Bursaspor‘da antrenmanların temposu arttı. Neşeli idmanlara imza atan yeşil beyazlılarda, Teknik Direktör Mesut Bakkal tatlı sert tavırlarıyla Özlüce‘deki bütün havayı değiştirmiş durumda.
Deneyimli çalıştırıcı, antrenmanlarda istediklerini yapmayanların gözünün yaşına ise bakmıyor. Kafasındaki kadroyu oluşturmaya çalışan Bakkal, çift kale maçta futbolcularına uyarılarda bulundu ve, ‘Rakibe 10 pas yaptıran takım cezayı yer.
O an 10 şınav çekeceksiniz’ diye seslendi. Uyarının ardından taktik çalışmada her iki takım da pas yapmakta güçlük çekti. Bakkal, ‘Hadi arkadaşlar daha 5 pas yapamıyoruz’ diye uyarıda bulundu. Daha sonra futbolcular biraz olsun kendine geldi ve teknik kadronun yüzü güldü.




18 YORUM
Yarın 3 puanı alalım inşallah,havamız asıl ozaman değişecek.
Mustafa 16 yorumuna yanıt
Ali ay gitsin siz o zaman görün hava değişikliğini!
Mustafa 16 yorumuna yanıt
Kaleci ve oyuncularımıza uyarı:
Yusuf Yazıcı’nın uzaktan, sert ve gol yapıcı şutları var. Vurdurmayın!
ALİ DEDE GİTTİĞİNDE ÖZLÜCEDE GÜNEŞ AÇACAK
CAFERCANİ yorumuna yanıt
BEĞENMEYEN İKİ KİŞİ HASAN PARLAKAY VE SAMET AYBABA
5 pas ne hocam bu takım 3 pas üst üste yapamıyor maalesef 🙁 Ama inşallah toparlanır durum.
3. Bölgede özellikle pas sayımız çok az orada topu tutamadığımız için hep geri geldi toplar
Rakip cezasahasını domine edip rakibi bunaltmalı. Gol vuruşları zayıf kalıyor. karambol, seken top takibi falan herşey değerlendirilmeli.
5 pas yapamıyorlar demiş 😀 aklıma Le Guen’in 5 e 2 pozisyon çalıştırıp gol atamayışları geldi,hocam dikkat et ömrünü yer bunlar
3 günde 1 kişinin değişmesiyle “Özlüce’de tüm hava değişti”öyle mi? Bu kendimizi kandırmaktan başka bir şey değil.
Mahalle takimi mi calistiriyorsunuz ? Sinav cezasi nedir hangi cagda yaşıyorsunuz biraz kendinizi geliştirin diyecegim ama kim icin gelistireceksin ki baksana bizim taraftar gayet mutlu halinden. Dusmemeye oynamaktan her mac futbol yerine gures izlemekten ….
ne zaman sıkışşak imdadımıza ya TRABZON ya ANKARAGÜCÜ YETİŞİYOR
Allah aşkına şu hava değişti her şey daha güzel haberleri sizce de artık kabak tadı vermedi mi tıpkı şey gibi her sezon başı kampında süper bi arkadaşlığımız takım ruhumuz var diyip her sene ligde kalmaya çalışmamız gibi…
Bence taraftar kurultayi yapılıp taraftar arasindan ortak akil ve uzlaşiyla seçeceğimiz bir konsesyumla takimin yönetimini teknik direktörlüğünü bu konsesyum yönetsin en doğrusu bu olur
NE KADAR EKMEK,OKADAR KÖFTE.BU FUTBOL KALİTESİYLEMİ,YADA FUTBOLCU KALİTESİYLE Mİ HAVA DEĞİŞECEK?????
Gol atçaz mı sen onu de
cuma akşamı beli olacak saldım cayıra mevlam kayıra top oynarsanız sonuc gene deyşmez teknik direktör deyşır var gücüne saldıracaksın doksan dakika ömründe bir kez olsun catlayana kadar koşacaksın ki rakip nefes alamasın bursan icin oynayacaksınız yoksa hicbiriniz bursasporlu değilsiniz
ah buraya yazıyorum mesut hoca kalan 7 maçta16 puan toplayacak demedi demeyin