede dikkatli olmak lazım.

0

323 mazda yorumuna yanıt

Yanlış sayfadasın Basketbolla futbolu karıştırdın heralde..

0

Yorumunu paylaş

Onay sonrası yayınlanır0 / 3000

Reklamlar

Basketbol

Önerilen İçerikler

Tümünü gör