Muhammed Şengezer Bursa’ya geldi
Bursaspor altyapısından yetişen ve sonrasında Başakşehir'le sözleşme imzalayan Muhammed Şengezer eski takım arkadaşlarıyla özlem giderdi.

Bursaspor altyapısından yetişen ve sonrasında Başakşehir’le sözleşme imzalayan Muhammed Şengezer eski takım arkadaşlarıyla bir araya gelen Bursa’ya gelen Muhammed Şengezer gerek A Takım, gerekse altyapıda yıllarca birlikte oynadığı Emirhan Aydoğan, Kubilay Kanatsızkuş ve Rüştü Hanlı ile birlikte Tirilye’de buluştu.
Birlikte kahvaltı yapan dört eski takım arkadaşı hasret giderme fırsatını yakaladı.
Büyuk kaleci Muhammet. Yeni kulübünde daha 1 gol bile yemedi. Helak olsun valla.
Bılmıyursunuz kaleci Muhammet takıma girme sanzı yok cunku gec kalındı transferi yılbası sonrası resmi sözleşme ımzalıcak
hayirdir lan ne isin var satıcılar la isimiz olmaz kaydol kotu gunde limani terkeden seref yoksunlarndansn sende
Çok güzel bir resim .
Takimdan gitmiş olsa da
Bu çocuklari görünce içim huzur doluyor
İnşallah birdaha Bursaspor formasını buna giydirmezler. Hiç kimseye değil bunun gitmesine çok kızdım. Taraftar kendisine çok güveniyor ve seviyordu.Kulübün zor durumda olmasını fırsat bilerek Istanbul’a kaçtı.yazıklar olsun.
Kizmakta belki haklisin ama biz bursaspora gonul verenler olarak kalmasini isterdik.oda gelecegi icin kendini daha iyi yerlerde gormek icin gitti diye dusunuyorum.yurekten degilde profosyonelce hareket etti belkide.biz taraftariz,onlar ise calisan gibi dusunelim.sen maasini almadigin bir yerde calisirmisin??yada iflas esiginde olan biryerde mesela?birakalim gencler ileriye dogru uzansin,denesinler kendilerini.zaten kendini daha iyi yerlerde gormek isteyenler gidiyor,gitmeyenlerde efsane olarak kalbimizde kaliyorlar.
ne oldu gittin başakşehire oynayabiliyormusun bizde milli takıma kadar yükselmiştin. futbol hayatını bitirdin.
son dakika transfer olduğu içn lisansı çıkmadı o yüzden oynayanıyor blginiz olsun
Çok güzel ve nokta yorum!
Bizene bundan..
Magazin haberi
işimize bakalım
Işlerine baksınlar
Bravo tam yerinde yorum!
Ya defolup gitmiş takımı satmış bir adam Bursa ya geldi diye gereksiz bir haber. Nereye gelirse gelsin giderse gitsin. Futbol hayatı boyunca canı gönülden başarısızlıklar dilerim. İnşallah amatöre kadar giden bir kariyeri olur
Yeterki her ne sebeple olursa olsun ozluceye sakın girmesin it.
Gururumuz en iyi yerleri hakediyosun
İstanbul’un kirli havası bozdu herhalde kendisini!!!
Bu çocuğun ne suçu var şimdi?!
Alt yapıdan çıkıp 10 yıl bu kulübün nefesini solup Hayatında 15 kere kaleyi resmi maçta koruyan bir insan gidicem diye kendini yırtması normalmi atasanov onur ve Latolovici kalırken geçen yıl çıkıp bir maçı kurtarsaydı şimdi süperligdeydik örnek İstanbul’da başakşehir maçı.
Ali Ayın yaptığı borçlar yüzünden bedavaya gitti.
Şuarada yapılan yorumları okuduğumda gerçekten Bursasporun bittiğini anladım kendi çocuklarına kendi evlatlarına hain, şerefsiz, satıcı, kalleş vb. diyen bırak Türkiyede dünyada yoktur bir kere karşındaki insanoğlu onlarında bir ailesi yuvası çoluğu çocuğu anası babası var işin garip tarafı kulübe milyonlarca tl para kazandıran ne kadar Bursa çocuğu varsa %98′ i ana avrat küfür edilerek gittiler adı gibi eminim enes ünalda Türkiyeden bir kulube gitmiş olsaydı oda bu saydıklarımın içindeydi ya bakın Trabzona kaç tane futbolcu yetiştirip her takıma dağıldılar her takımda trabzonlu futbolcu vardır hiç bir trabzonlu kendi adamlarına hakaret etmedi tam tersi sahip çıktı lobicilik böyle bir şey biz ne yaptık herkesi Bursaspor düşmanı yaptık 20 tl bilet parası vermeyen adamlar milyonlarca tl kazandırıp gidenlere hakaret ediyor. sonrada biz başarı bekliyoruz. daha çoookkkkk bekleriz.
Ya şu Kubilay’ın tipe bakın, kılığa kıyafete bakın allah aşkına. Bu herif tam bir İnek Şaban yaa. Rahmetli Kemal Sunal’ın futbolcu versiyonu.
Bizi süper ligden düşüren,borçları azaltacağız diyerek ben para verdim diye diye transfer tahtamızı kapattıran,kadrodaki istikbali olan oyuncuları değerinden aşağı satmamıza neden olan maalesef o şahıs ve ekibidir.
:GİTMESİNDE ZORUNLULUK VARDI..YOKSA NE BİZ NE DE O GİTMESİNİ HİÇ İSTEMEDİK…UMARIM BİR GÜN YİNE YUVASINA DÖNER:
Geri dön şimdi istanbuluna karaktersiz
Kalsaydı A Milli takımın 4 kalecisinden biriydi !
umarım bizim çocukları kendine benzetmezsin, kendini daha Bursaspor’ da ispatlamadan yüksekten uçtun 10 sene daha forma şansı bulamazsın tahminimce.
Magazine dönük bir haber işimize ve işlerine baksınlar