14 Ekim 2026 Çarşamba

Son dakika

Reklamlar

Ramazan ve Burak’tan ilginç istek

Olumsuz hava şartları nedeniyle ertelenen Başakşehir Bursaspor U211 takımları arasındaki maçı İstanbul ekibi 2-1 kazanırken, maç öncesinde ilginç bir olayın yaşandığı öğrenildi.

Ramazan ve Burak’tan ilginç istek

Bursaspor A Takımı‘nda düzenli forma şansı yakalayamayan Burak Kapacak ve Ramazan Keskin‘in teknik direktör Samet Aybaba‘ya giderek, “Hocam maç eksiğimiz var. Siz de uygun görürseniz biz bu hafta U21 Takımı’yla Başakşehir maçında forma giymek istiyoruz” dedikleri belirtildi. Samet Aybaba‘nın iki genç kramponundan gelen bu talebe olumlu yaklaştığı ve Burak ile Ramazan‘ı U21 Takımı’na gönderdiği ortaya çıktı.

Reklamlar

7 YORUM

Kiraly profil fotoğrafı

Maşallah.Millet antrenmandan kaçar bunlar eksik gidermeye çalışıyor.Allah nazardan saklasın.

1
Taraftar93 profil fotoğrafı

Başlığı görünce aklıma binlerce şey geldi.. Ama hiçte ilginç teklif değil bu, çocuklar kendilerini geliştirmek için bu teklifi sunmuş. Olması gereken bu aslında. Sağolsun yönetim öyle ahlaklı oyuncular getirdi ki biz antrenmana çıkmayan maç seçen oyunculara alıştık tabi o yüzden bize ilginç gelmiş olmalı.

0
Oyundan sonra 8 yıl önce, 13:57

İstek ve arzu icin sapka cikarilir ancak maci kaymetmek ne oluyor.

0

bu çocuklara forma şansı vermemek sametin ihanetidir zaten. hele burak mütiş başladı lige 90 dk ileri geri çok iyi koşuyor. her maç düzenli oynasaydı inanın burak şimdi gözdeydi. geç kalmadan gönderin sameti getirtin rıza çalımbayı. gelecek sezonun kadrosunuda rıza çalımbay belirlesin.

1

fff yorumuna yanıt

Burak ta pozisyon bilgisi yok nerede duracağını bilmiyor genç olduğu için koşuyor inşaallah iyi olur diyeceğim ama 20 yaştan sonra zor oluyor türk futbolcularda

0

Yorumunu paylaş

Onay sonrası yayınlanır0 / 3000

Reklamlar

Futbol

Önerilen İçerikler

Tümünü gör