14 Ekim 2026 Çarşamba

Son dakika

Reklamlar
Güncellendi

Ömer’in maliyeti belli oldu

Bursaspor’un resmi transfer teklifinde bulunduğu Ömer Şişmanoğlu için pazarlıklar sürüyor. Yeşil Beyazlılar’ın transferi için büyük çaba sarf ettiği tecrübeli futbolcuya Antalyaspor da kanca attı.

Ömer’in maliyeti belli oldu

Ofans hattını güçlendirmeye çalışan Bursaspor Ömer Şişmanloğlu‘na resmi transfer teklifini yaparken, tecrübeli futbolcunun vereceği yanıtı beklemeye başladı. İsmi daha önce de gündeme gelen ancak anlaşma sağlanamayan Ömer Şişmanloğlu‘yla bir kez daha masaya oturan Bursaspor‘un deneyimli futbolcuya yıllık 250 bin Euro ücret teklif derken, Ömer‘in bu rakamı düşük bulduğu öğrenildi.

Bursaspor‘dan 350 bin Euro garanti ücret talep eden Ömer Şişmanoğlu‘nun 100 bin Euro’yu da imzanın sonrasında peşinat olarak istediği kaydedildi. Takımın Süper Lig‘e çıkması halinde 50 bin Euro prim talep eden Ömer Şişmanoğlu‘nun bu şartlarda geri adım atmadığı ifade edildi. Bursaspor‘un yaptığı 250 bin Euro’luk teklifin 50 bin Euro’sunu garanti ücret geri kalanını da eşit taksitler halinde sunduğu belirtildi. Yalçın Koşukavak‘ın transferini ısrarla istediği Ömer‘e daha önce de formasını giydiği Antalyaspor‘un resmi transfer teklifini yaptığı bildirildi. 30 yaşındaki golcü oyuncu daha önce ST. Pauli, Kayserispor, Antalyaspor, Beşiktaş, Konyaspor, Eskişehirspor, Göztepe ve Malatyaspor formalarını giydi.

Reklamlar

27 YORUM

Turna profil fotoğrafı

Farzedelim bu parayı ödedik . Performansı düşük çıktı ve formayi Kubilayla Aliye kaptirdi ne olcak ??
Maç başı oynarsa gelsin. Yoksa gerek yok
Sakho olayı ortada

11

Turna yorumuna yanıt

gerek yok bu kadar kadroyu sisirmeye çöplerle mac başı kabul ederse gelsin adamlar daha gelmeden parayi istiyor boyle futbolcu lazim degil bize yol verin gitsin

3
Bir ömür Bursa 7 yıl önce, 10:36

hami yorumuna yanıt

Maç başı veya performansa dayalı olarak gelsin yoksa de gitsin…

2

Bir ömür Bursa yorumuna yanıt

Bize aç adam lazım değil bizi süper lige çıkaracak adam lazım

1

Murata yorumuna yanıt

Ömeri ADS de istiyor murat sancak yeterki kancayı takmasın

0

Turna yorumuna yanıt

Mestan babayı verir sana daha tanımamışsın ! Umut’ un bir yerleri kalkıp üçüzler istiyor diye saçma sapan bir basın açıklaması yaptı kimseye yar etmedi fransa 2. ligine gönderdi ! Bence prensipte anlaştığımız başka forvetler de var rotayı onlara çevirmeliler ! Alırken de satarken de tok satıcı olacaksın ! Mestan’ ı bu yüzden gözüm tuttu doğru işler yapıyor ! Biz onlara değil onlar bize gebe burası BURSASPOR ! İyi bir yerlere transfer olup kariyer yapmak isteyen Bursaspor’ u tercih eder örnekleri ortada…!

0
Turna profil fotoğrafı

Turna yorumuna yanıt

Sana 100 bin euro vermektense
10 tane alt lig takimina 10 biner euro veririm.
10 tane oyuncu kiralarim.
30 maç oynama garantisi isterim.
10 oyuncudan 4 tanesi parlayip dönerse yeter.
Seneye al sana 4 tane Emirhan.
Al sana iskelet kadro.
100 bin euroya 4 transfer

3
Bursa profil fotoğrafı

Turna yorumuna yanıt

1- Furkan emre ünver
2- Ozan ismail koç
3- Enes kayar
4- Furkan özcan
5- Rüştü hanlı
6- Muhammed sarıkaya
7- Ramazan keskin
8- Batuhan kör

2

Bursa yorumuna yanıt

Ramazanı gönderme kalsın bize lazım olur Ataberk gitsin pişsin gelsin

1

Lazım yorumuna yanıt

Atsberk ümit milli takım seçildi arkadaşım alınanlar yedeği olur ancak

0
Apolitik profil fotoğrafı

Turna yorumuna yanıt

Sorun bakalım takımı da üstüne yapmamızı istiyor muymus? Eflakla Bogdan i da verelim mi kendisine? Sanırsın Dzéko!

0

Turna yorumuna yanıt

çok pahalı 100 bin euro oynayan gelsin

0

Bize süratli kanat yada forvet yeterli olur.Şampiyonluk sezonunda Sercan ve Volkan ile yaptığımız kontraları unutmadık.Hızlı uç adamınız varsa rakip size baskı kurmaktan çekinir. Torje iyi bir seçenek olur.

1

Levent yorumuna yanıt

Bursaspora alınacak futbolcular ilhan depe muhammed demir eren albayrak

0
Gemlik16’dır 7 yıl önce, 11:21

Bence hiç gelmesin. Gittiği hiçbir takımda başarılı olamamış. Vasat biri. Bizim gençler bundan çok daha iyi ve maliyeti de yok. 350 veya 250 buna vereceğinize bizim kendi gencimiz verin. Yeter bizi yoldukları. Zaten paramız yok.

0

Almayın bu adamı bir ise yaramaz gidin afrikalı bulun veya alın kweukeyi ona verin daha iyi

0

3-4 senedir bu tombalagi akmaya çalışıyoruz son anda başka takima gidiyor ve orada da müzmin yedek kaliyor almayin bu karakyersizi gitsin antalyada yedek beklesin

0

Süper lig tecrübesi almış alt yapımızdan yetişmiş oyuncuları tercih adelim

0
Taraftar93 profil fotoğrafı

İyi demişsin güzel demişsin süper lige çıkarsa para istemişsin peki ( Allah korusun) bu sene çıkamazsak sen para vercen mi ? Ya da atıyorum gol kralı olamazsan ya da misal 20 golün altında gol aayın olursa para vercen mi klübe? Hep isteyin klüp umurunuzda olmasın yattığınız yerden para kazanın

0

Maç başı oynasın, oynaya bilirse toplamda 350 bin verelim gerekirse, süper lige çıkarsak 100 bin bonus kendine güvenen gelsin? Nasıl sözleşme ama!!!

0
H. cahit Atan 7 yıl önce, 14:12

Hiç bir futbolcuya garanti para vermeyin, Maç Başı gelirlerse rakkamı dolgun verin, Performansa dayalı anlaşmalar daha verimli olur…Kendi öz evlatlarımız dışındaki alınacaklar için söylüyorum.

0

Gelsin iş yapar bizde ismi olan oyuncu inşallah alırız

2

Akçalarlı yorumuna yanıt

Bize para konusunu dayatan futbolcudan hayır gelmez.Örnek;Sackho.

1

Hayro yorumuna yanıt

Kesinlikle doğru tespit ! Para muhabbeti yapılacak kulüp değil burası Şampiyon BURSASPOR kulübü ! Büyük futbol kulüplerine transfer olunabilecek en kestirme yol ! Bir dönem basiretsiz yönetimler başa gelse de örneğin ali AYI gibi bizim ağırlığımız belli bunu cümle alem biliyor ! Bunu biliyorlar ki koşa koşa gelip bu takımın formasını giymek istiyorlar…!

0

Yorumunu paylaş

Onay sonrası yayınlanır0 / 3000

Reklamlar

Futbol

Önerilen İçerikler

Tümünü gör