Trendyol 1. Lig‘de iki hafta sonra Bursaspor‘u sahasında ağırlayacak Batman Petrolspor‘da karşılaşmanın heyecanı şimdiden yaşanmaya başlarken, Selçuk Şahin de zorlu mücadele öncesi açıklamalarda bulundu.
Şahin, önceliklerinin Bodrum FK karşılaşması olduğunu belirterek, Bursaspor maçının ardından kendileri için önemli bir final niteliği taşıyacağını söyledi.
“Amacımız önce Bodrum‘u geçmek. Bodrum maçını kazanmak istiyoruz. Sonrasında da yine bizim için her maçta olduğu gibi bir final karşılaşması niteliğinde olan Bursaspor maçına çıkacağız. Bursaspor’u tekrar söylüyorum; ligde belki de en fazla yatırım yapan, en çok para harcayan ve camia olarak çok güçlü bir takım. Özellikle iç sahada her hafta 40 bin kişiye oynuyorlar. Çok güçlü bir ekip.
Bizim amacımız tabii ki Bodrum’u geçtikten sonra burada Bursaspor’u yenmek. Bursaspor ile oynayacağımız maçı yöre halkı da açıkçası sabırsızlıkla bekliyor. Çünkü iyi bir takımla karşılaşacağız ve şu anda ligin en favori ekiplerinden biri olarak görülüyorlar. Camiamız da bu maçı büyük bir heyecanla bekliyor.”




1 YORUM
Onay bekleyen 1 yorum var
İnşallah önce takımına sonra sana en sonrada bizi bekleyen taraftarına atarız