3 Ekim 2026 Cumartesi

Son dakika

Reklamlar

Le Guen’den futbolcularına uyarı

Fenerbahçe ve Adanaspor maçlarını geride bırakan Bursaspor’da, cumartesi günü oynanacak Trabzonspor karşılaşmasının hazırlıkları başladı.

Le Guen’den futbolcularına uyarı

Dünü tek çalışmayla geçiren yeşil beyazlılarda Teknik Direktör Paul Le Guen, antrenman öncesi oyuncularıyla bir toplantı gerçekleştirdi. Fransız teknik adamın futbolcuların Trabzonspor maçına konsantre olmalarını istediği belirtildi. Tecrübeli çalıştırıcının toplantı sonrası sık sık yardımcılarıyla konuştuğu gözlerden kaçmadı.

HOCA SIKINTIDA

Bir bölümü basına açık olarak gerçekleştirilen antrenmanda Adanaspor maçında forma giyen isimler günü hafif bir idmanla tamamladı. Diğer isimler ise taktik ağırlıklı bir antrenman yaptı. Teknik Direktör Paul Le Guen‘in sakat ve cezalı oyuncuların çokluğu nedeniyle Trabzonspor maçında sahaya süreceği 11 konusunda bir sıkıntı olduğu bildirildi. Bilindiği gibi Aziz cezası, Kembo, Jorquera ve Agu sakatlıkları nedeniyle zorlu 90 dakikada oynamayacak.

Reklamlar

6 YORUM

denizin bakışa bak sanki sen kimsin hoca der gibi bakıyor. İstemiyoruz bu adamı

1

KAYA63 yorumuna yanıt

Birde siyah tozluklar adam tam aykırı!

0

Tarih Temmuz 2017 !!!!! Başkan ve Yönetim : Biz Denize 1500 üncü şansı vermeye karar verdik !!!! Paul Le Guen :Denize ihtiyacım var,bizimle olacak !!!! Taraftar : Yapmayın,etmeyin,defalarca denenmişi bir daha denemeyin,hata yapıyorsunuz !!!!! Sonuç :Aralık 2017 Deniz komple istenmeyen adam ! Yönetim hatası nedeniyle Bursasporun kaybı enaz 1 milyon tl !!!!! ARTIK TARAFTARI DİNLEYİN ! Çünkü taraftar bu işi sizden daha iyi biliyor !!!!!

1
Gozluk profil fotoğrafı

aziz yorumuna yanıt

Abartmayalım hocam. Taraftar o kadar da çok şey bilmiyor. Zaten şehir takımlarında taraftarın görevi her ne pahasına, ne vaziyette olursa olsun destek olmaktır; profesyonellere akıl vermek değil. Bu nedendendir ki her gelen hoca, spor yorumcuları falan burada baskı olduğunu, çalışmanın zor olduğunu söylemektedir. Bizim taraftar profilimiz AÇIKÇA ve MAALESEF zaman zaman destek olup çoğu zaman köstek olmak düzeyinde. Forum sitelerinde maçta şöyle destek olmalıyız, öyle yapmalıyız, şunları yapmamalıyız deriz; maç esnasında sahaya her eline geleni atıp küfür edip deplasman tribününün sesini bizden fazla çıkmasını engelleyemeyiz.
Hepsi için bkz. BURSASPOR – kanarya maçı.

0

Yorumunu paylaş

Onay sonrası yayınlanır0 / 3000

Reklamlar

Genel

Önerilen İçerikler

Tümünü gör