Kazanmamız gereken bir maç

Bursaspor Kulübü Basın Sözcüsü Ferruh Nayman, İstanbul Büyükşehir Belediyespor ile 6 Mart Pazar günü sahalarında yapacakları maçtan, iyi futbol oynayıp 3 puanla ayrılmak istediklerini söyledi.

Nayman, yaptığı açıklamada, devre arasında Holosko ve Gökhan Ünal'ı kadrosuna katarak güç kazanan İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un genelde kendilerine ters geldiğini belirtti.

 

Geçen hafta deplasmanda Bucaspor karşısında alınan 2-0'lık galibiyetle moral ve motivasyonlarının yükseldiğini ifade eden Nayman, pazar günkü maçı da kazanarak bunu devam ettirmek istediklerini vurguladı.

 

Nayman, takımda sakat ve cezalı futbolcu bulunmadığına değinerek, ''Kendi evimizde güzel futbol oynayıp sahadan 3 puanla ayrılmak istiyoruz. Kötü günümüzde olmazsak normal şartlarda kazanmamız gereken bir maç'' dedi.

 

Ligin her geçen hafta daha da zorlaştığına işaret eden Nayman, hedefe ulaşmak için her maçı tek tek değerlendirip ona göre önlem alacaklarını sözlerine ekledi.

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu