Menemenspor maçının ardından sert açıklamalarda bulunan Mustafa Er‘in bugün yapacağı basın toplantısında gündeme getireceği konular merak ediliyor.
Takımın küme düşmesinin ardından Mustafa Er‘in takım içinde yaşanan gelişmelerle birlikte gündemde bulunan “Pavyon” olayı ile ilgili de konuşması bekleniyor.




12 YORUM
birazdan mustafa er in masallarını dinlemeye hazır mısınız?kendi üzerine toz kondurmadan açıklama yapacak.ne zaman bursasporu çalıştırsan yüksek egoların yüzünden takımda oynaması gereken oyuncuları oynatmadın.küme de kalmayı çok büyük başarıymış gibi gördün.hatalarını kabullenmek yerine suçu hep başkalarına attın.kusura bakma sen değil teknik direktör olmak sürünün başına çoban olabilecek kapasitede bile değilsin.
inegöl mustafa yorumuna yanıt
10 numara yorum tebrikler kardeşim. Bu çorbacılar ne anlar
o ligin gol kralınıda 10 dk oynayarak gonderdık:) adam bizde olsa şimdi ilaçtı ama pedrolara layıkız biz.
konuşşa ne olucak takıım küme düşmüş o konuşşa bu konuşsa
Zamanında konuşsaydın belki ligde kalırdık
Admin , burası herkes için egolarını düzelme yerine dönüşmüş. Bundan böyle hiç bir yorumu okumama kararı aldım.
osman yorumuna yanıt
Eyvah naparız biz sen yorumları okumazsan?😀😀
MUSTAFA ER KONUŞMASINI HİÇ BİLMİYOR..
16 BURSASPORLU yorumuna yanıt
Mustafa hoca Kırşehir Belediye Spor’da az çok bir sezon kalmıştı sadece 2 galibiyet alınca ayrılmıştı onun İçin 3’cü ligin ne kadar zor bir yer olduğunu bildiği için bence Bursaspor’da kalmaz diye düşünüyorum- Bursaspor’un 3’cü ligde uzun çalışmış o lige göre takım kurabilecek hocaya ihtiyacı var buda hemen olması lazım öyle haftalarca çekerse zaten lig başlamadan 3-5 hafta kaybederiz takımı oturtacak diye yönetim çok çabuk hareket etmesi lazım!
Manyastik yorumuna yanıt
Bu kafayı değiştirin … ya Bu kafa yuzunden zaten ne geldiyse basımıza geldi Mustafa yapamaz dedikçe gelenler agzımıza etti.Şu adama güvenmeyi öğrenin sonuç ne olursa olsun.Tamer Tuna kadar saygı gostermediniz adama
16 BURSASPORLU yorumuna yanıt
Kesinlikle katılıyorum. Bu çapsızı göreve ilk getiren de ne yazıkki bizdik. Şimdi karacabey e sulanıyor, belediye ile onun planını yapıyorlar arnavutluksporlular
ILAYTEKS yorumuna yanıt
Yaaa sen daha burada mısın. ?