Oktay Yılmaz’ın şampiyonluk coşkusu!

Yıldırım Belediye Başkanı Oktay Yılmaz, Bursaspor'un şampiyonluğunu katladığı bir paylaşımda bulundu.

Başkan Yılmaz’ın paylaşımı şöyle;

15 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @batu16 yorumuna yanıt olarak

      Uleyn ne olacak bu kafalarla önce bizim, sonra sırasıyla bu şehrin ve bu ülkenin hâli?
      Sporda da, siyasette de aynı istemezükçü zihniyet.
      Siz insanı sırtından çatlatırsınız yeminle.

      4
      12
  1. Hiç kimse üstüne alınmasın şampiyon, başkanımız enes çeliktir. Mustafa er ile ilgili bi şeyler yaz diyen çok bilmişlere cevabını 1.ligin 4-5. Haftalarında yazacam. İddiamın sonuna kadar arkasındayım mustafa erle olmaz. Bekleyin 1.ligin 4.5. Haftalarını harika cevaplarım olacak. Enes başkanımız inşallah 4.5.haftaya kadar beklemezde fazla geriye düşmemiş oluruz

    6
    22
      1. @batu16 yorumuna yanıt olarak

        Mustafa Er 1.lig için yetersizdir. bu kadroyla 2.ligde bi şeyler yapabilir. düşünün mustafa er mardinde aliağada tek dir olsaydı bu kadroyla bizim tek dir başka biri olsaydı mustafa er mardini aliağayı 1.lige çıkarabilir miydi. biraz mantıklı düşünün ya. 1.ligde boluda ümraniyede görev yaptı sonuç ne oldu. 1.ligde kaliteli bir tek dir şart. karagümrük eyüp gençler veya kayseri takımlar düşüp gelecek. yıllardır ilk 6 ya oynayan ve gelecek sezon daha iddialı olabilecek çorum amed sivas bandırma ığdır bodrum pendik gibi kulüpler olacak. Eksi verip kendinizi kandırıp hayal dünyasında yaşamayın. ayağınız yere bassın ve mantıklı düşünün. Benim söylemek istediğim şey şu idi iki de bir her sezon tek dir değiştirilmemli. getirilmeli bir kaliteli tek dir süper lige hatta süper ligde bile tek dir o olmalı. bir sezonda 2-3 tek dir değiştirmek kulübe zarar veriyor. 1.lig 2.ve 3.lige benzemez. bakalım kim haklı çıkacak onu lig başlayınca göreceğiz.

        2
        13
        1. @fff yorumuna yanıt olarak

          Lütfen şu beyin özürlü aptal arkadaşın yorumlarını yayınlamayın.Adamın ağzı foseptik çukurundan beter.Sadece pislik kusuyor.Zamanında Öudtafa Hoca kesin bunun üstünde debelenmiş.Baksana acısı bi türlü dinmiyor

    1. @fff yorumuna yanıt olarak

      Kendini Alim Gören Cahildir.Sen adammısınkide Mustafa Hocamıza laf söylüyorsun.Akıllı ol.Git ötede havla.Seningibi kalleşlere hocamızı yem etmeyiz.Elmasbahçeli hocamızla mahallemizde Enes Aydınlarla kutlamamız olacak.Toton yiyorsa kimliğini ifşa et ve gel.Sana kucak dansını öğreteceğiz.Bak tarih verecem adamsan ki sanmıyorum! gelirsin oislik herif.Akıllı ol!!!!!

      5
      1
    2. @fff yorumuna yanıt olarak

      Kes .minoglu Mustafa er aynı oyuncu grubuna oyun oynatmayı öğretti. Bu adamlar Isparta maçına kadar yan pas geri pas dışında birşey yapamıyordu

      11
      4
      1. @Muhammed yorumuna yanıt olarak

        Göreceğiz. Teker teker bu hakaretlerinizi yedirecem. Ama sizde yüz ve utanma olur mu vakit gelince onu bilmem. İstifa diye bağırmak yok sonuna kadar destekleyin. İddiası olmayan fethiyeye ezilen, menemeni zar zor yenince bizim maça asılıyorlar diye ağlayan tek dir hep arkasında durun vakti gelince bağırıp çağırmayın çünkü adamlık bunu gerektirir.

        4
        2
          1. @M.DUNDAR yorumuna yanıt olarak

            inşallah aksi olur. istemeyen o oğlu o’dur. Aksi olursa özür dilerim yanılmışım derim. ben erdemli insanım peki siz aynı şeyi yapabilecek misiniz. erdeminiz var mı o kadar. Ettiğiniz hakaretlerden belli oluyor gerçi ama ne kadar olduğu

          2. @M.DUNDAR yorumuna yanıt olarak

            benim yaptığım yorumlarda hakaret bir edepsizlik var mı yok. peki sizin yaptığınız yorumlar nasıl. Kalite farkı belli oluyor. ben haklı çıkarsam sen anıracak mısın demiyorum ben erdemli insanım. sen özür dileyecek misin.

            1
            2
        1. @fff yorumuna yanıt olarak

          İnsanları kendine zorla sövdürmelten zevk alman enteresan.Psikolojik takıntılı olmuşsun.Tedavi ol dicem fakat sen iflah olmazsın

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu