Mustafa Bozbey “Süper Lig hedefimize yürüyoruz”
Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Mustafa Bozbey, Bursaspor deplasmanda 2-1 kazandığı maçın ardından sosyal medya hesabından bir tebrik mesajı paylaştı.

Bursaspor’un Kuzeyboru 68 Aksaray Belediyespor’u 2-1 mağlup ettiği maçın ardından paylaşım yapan Başkan Bozbey, “Tebrikler Bursaspor! 🐊💚 Deplasmanda 68 Aksaray Belediyespor’u 2-1 mağlup eden takımımızı yürekten kutluyorum. Bu inanç, mücadele ve bu azim için takımımıza, teknik ekibe ve yönetimimize gönülden teşekkür ediyorum. Süper Lig hedefimize emin adımlarla yürümeye devam ediyoruz!” ifadelerini kullandı.






Aynen koşamadıgimiz icin yürümek zorundayız malesef, kazanmak güzel. Bunada şükür…!
Rakip Gebze 2 puan kaybetmişken kazanmamış güzel oldu . Avarajla 2.sıradayız . Devre arasına kadar kayıpsız gidersek eğer başkan devre arası gerekli transferleri yapacaktır . Çok şükür ki şu hazıra konan boş beleş adem emmiden kurtulduk , Tam hocamız gereken eksiklikleri raporlar ve 2.yarı daha baskılı , gollü maçlar izleriz
Başkanımız taraftarı dinleseydi de sene başında o beklenen transferleri yapsaydı keşke. Ligin tozunu attırır dik 1 forvet, 1 sağ bek, en azından bir de kanat oyuncusu daha alsaydık.
Biz duygusal ve iyi veya kötü futbol bilgisi olan taraftar olabiliriz ama yönetim taraftarın sözüyle değil teknik ekibin sözüyle transfer yapması çok normal . Transferi geçtim taraftar daha sezon başlamadan ademle devam etmeyelim demişti ama bazen her istediğimiz olmuyor. Kadromuz, sakat oyuncular iyileştiğinde çok kaliteli ( birileri bu kadroyu oynatamadı o ayrı ) ama lig uzun maraton böyle sakatlık olduğunda kitleniriz . O yüzden başkan sayın Tam’la birlikte nokta atış transfer gerçekleştireceğine inanıyorum. Geçen seneki gibi yenmiyorsan yenilme parolasıyla üst lige çıkarız ( elbette hep galibiyet isteriz ama sonuçta futbol bu , yenilmektense 1 puan iyidir ) . Yolun sonu güzel olacak .
arzular şelale, ama gerçekler bambaşka.
herkes sadece istiyor fakat değirmenin suyunu soran yok.
daha dün tüm şehir kaderimize razı şekilde amatörlüğü ve kapıya kilidi! konuşurken, bugün süper lig hayali kuruyor, rüyası görebiliyoruz.
yönetimin tek hatası, futbol da iki kere ikinin her zaman dört etmediğini, bu oyunun bir bilim dalı olmadığını ve sonucunun önceden belli olmadığını unutarak beklentiyi çok fazla yükseltmesi oldu…
Olay beklenti ya da mali darboğaz değil kardeşim. Çok sığ bakıyorsunuz olaya. Olay bu liglerden bir an önce süper lige kapağı atmak. O yüzden yönetim bunca borç ödedi, üstüne güzel transferler yaptı. Madem olay çok borçlanmamaktı, niye o zaman elimizdeki Mehmet Yiğit, Taha Can ve Sedat gibi oyuncuları kaçırdık??? Ama işte Adem hocaya inanılıp bu adamlar gönderildi ama asıl ihtiyacımız olan alanlara transferler yapılmadı. Şimdi görüyorsunuz durumu. Kızdığımız nokta bu. Bir de şunu da farkettik bence, bu lig deneyimli oyuncuların ligi olduğu gibi öte yandan yeni kurulmuş ve genç oyunculardan oluşan koşan takımların da ligi. O yüzdendir ki kadromuz bu ligin üstünde olmasına rağmen çok koşan ve genç ekiplere karşı zorlanıyoruz. Ah Adem hocam, bu takım çok önceden kurulmuştu halbuki. Elinde olan bu kaliteli kumaşı kullanamadın.
Başkanım boşver yürümeyi.Sular yok sular.Öyle kurak bir yaz da geçirmedik.Belediye yönetim katını gözden gecirmelisin.Sanki tökezledik.Suyun cenneti Bursa susuz kalmış.
Başkanım bak bu susuzluk sana seçim kaybettirir. Tabi seçime girebilirsen. Turgay Erdem’den sonra seni de kodese alacaklar diye vallaha da billaha da çok korkuyom başkanıımm. Silivri full.
Kurak yaz geçmemiş miş. Uzaydan gelen Trol Ahmet.
Aklı yok fikri var kurak yaz daha nasıl oluyor rekor sıcaklıklar 1 damla su düşmemiş kurak yaz gecirmedik diyor kamil
Kurak yaz geçirmedik denilen yorumu 28 beğeni veren hangi ilçe ekibi merak ettim. Genel haber görmüyor ki gariplerim ahaber ahaber uçak ve helikopter yaptınız ya o kadar çok yapmışsınız ki ormanlar yanarken barajdan çok su çekmiş o helikopterler pilotlarda chpliymiş demişler bursa halkı susuz kalsın bol yağışlı bir yaz geçirdiler ama azıcık şükürü öğrensinler çok azıttılar
Yaw 20 milyon nüfuslu İstanbul’da bile su kesintisi yok. Başkanımız uyuyor mu? Nerde bu millet? Nerde bu devlet?
Bursaspor sevdalıları Bursaspor un olduğu yerde lütfen Bursaspor dışında konuşmaz isek çok iyi olur ne gerek var polemik oluyor pek da hoş olmuyor burada herkesin en büyük değeri Bursaspor var lütfen kaybeden biz oluruz bakın Bursaspor her zaman birleştirici olmuştur saygı sevgi olmuştur lütfen farklılıkları ortaya koymayalım
Evet bence de bu sütunlarda Bursaspor’dan başka bişey konuşmayalım. Bursaspor’un Özlüce tesislerinde de sular kesiliyo mu acaba?
Siyasetçi Bursaspor adını kullanırsa ona gerçek görevleri hatırlatılır, daha önceki dönemlerde olduğu gibi.
Su vardı da Bozbey içti herhalde…
Bunun hesabını para için su kaynaklarını ona buna peşkeş çeken iktidara soracaksın.. Lafa bak öyle kurak bir yazda gecirmemisiz sen hangi memlekette yaşıyon.. Akapenistan cumhuriyeti çok yağışlı geçti doğru
chp belediyesinin yapmadığı yatırımların ve daha önce başlanmış iken iptal edilen çalışmaların hesabını iktidardan soran sivrizekalı arkadaş. bursada kuraklık ilk defa olmadı. tedbir almazsan yedi senede taş üstüne taş koymazsan susuzluk da olur hastalık da olur.
Komşu iller Kocaeli ve Sakarya’da barajlar full dolu bir Bursa’mı kurak yaz geçirdi? Çınarcık barajında 2 yıllık suyumuz var ama sırf eski başkanın projesi diye seçim sonrası durduruldu, bunun hesabını sormaktan dahi aciz bir güruh var, inanılmaz bişey bu….
Sayın Başkan
Bursaspor kulübü emin ellerde
Şimdiye kadar verdiğiniz destekller için
Teşekkürler ama Sen Bursanın SU sorununu çözmeden sokağa dahi çıkma
Tavsiye etmem, ne yap et bu sorunu
Kökünden çöz lütfen
Seni bize Allah gönderdi Emin A, şey pardon Enes Çelik
Konserleri de bıraksın.Nedir bu konser sevgisi.Milley aç ve susuz!
Sezon başından bu yana dandik rakiplere karşı bile Bursaspor ezici bir üstünlük kuramıyor.
Hiçbir maçta “gol yesek de bu Bursaspor bu maçı alır” diyemiyoruz.
Bugün maç 0-0’ken Anıl %99’luk gol olabilecek o kurtarışları yapmasa yenilebilirdik.
Bu si*tiri b*ktan ligde bir yıl daha kalamayız.
Özetle; Bursaspor’a devre arası düzgün transferler şart. NET.
1.lige çıkınca 8 tane yabancı transferimiz olcek onlar gelince yerli futbolcularımızı ne yapacaz diye sormuş öbür tarafta biri. Para ödeyip bonservisini aldıklarını bedava gönderirsin. Gitmeyenler oynamadan sözleşmesindeki yıllık ücretleri alırlar. Şişik kadro şişik maliyet demek. Daha bir sürü vesaire vesaire vesaire. Zor işler bu işler zor.
Musa çağıran’ı gören varmı ben oyundan çıkarken görmüştüm onun dışında hatırlamıyorum..
Musa’ya sormak lazım. Maç günü saat 15.00 ile 17.00 saatleri arasında nerdeydin diye.
sana soran oldu mu ??
Sefa narin musanın yerine ilk 11de oynamalı Musa hiç yok çok geriye çekiliyor bizim defansın önünden ayrılmıyor dolayısıylada önde rakibe basamıyoruz orta sahanın ortasında adeta bir kişi eksik oynuyoruz ve rakibin orta sahada rahat oynamasına ve pas yapmasına müsade ediyoruz..
Sen Allahtan hoca moca olmamışın Osmanlı. Yoksa bu kafayla Bursaspor’un başına falan geçsen, en geç 2 maç sonra Mudanya iskelesinden İngiliz zırhlısına binip sen de meleketi terkederdin amk. (Osmanlı’nın son pağdişahı Aptülhamit gibi)
Ne sefası usta.3ligde Bursa’nın topçusu olamaz sefa.sen musayı op başına koy