Stadyuma yeni düzenleme!

Bursaspor Kulübü Başkanı Enes Çelik, Atatürk Spor Kompleksi Matlı Stadyumu'nda bulunan localar ile ilgili açıklamalarda bulundu.

Başkan Enes Çelik stadyumda yapılacak yeni düzenlemeler ile ilgili bilgi verirken “Fenerbahçe-Lyon maçına gittim. Göztepe ve Konya maçlarına da gittim. Loca ve akustik için bakıyorum. Bizim localarımızdan maç izlemek için dürbün lazım. Stadyum akustiği için de stadyum çatısı önemli.

30-35 locayı iş insanlarına vererek orta kısma yapılmasını sağlayacağız. Stadyumu da 5 metre aşağıya indirip, çatı malzemesini de değiştirerek güzel bir akustik yaratabiliriz. 40 bin taraftar bağırıyor ses havaya gidiyor. Stadın etrafı için de ciddi çalışmamız var. O zaman stadyum daha sempatik gelecek herkese.” ifadelerini kullandı.

14 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Başkanım stad yapılırken akustik mühendisliği ile çalışın diye defalarca yazdım. Hiç kimse kaale almadı. İlginiz için teşekkürler.

    43
    2
  2. Akılcı yaklaşımlar.
    Şampiyon olduktan sonra seyirci kapasitesini artırmak için Atatürk Stadı’nın da zemini alçaltılmıştı. Ve yeni zemin tüm Türkiye’nin hayran olduğu zemin olmuştu. Hatta bir maçta bardaktan boşanırcasına yağmur yağmasına rağmen saha halı gibi kalmıştı. Umarım bu vesileyle zemin de eskisi gibi yapılır

    31
    1
      1. @Xxx yorumuna yanıt olarak

        Baskanim girişteki dükkanları nike,Koray, Adidas gibi spor dükkanlarına timsahın ağzını güzel kalite bir restoran a verelim bence

        11
  3. Bravo Başkan. Boş oturmuyorsun, fikir üretiyorsun, işleri geliştirmeye çalışıyorsun. sen böyle devam et biz destek oluruz her zaman.

    12
    1. @Mühendis yorumuna yanıt olarak

      Hasan Bey’in Bursaya çok katkısı bıraktığı çok eseri vardır ama stadyum tasarlamak özellikli bir iş keşke bu konuda uzman bir mimara bırakılsaydı veya yarışmayla yapılsaydı düzgün bir teknik ekip kontrolünde gerçekleşseydi bugün ne akustik problemimiz olurdu ne stadyum hala bitmedi derdik ne de çevresi için ek proje çizdirirdik, tasarım da ayrı bir tartışma konusu tabi

      1
      1

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu