Mustafa Er’e PFDK’dan üç maç ceza!
Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu’nun kararları açıklandı.

Akhiraspor karşılaşmasında kırmızı kart gören Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er‘e 3 maç ceza verildi.
Açıklama şöyle;
BURSASPOR Kulübü antrenörü MUSTAFA ER’in, ihraç kararına rağmen yeşil zemine girmesinden dolayı tedbire uymama eylemi nedeniyle FDT’nin 50/1-c maddesi uyarınca ve FDT’nin 13. maddesinin uygulanması suretiyle çift sarı kart görmesi nedeniyle yer almaması gereken müsabaka dışında ayrıca 2 RESMİ MÜSABAKADA SOYUNMA ODASINA ve YEDEK KULÜBESİNE GİRİŞ YASAĞI ve 10.000.-TL PARA CEZASI ile cezalandırılmasına karar verilmiştir.
PFDK ya dokunma. Yanarsın. Sahipsiz olursanız daha böyle durumlar çok yaşanır. Giden vurmuş. Gelen vurmuş. Ama yıkamıyacaksınız koca çınarı.
3 maç 9 puan garanti o zaman.
Bu kadar şerefsizlik yeter be….
3 Maç ne anasını sattımı PFDK İdam etseydiniz Mustafa Er’i…
Çağların oğlu mustafa çağlar tff de ne işimize yarıyor bursaspor delegesi olarak yönetimden kimse neden çıkıp iki laf söyleyemiyo bursaspor sahipsiz gerçekten
YOKMU ARTTIRAN ULAN TAKIMIN ANASINI HAKEMLE AĞLATAMADINIZ GÖRDÜNÜZ BURSASPOR UN KOCA YÜREKLİ ÇOCUKLARINI DURDURAMIYACAKSINIZ HOCALARINA SARILIYORLAR VURUN BAKALIM.SİZİN FEDERASYON OLARAK CEZADAN BAŞKA BİR BİLDİĞİNİZ YOKMU.ALLAH IN SOPASI BİRGÜN SİZEDE VURACAK.SİZE İNAT SÜPERLİGE DÖNECEĞİZ YETERKİ BU ŞEHİR KENETLENSİN.
Operasyon çocukları iş başında…!?
3 kesmez daha da yapın , düzeninizi düzsünler!!!!
Allah belanızı versin bu takımı böyle durduramayacaksiniz
Allah bildiği gibi yapsın tffyi çakma collina 3 penaltıyı vermedi bir de hocama ceza. Kamatada yazıklar olsun
O piyon zaten
Yönetim in tff den farkı yok sen hakem hatalarına tek kelime etmezsen adamlarda bindikçe biner üstüne YÖNETİM İSTİFA
Kele tukurseydi keske bosuna ceza aldi demezdik bari
PFDK SIZ SEZON OLUR MU???? VURUN BURSASPOR A…YUNAN TAKIMI YA….
Yuh 3 maç çok değil mi 1 olmadı 2 bekliyordum
değil daha öncede ceza almıştı o yüzden böyle
TOPUNUZ GELİN O. (operasyon) ÇOCUKLARI
PFDK, TFF, MHK Topla üçüde Türk futbolunun anasını ağlattı. Bunlar beş koyunu bile güdemezler. Bizi varla düşürdüler. Şimdi şehir takımlarını yok etmeye çalışıyorlar. Ligi İstanbul takımları ile Karadeniz takımlarını süper ligde devletin katkılarıyla oynatmak istiyorlar. Bu futbol federasyonu acilen istifa etmesi gerekiyor ama bunlar gitmez. Digitürk bile gelecek sezonda bırakacak gibi. Digi türkte bir tanıdığımla konuştum ligde şehir takımları pek yok dekoder satamıyoruz diyor. Coğu kişi iptal ettiriyor abonolikleri diyor.
Bizim yabancı hakemlere ihtiyacımız yok sadece bence yabancı federasyon da lazım. Isminin başına Türk sıfatını almasından utandığım birinci sıradaki kurum bu istanbuldan başka kimseye uşaklık etmeyen federasyondur. Yazıklar olsun zalimler sürüsü ALLAH CC yaptığınız zulümden haberdardır. Ahirete bırakmasın sadece İnsallah.
TFF,MHK,PFDK bu kurumlar bu ülkenin olduğunu düşünen varmı.BU KURULLARDAKİLER ÜLKE FUTBOLUNU BORÇ BATAĞINA SOKANLAR,FUTBOLU YILLARDIR KÖRELTİP ÜLKE GENÇLİĞİ YERİNE ELİN ARTIKLARINA DÖVİZ ÖDETTİRENLER,TARAFTARLAR ARASINDA FİTNE-FESADLIK,ENTRİKA VE HAKSIZLIKLARI İLE BÖLÜCÜLÜK YAPAN,AJAN PROVAKATÖR ROLÜ ÜSTLENMİŞ VATAN HAİNİ OLARAK DÜŞÜNÜYORUM.
Çünkü şi,kayetçi olmayan,haksızlıklarından canı yanmayan kulüp varmı.
Ben başkan olsam önce tff başkanıyla sonra spor bakanıyla sonra cumhurbaşkanı ile görüşme talep ederim. Kös kös oturursan üstüne binen çok olur
senin saydıkların bu hale getirdi bursasporu kimi kime şikayet edicen
sezon sonuna kadar kitleseydiniz de bunu yaptıran kimse memnun kalsın operasiyondan böyle yarım yumalak olmuyor on mac ver ki işe yarasın ki bu takımı motive etsin gencleri son macta kırmızı kart cıkar cıkmaz şahlandı takım ölüyü dirilti kırmızıyı cıkaran zat bir on mac ceza mustafaya pleyof getrir rica ediyoruz ceza az yükleyin biraz daha
Korkaklaaaaaaaarrrrr.
Tamamda kardeşim sende çeneni tutsana
Fatih Terimle yarışıyorsun noldu takım tam
Havaya girdi haydaa Bumudur ya Kardeşler
Birazda Özeleştiride bulunun
Bi kere Bağıra bağıra Penaltı Aldım diye
Hep kendini haklı Zannediyorsun Yemezler
Zaten ondan sonra hep ceza alıyorsun
Yalanmı?
Sebep olan rezil hakeme ne ceza verildi yazıklar olsun Spor diyorsunuz milleti verdiğiniz karar larla çileden çıkarıyorsunuz bune bursa düşmanlığı hayret birşey