Bursaspor Ahmet Efe Çakmakkaya ile imzaladı
Bursaspor Kulübü resmi sosyal medya hesaplarından altyapıdan yetişen genç oyuncu Ahmet Efe Çakmakkaya ile profesyonel sözleşme imzalandığını duyurdu.

Yeşil-beyazlı kulübün açıklaması şöyle;
Altyapımızdan yetişen genç oyuncumuz Ahmet Efe Çakmakkaya ile profesyonel sözleşme imzalanmıştır.
Bu anlaşmanın hem kulübümüz hem de Ahmet Efe Çakmakkaya için hayırlı olmasını diler, oyuncumuza başarılarla dolu bir kariyer temenni ederiz.
Kenan Yıldız sandım bi an
Harbiden acayip benziyo bahtıda açık olsun inşallah
Hee, oldu. Juventus kulübü bonservis’siz monservis’siz ptt 2’ye göndermiş Kenan’ı.
ülke ekonomisi battıkça batar, sorsan asgari ücret alır tek laf etmez tepki göstermez ama milletin yorumuna atarlanır.
Nerden biliyon tepki göstermediğimi. Asgari ücreti 21.00 TL’de tutan ve uygulayan kim varsa, bunu milletime reva gören kim varsa, ve de buna tepki göstermediğimi düşünen kim varsa, alayının.. 6222 tamam mı dayıı?
Sevgili Bursasporlular Bursasporlu demek yüreğinde sevgi olan demek sevgi dolu olanlar saygılı da akıllı da olur önemli olan burada kim olduğumuz değil taşıdığımız Bursasporluluktur bundan dolayı yaptığımız yorumlarda kullandığımız kelimelere lütfen dikkat edelim lütfen armayı taşıyacak futbolcu kardeşlerimizi destekleyelim
Tabi ki öyle Eski Teksas Bey
neden bu saçmasapan gereksiz gerginlik sebebi cehalet mi yoksa?
Yok estağfurullah. Neden cehalet olsun Fevzi Bey? Tam aksi şekilde, aslında ben size entellektüelite ve Juventus konusunda kısa bir brifing de verebilirim. Kenan kardeşimizin formasını giydiği Juventus kulübü İtalya’nın Torino kentinin takımıdır. Torino kenti italyanca’da Turin olarak yazılır ve İtalyan otomobil endüstrisinin kalbi olan bi şehirdir. Aynı Bursa gibidir. Nasıl ki Tofaş, Reno, Togg gibi bütün araba fabrikaları Bursa’da toplanmıştır. Aynı İtalya’da da öyledir. O çok bilinen italyan arabalarını büyük çoğunluğu Torino’da üretilir. Ayrıca bir dönem Hakan Şükür’ün de formasını giydiği ve bordo beyaz renkleriyle şehrin adını taşıdığı kulüp olan FC Forino’yu Torino’da çok tutan yoktur. Genelde herkes Juventus’ludur. Biraz aydınlatabildim mi Fevzi Bey, az geldiyse yarın da başka şehirler ve başka ülkelerle ilgili bir sunum yapabilirim. Saygılar..
şair yunus ne güzel söylemiş,
ilim, ilim bilmektir.
ilim kendin bilmektir.
kişi kendini bilmiyorsa bu nice okumaktır.
VOLKAN ŞEN İ GERİ ALİN 2.LİGDE İS YAPAR
Bizimde Kenan yıldız ımız oldu..açık şahane
Evet benziyor.Ahmet Efe de bizim Yıldız imiz olur inşallah.
bence de benziyor.
asıl değerli olan böylesi transferler.
çünkü, bunlar geleceğimizi, tecrübeliler ise günü kurtarır.
taşıma suyla değirmeni sürekli döndüremeyiz. hedefimiz üretken kulüp olmak olmalı.
genç ve tecrübeli harmanını doğru yapmak lazım.
kısa vade de başarılı olayım derken gelecek planlamamızı ihmal etmemek lazım.
yani futbol tabiriyle doldur-boşalta yönelmemeliyiz.
topu yere indirmeli, ayağa oynamalıyız.
aksi takdirde süper lige çıktığımız gün yaşlı bir kadro ile ortada kalıveririz.
Çok güzel yorum. Ben açıkçası şampiyon olup 1989’da kapatılan Bursaspor B takımı gibi ilerleyeceğimizi düşünüyorum. Gençler Nilüferspor ile ilerleyecektir. Şöyle ki başlarında belki Batalla, kaptan Furkan Emre, kalede Kerem Matışlı, Barış, Bilal, Tazgel, Mustafa Genç, Zeki Dursun, Emir Kayacık, Mehmet Çetin vb. Bursaspor’da ise bonservisi alınırsa Vefa olur tek genç, Böylece o çocuklar maç oynayarak yetişmiş olur. Daha önce kapanan Bursaspor’dan da A takıma Hacı Murat, Vedat, Talip, kaleci Mehmet Tezcan’ın çıktığı gibi. Futbolcu maç oynayarak kazanılır yedekte bekleyerek değil. Barcelona da böyle yapıyor. Anıl’a yedek Harun, sağ beke Burak Kapacak veya Uğur Kaan Yıldız, sol beke Muharrem Cinan, orta alana Hakan Yavuz ve Furkan Soyalp, forvete Kemal Rüzgar alınıp kadronun tamamlanacağını düşünüyorum. Zaten stopere Ertuğrul ve Batuhan, sağ açığa Sertaç, sol açığa İdris geldi. Ahmet İlhan, Tahir ve kiralıklar Özyapı ve Berkan Keskin ayrılacaktır.
ERTUĞRUL SAGLAM YADA MUSTAFA ER GERİ GETİRİN 2010 RUHU GERİ GELSİN
Mustafa Er gelirse Özlüce’de yine Adıyaman tarikatının Bursa temsilciliği de yeniden açılmış olur. Bütün gün hu Allah zikir çeken Adem Hoca, taktiğe tuktiğe hiç girmeden iman gücüyle ilk 5 maç 5 galibiyet yapar. Gevur Batalla olsaydı kesin 0 puan.
Ne alakası var kardeşim Mustafa er gelsin
Kesinlikle katılıyorum
Altyapıdan her transfer benim için hepsinden değerli; süper lige çıkınca 11 yabancıyla oynayan takımlardan olmayalım, midem bulanıyor
Paraşutsüz düşeriz denemesi bedava
11 futbolcumuz da altyapıdan olsun demiyorum ki renkdaşım, Barcelona gibi olalım, şampiyonlar ligi finalinde ilk 11’lerinde altyapıdan 2 futbolcuları vardı ve bunlardan birisi Lamine Yamal’dı.Süper ligdeki kalbur üstü takımlara bakarsan bazı maçlara 11 yabancı ile çıkıyorlar, doğru mu sence?
Saygılar
Tüm aldıklarımizdan iyi çıkarsa ne güzel olur di mi..m
Dadından yinmez
Clickbait gibi haber admin. Tuzağa düşen çok.
Yeni transfer sanıp kim bu diye tıklayan tıklayana…
VOLKAN ŞEN VE BURAK KAPACAK EMİRHAN AYDOGAN EFSANE KADRO
Ne? Volkan Şen mi? Ben olsam Turan Şen ve Mesut Şen’i de alır, takımdaki Şen’lik sayısını 3’e katlarım.
Volkan Şenin ölüsü bile 2.ligde terör estirir
Şu sağda oturan sakallı hacı amca kim? Şükraniye Mahallesindeki sarı Cami imamı İsmail Hoca’ya benziyo. soldaki diğer Recep Bilbülses abiyi zaten plaklarından ve kasetlerinden çok iyi tanıyoruz.
Bugun bir gzl haber daha gelebilir son Eski futbolcumuz Aytac Kara icin bu senede dahada cok konuşulacak bir Bursaspor gorecez
aytaç kara 32 yaşında başkan diri genç takım kuracağız demişti sertaç da 32 yaşında. eldeki ahmet ilhan, tahir, ilhan depe gibi oyuncular giderse olabilir de. orta alana 24 yaşlarında alsak iki yönlü daha iyi olabilir. musa da aynı yaşlarda o bölgede. yararı olur mu olur ama alt ligler direnç istiyor. fiziğe dayalı oynayan oyuncuların yaşı artınca randımanları düşüyor.
Aytaç kara malatya macinda penalti kaçirarak düsmemize sebep olan bir topçudur. Uzak dursun bizden.
Son Kasımpaşa maçında kaçırdığı penaltıyla Bursaspor’u süper ligden düşürdükten sonra bi de Kasımpaşa’ya transfer olan aidiyetsiz bir operayon çocuğunu tekrar geri getirmeye hiç gerenk yok. Geri gelecek olanlar varsa, Ertuğrul gibi “Adam” olsun.
9 numaraya süper ligten transfer yapsak çok iyi olur…
Süper ligte yerli 9 numara yok ki