Sezonun bitmesiyle birlikte önce ülkesi Fransa‘ya sonrasında da Dünya Kupası‘nı kazanan üvey kardeşi Mbappe‘ye destek vermek için Rusya‘ya giden tecrübeli futbolcu yönetime haber gönderdi. Adı Giovanni Sio transferinde takasta geçen Jires Kembo önümüzdeki sezon Yeşil Beyazlı takımda forma giymek istemediğini Ali Ay yönetimine iletti.
KALMAK İSTEMİYOR
Türkiye‘de Bursaspor‘da yıllık 1 milyon 250 bin Euro kazanan Jires Kembo yönetime karşılıklı anlaşmaya vararak ayrılmak istediğini bildirdi. Yönetim Jires‘in geriden gelen ve gelecek sezonu da kapsayan alacaklarıyla ilgili plan hazırlıyor. Konunun FIFA‘ya gitmeden uzlaşma yoluyla bitmesini isteyen Bursaspor yönetimi orta yolu bulmanın formüllerini araştırıyor. Bu arada Jires Kembo‘yu Konyaspor Teknik Direktörü Rıza Çalımbay ısrarla istiyor. Kembo ise Türkiye‘de kalma fikrine sıcak bakmıyor.




19 YORUM
En azından Sercandan daha dürüstmüş açıkca gitmek istiyorum demiş
Gizli gizli para yemiyor Sercan ve delarge gibi
BR yorumuna yanıt
Ekoko oldu mokoko
Adamİn burda durmayacağı belliydi. Sen adamı kampa götürmeyerek ekmeğine yağ sürdün. Şimdi üzerine para vererek göndermeye çalışacaksın. Kampa alsaydın alacaklarına karşılık verirdin bonservisini giderdi.Kampa götürmediğimiz futbolcular çok başımızı ağrıtacak
Şifo yorumuna yanıt
Kampla söylediğiniz durumun ne alakası var? Kampa alınmama futbolcuda herhangi bir hak oluşturmaz. Kulüp futbolcuyu kampa almak zorunda değil ama futbolcu kendisine bildirilen saatte kulübün bildirdiği yerde olmak zorunda. Bu Özlüce olur, Vakıfköy olur orası ayrı. Kembo kaç haftadır ortalıkta yok. Kampa çağrılsa gelecek miydi sanki?
LA iki.çalım attın diye senden ümitlenip sana destek verdik.Yahu git nerede oynayacaksan oyna amma 1.250 BİN AVROYA 3 ÇALIM ATTIRAN AVRUPALI BULURSAN KAPISINA KÖLE OL.
ALLAH bazılarına nimeti nasip eder ve kıymetini bilen CR.gibileri hem oynar hem kazanır.Senin gibiler ise bulunmaz meta sanır sonra da bar-sokaklarda yatıp kalkar.
Bu ülkede haftalık harçlıklarını verip sizden aldığınızın hakkını bekleyen HAK SAHİBİ İNSANLAR VAR.UTANMAZ-SIKILMAZ ŞIMARIK SEVİYESİZLER.
Biz seni istemiyoruz aslanım, senin bizi istememe gibi lüksün yok.
Gitmek istiyorsan, pılını pırtını toplar ceketini alır
çeker gidersin, gelecek yıldan da 5 kuruş para isteme hakkın yok
Yemin et…!
Sanki top oynadında oynamak istemiyorum diyor Bursaspor bana ağır geldi ben daha dandik takımların maradonası olmak istiyorum de bari yüSsüzz
BSG
GELDİ! (ne ümitlerle) GÖRDÜ! (yönetim + y. medya + taraftar) GİDİYOR (para-pul hesabı yapmadan, kaçarcasına!)
belki farkında değiliz ama, bursa da futbol ortamı kalmadı. zihniyetimiz değişmezse, yarın bu şehre hiç kimse gelmeyecek. paramızla bile…
Satmayı planladığın oyuncularını kampa almayarak, basında kötüleyerek piyasada elimizi zayıflatıyoruz. Kötü yönetim kendi çöplerinden kurtulamazken dışarıdanda iyi adam bulmakta zorlanıyor. Sportif direktör şart. Teknik direktöre bırakırsan adamları siler, yeni transfer ister, olmazsa tazminatını alır ve gider. Profesyonel bir idare olmazsa daha çok duvara çarparız.
trabzon kembonun yari fiyatina iran milli takimi oyuncusu vahidi Aldi ne kaziklar yedigimiz ortada bu Adama 1,250 milyon eu veriyoz 250 bin eu bile etmez..
üvey kardesinle fazla takilinca kendinî Mbappe sandi galiba ve birde yilda 1,250 milyon eu kazaniyorsa takimin ne kaziklar yedigi ortada,,
Bu adamları futbolcu diye Bursa’ya getirenler de kabahat.
Karakter
camiaya saygı
işiiiiiine saygı
gerisi hikaye
hep söylüyorum Bursa’nın dengi bu oyuncular değil. kesinlikle giroud veya kante alınmalı. mbappe üvey kardeşi yerine kendisi alinmali. Bursalı olmak bunu gerektirir
doğruya doğru..adam yetenekli ve tam aradığımız futbolcu tipi…bursa da oynamak istemiyorum diyor da zaten oynatan olmayacak..
Oynadığı ilk maçtan son maça kadar çöp dedim linç yedim