Sağlam’ın zor seçimi

Tomas Necid'in sakatlığını atlatması ile birlikte Tom De Sutter'in de takıma alışması forvet hattı için müthiş bir rekabete dönüştü. Bursaspor'un en sıkıntılı olduğu bölge olan forvet hattı için iki isim de hazır durumda.

Tomas Necid ve Tom De Sutter bu hafta oynayabilecek durumda ve bu nedenle Ertuğrul Sağlam bir seçim yapmak zorunda kalacak. 

Tomas Necid'in sezon başında transfer olması ve takımı tanıması en büyük avantajı olarak gözüküyor. De Sutter ise Club Brugge ile lig ve şampiyonlar ligi maçlarını oynamış ancak takıma alışma süreci önündeki en büyük eksiklik olarak göze çarpıyor. 

İdmanlarda verimli gözüken ikiliden hangisinin oynayacağın Ertuğrul Sağlam karar verecek.

 

Bursa.com

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu