Reklamlar

İzlanda’dan acı tokat 3-0

Dünya Kupası Eleme Grup maçında Eskişehir’de oynanan Türkiye-İzlanda karşılaşmasında tam anlamıyla şok yaşadık.

İzlanda’dan acı tokat 3-0

Dünya Kupası Elemeleri için hayati önem taşıyan maçta milli takım 32. dakikada Gudmundsson, 39′ da Bjarnason ve 49’da ise Arnason gollerine engel olamadı ve karşılaşmayı 3-0 kaybetti.

A Milli Takımımız bu sonuçla 2018 Dünya Kupası’na katılma şansını kaybetti.

Reklamlar

47 YORUM

Diriliş Bursa 9 yıl önce, 06:56

Mustafa 16 yorumuna yanıt

Herzaman heryerde tff istifa, tertemiz şampiyon İbrahim yazıcı.ve bunlar için lige verilen araya acıyorum.

0
Gylfi Þór Sigurđsson 9 yıl önce, 00:32

Mustafa 16 yorumuna yanıt

Bu size ders olsun. Maçtan önce Íslandın Türkiye karşısında şansı yok diyordunuz. Alın size şans, 3-0.

3
YaVuz16yeşili profil fotoğrafı

Gylfi Þór Sigurđsson yorumuna yanıt

cnede cok büyük bizim Millet….

şenol hocanın bir konuşması vardı Dünya ücüncüsü olduktan sonra .
Sonraki Turnuva almayada olucakta tam hatırlıyorum ,Demişti ki orda ev sahipliği biz yapıcaz demişti…Noldu , sonra bugüne kadar katılamadık birda.
Demek istedim…Lütfen yapmıyalım ön yargılamaları,boşa konuşmaları..
Hangi kupaları havaya kaldırmışlımız varda bu kabarmalar ..
Almanlar bile yapmazalar halbuki en başarılı onlar

2

YaVuz16yeşili yorumuna yanıt

Katılıyorum dostum, bizim en büyük sorunumuz kibir, 80 milyon arkamızda deyip kendimizi büyük gördük. Adamlar da cezayı kesti böyle.

0

YaVuz16yeşili yorumuna yanıt

bulmaca gibi yazıyorsun ama atasözü gibi söylüyorsun dostum.
anlayana kadar göbeğim zangırdıyor, anladıktan sonra da her tarafım aydınlanıyor.

0

Mustafa 16 yorumuna yanıt

yönetim sorunu olduğu kesin ama, asıl problem sonuç odaklı medya ve taraftar profilinin sabırsızlığı ve varlığı… medya ve taraftar !.. yani kitlelerin gücü !.. bunlara rağmen başarı zor. önce bunlar bilinçli olacak… türk futbolunun başarı beklemeden en az 5 yıllık bir program ile sıfırdan yapılanmaya gitmesi lazım. bu, tıpkı uzun ya da yüksek atlamacı bir atletin daha büyük hedefler için 8-10 metre geriye gitmesi gibi bir şey… biz 80 milyondan 8 tane uluslar arası düzeyde oyuncu çıkaramazken, almanya, 3 milyon türkten 30 tane futbolcu çıkarabiliyor. kulüp bazında da, baskı olmadığında,ve zaman tanındığında neler olabileceğine en canlı ve yeni örnek başakşehir… bursaspora gelirsek, fb, bjk ve gs ile maddi rekabete giremeyeceğimize göre başakşehir modelini benimsemeliyiz. üstelik bu konuda onlardan çok daha fazlalıklarımız var. her şeyden önce ülkenin en büyük şehir takımıyız. ve ülkenin en iyi alt yapısı bizde. tek olmayan şey ise, destek, sabır ve istikrar…

0
tmkus profil fotoğrafı

Artık gençleri görmenin zamanı geldi. Harun ve Enes’in takıma monte edilmesi şart. Birde Çağlar çok iyi topçu olacak, oyun tarzı Puyol gibi maşallah, rambo gibi mücadele ediyor. Cengiz Ünder, Emre Mor, Yunus Mallı, Yusuf Yazıcı, Abdülkadir, Emre Akbaba bu tarz oyuncuların oynaması şart. Hatta Serdar Aziz bile monte edilebilir. En büyük açığımız maalesef bu ülkenin sağ ve sol beki yok !!!

9

tmkus yorumuna yanıt

O caner erkin çomarı batırdı oerişan etti çirkef mahluk

2

Aaa yorumuna yanıt

mehmet topala ne demeli? adeta yoktu maçta, ilk yarıdaki iki goldede bariz hatası vardı, boşuna demiyoruz fenerin oyuncularını milli takımda oynatmayın diye, sıçıp batırıyolar

0
YaVuz16yeşili profil fotoğrafı

Aaa yorumuna yanıt

Aynı götüsteyim..çok topu boşa atı.. üstelik, yedimiz golde arkadan adam geliyor,kendisi uykuya dalmış. .
Yazıklar olsun…ama çene sanki canavar seni emi

0
Gylfi Þór Sigurđsson 9 yıl önce, 14:47

tmkus yorumuna yanıt

Türkiye için üzüldüm, bu şekilde bitmemesi gerekirdi. Futbolun gerçekleri bunlar. Tebrikler yine de.

0
YaVuz16yeşili profil fotoğrafı

tmkus yorumuna yanıt

galiba bizim ülkede , gencler gol atma hevesine kapılmışlar.
Yıllardır Takip ediyorum. Türkiyediki hocalarımız genclere neler öğretiyorlar acaba?
Futbol defansla başlar bunuda bütün Takım uygularsa da sağlıklı olur .Moderen Futbol demek bu.Takım haliyle defansa katılır hucum desen aynısı defansa aksarmadan. Bizim Futbolda tam Tersi. hepsı ya hucum bölgesinde ya ortada cakilip kalıyorla geriye dönmede gecikiyorlar —
ne bu beaya— Hocalarimıza iş düşüyor…inşallah görmüşlerdir

0

tmkus yorumuna yanıt

Barış ve onur bek sorununu çözer birde üstüne agu ile baduyu türk yaptikmi tadından yenmez. Deniz ve kubilayda ekstra olur.

0

tmkus yorumuna yanıt

Kardeşim yorumuna içtenlikle katılıyorum bu insan musvettesi herifler (burak arda caner topal sabri emre ozan)bunları milli takımdan men edip yerine dediğin adamlar monte edilebilir topu kaptıran ve ardından seyreden adamların burda işi yok 3 0 yenik durumdayız adam çıkarken siritiyo(arda) ulan senin ülkenin takımı yeniliyor sen gülüyorsun yazıklar olsun sizin gibi adamlara

0

tmkus yorumuna yanıt

KARDEŞİM bence kadro millilerin : HARUN – BARIŞ YARDIMCI – SERDAR AZİZ – ÇAĞLAR SÖYÜNCÜ – ATİLLA TURAN -KAAN AYHAN – EMRE AKBABA – GÜRAY VURAL – ABDÜLKADİR ÖMÜR – CENGİZ ÜNDER – ENES ÜNAL
YEDEKLER İSE YUNUS MALLI – DENİZ TÜRÜÇ – EMRE MOR -YUSUF YAZICI – CENGİZ ÜNDER OLMALI

1
tmkus profil fotoğrafı

HARAH yorumuna yanıt

Barış Yardımcı umarım milli takıma girebilecek kapasiteye ulaşabilir çünkü bizde daha 90 dakikalık tempoyu çıkaramıyor. Atilla Turan zamanında Fransa milli takımını tercih ettiği için bizde oynayamaz, Tolgay Arslan gibi FIFA’ya başvurması gerekir. Bütün dinazorları çıkartıp, yaşı 28 aşağı futbolculardan kurmak gerekli takımı, kaleciler hariç. Elimizde 18-23 yaş arası süper cevherler var, kullanmasını bilene.

0
Diriliş Bursa 9 yıl önce, 00:16

YaVuz16yeşili yorumuna yanıt

Lige verilen araya acıyorum başka bisey değil

6
Kazoo Kid profil fotoğrafı

Diriliş Bursa yorumuna yanıt

Sanki lig premier league kalitesindede lige verilen araya acıyorsunuz persembenin gelişi çarşamba dan bellidir ligde ilk 3 sırayı çeken takımlarda kaç tane yerli oyuncu var bir sayın ondan sonra milli takımı eleştirin eleştirilmesi gereken yönetim bence takım degil

5

Kazoo Kid yorumuna yanıt

herşeyi yönetime bağlıyosun kazoo yeter seni -lemekten bıktım

1

yücel yorumuna yanıt

senin kafan sadece eksi atmaya çalışıyosa çocuk napsın?

0
Diriliş Bursa 9 yıl önce, 12:25

Kazoo Kid yorumuna yanıt

O zaman ligi hiç izlemeyelim ,evet na zaman lige ara verilse soguyorum hadi deyse neyse oda yok ,hem ona buna kızma da ne gormedinmi arda yi çıkarken 3 0 olmuş siritiyo pişkin pişkin.

0
Uludagdan Assagi profil fotoğrafı

Tff başkanının artık istifa etmesi lazım , ne işe yarıyorsun ki ? Ya da hangi soruna çözüm üretebildin . Ligte yersin Anadolu’nun hakkını .Milli Maçta adamlar gelir atar 3 tane gider işte .

1

Şimdi Fatih Terim’i mafya, FETÖ bahanesiyle koltuktan indirenler düşünsün. Beşiktaş’ı batıran adam koskoca Türk futbolunu yönetmeye soyunuyor. Alın size dünya kupası buyrun. 80 milyon giden dünya kupasına ağlarken milyonları alanlar 80 milyonun karşısında utanmadan sırıtıyor. Atatürk boşuna dememiş “Ben sporcunun zeki, çevik ve aynı zamanda ahlâklısını severim.” diye. Bunlarda ne zekâ var, ne çeviklik ve ne de ahlâk. İki sene önce Selçuk’un ayağından gol bulup kazandığımız maça bakıyorum, bir de 330 binlik İzlanda’nın bizi kendi sahamızda tokatladığı bu maça bakıyorum; buradan çıkarttığım sonuç şu: şans her zaman gülmüyor insanın yüzüne. 80 milyon arkamda diye kibirlenip gelişi güzel oynarsan elin 330 binlik İzlanda’sı ahanda böyle tokadı vurup gider, sen de apışıp kalırsın olduğun yerde. “Umarım bu maç bize bir ders olur.” demek istiyorum ama ders olmayacağını hepimiz gayet iyi biliyoruz; çünkü her seferinde aynı teraneyi tekrar tekrar yaşamayı, işimizi mucizelere bırakıp 89. dakikada atılan frikik gollerine, penaltıda atılıp takıma tur atlatan gollere çılgınca sevinmeyi istiyoruz biz. Kadromuzu vatan millet sevgisi değil, para pul sevgisi taşıyan, takımı 3-0 yenikken utanmadan sırıtan çöplerle doldurmayı istiyoruz biz. Futbolu, futbolu bilen insanların yönetmesi gerekiyor, baba parasıyla koskoca ülke futbolunu batıran insanların değil, hele yorumların altına “Çok biliyorsan sen yönet.” türevi cevaplar yazıp eksi atanların hiç değil. Bunun için de yatırım ve organizasyon lâzım, en basit örneği İzlanda, adamlar sadece 5 yılda nereden nereye geldiler, biz ise hep geriye gidiyoruz, hiçbir ilerleme yok. Peki bu durum düzelir mi? Ülkemizde bu zihniyete sahip insanlar olduğu sürece hayır. Biz de böylece Avrupa şampiyonalarını, dünya kupalarını televizyondan seyrettirmeye -ve kendimizle alay ettirmeye- devam ederiz.

1
BURSASPOR ULAN 9 yıl önce, 00:02

Afedersiniz ama böyle takım sürülmez sahaya öncelikle 80 milyon ülkede bitane stoper bulamadık hala mehmet topal kardeşim ömer toprak serdar aziz neden var bu takımda 2. Arda 35 yaşındaki emre den utan be ve son olarak oğuzhan 150 milyon len mq nah 150 milyon bu adamlar Türkiye Ligi topcusu Arsenal bırakırım yoksa cenkden Kanat olarak yararlanmaya çalışıyolar yazık be emre morlar yusuf yazıcılar enes unallarin hakkı var o formada ruhsuz ların değil

0
Omer Bisiren profil fotoğrafı

Tek sorumlu tff ve başındaki tüpçüdür. Kaç yıldor hem ligin hem de milli takımın anasını ağlattı. En son marifetide Lucescu Lucescuoğlunu td yaptı. Saffet Sancaklı’nın dediği gibi demirören ve adamları defolup gitsin bu türk futbolundan artık!

0
Soydaner dilber 9 yıl önce, 00:55

Profesyonelliğin tanımı altında Pablo Martin Batallanın,detaylı tanıtım kitabı kaleme alınıp kitap olmalı ve tüm oyunculara okutulmalı,adam ailesinden ne zamandan beri ayrı,sakat olduğu + milli ara olduğu halde yani toplamda nerden baksan 20 gün boşluk olmasına rağmen 3&5 günlüğüne de olsa memleketine gitmeyip sağlık sıkıntısının ortadan kalkması için çaba sarf ediyor,diğer tarafta gurur kaynağımız diyoruz,hedeften tamamen rivörs yapacak 3-0 lık hezimete uğranan bir skor elde eden kadrodan oyundan alınırken adam gülümsüyor,anlamak mümkün değil……..Bumu profesyonellik?,yada hangisi profesyonel.?…..PARA’da profesyonellikten nefret ediyorum,Belluschi yide hiç unutmuyorum Kupa finalini kaybettik,en çok üzülen o olduğundan çocuk gözyaşlarına hakim olamadı…..

1

Soydaner dilber yorumuna yanıt

buradan gülümseyeni savunuyorum anlamı çıkmasın ama, o gülümseme ukalalığın değil, çaresizliğin, tükenmişliğin, ezilmişliğin sebebiyet verdiği ACI BİR GÜLÜMSMEYDİ!..
lütfen kendi değerlerimizi 0-3 e yem etmeyelim. o çocuğun barselonada oynayarak ülkemize kattığı marka değerini kaçımız kattık?
kaldı ki bu ayıp sadece sahadakilerin ayıbı değil…
sıralamaya ve yazmaya kalksam sayfalar yetmez.
belki de sıralamadaki en son kişi onlardır…
evet vuralım ama, yok etmeyelim. lütfen…

0

Işte Bizanslıların takımı…
Anca Türkiye de birinci

0

Sahi bu yıl her kesimden her makam sahibi kütür kütür istifa ederken,FUTBOLU yönetenlerin istifa etmeleri HARAM’mı,bu sorumu yeni DİYANET BAŞKANIMIZ görsede bir yanıtlasa.Hak olup olmadığı tartışılan Fatih TERİM’inde alacağı her halde ,ah olarak dönüyor.A Milli Takımız, 9 Ekim’de Finlandiya karşısında formalite maçına çıkarak eleme maçlarını noktalayacak.Finladiya ya 25 yaşından büyük oyuncuları götürmeyin……..YILMAZ VURAL milli takım hocası olmalı….

0

Aslında son dk golüyle geçen Avrupa şampiyonasına katılmamız bazı şeylerin üzerini örttü. Ama kaderden kaçılmıyor. Teknik direktörü imparator ve senede 7.5 mi euro alan sözde yıldız oyuncusu gazeteci döven ve kurtarıcı diye de emekli lucescuya sarılan bu takım kazansa haksızlık olurdu. Hakettiğimiz yerdeyiz.

0

kahpeşehir taraftarı yalakalığı zirve yaptırdı bu akşam…TFF ye ses çıkarmadan maçı bitirdiler..demiröreni neredeyse alkışlayacaklardı..

0

Bizansın Şişirilmiş çocukları İle Sonuç hep hüsran TFF Bu işede bi el at Nasıl Bizans takımları kollanıyorsa Milli Takımada yapda görelim

0
İŞ GÜVENLİĞİ 9 yıl önce, 15:37

ADMİN 07.10.2017 15:34 SAATİNDE STADIN ÖNÜNDEN METROYLA GEÇERKEN TİMSAH KAFASINDA HİÇ BİR GÜVENLİK ÖNLEMİ OLMADAN BİR GRUP İNSANN ÇIKTIĞI VESANIRIM ÇALIŞMA YAPMAYA ÇALIŞTIĞINI GÖRDÜK İŞ GÜVENLİĞİ RİSKİ VAR HANGİ YETKİLİYE BİLDİRİLMESİ GEREKİYORSA BİLDİRİP SİTEDEN YAYINLAMA YAPIN

0

beyler farkında değilsiniz belki ama akşam izlanda güzel top oynadı. bu kadar küçümsemeyin takımı bir tane ikili mücadele kazanamadık. adamlar kondisyon nasıl olur cümle aleme gösterdiler bursasporla izlanda karşılaşsın bırak gol atmayı ceza sahasına bile giremez. türkiyede estetik futbol oynanıyor fizik gücü sıfır bizde barış 60 dk süper top oynuyor kasığı çekiyor bırakın bu işleri

0

Bu sonuç bizim camiayı bağlamaz. Bu mecrada habere konu olması anlamsız.

0
HÜSEYİN İLHAN 9 yıl önce, 13:19

Ben şu sesi duymak istiyorum.TEOG olmaaz deyip rafa kaldıranların,LYS-YGS olmaaz deyip başka cevizler ortaya fırlatanların şimdi de böyle milli takım olmaaz deyip REFARANDUMUNDA TEPE TEPE KULLANDIĞI EVET diyen egolarından başka mamulleri kalmayanların yerine BEN MİLLİ TAKIMI KURACAĞIM,TEKNİK TRAKTÖRÜ BEN OLACAĞIM,BAKIIIN DÜNYA KARŞI ÇIKSADA TÜM MAÇLARI İÇERDE-DIŞARDA 5 -0 SIFIR ALACAĞIM diyen ÇOOOOK BİLENİN SESİNİ DUYALIM.
Öyle galip gelinen maçlardan sonra TEBRİK ETTİ mesajları yerine şimdi de KULAĞINI ÇEKTİ hatta KODESE TIKTIRDI diyeceeek mesajlar duymak istiyorum.
Ülkemizin başında gerçekten bu ülkeyi sevenler olmuş olsaydı şu geçen yıllar içinde 10-15 yaş arasında yeni sistem ve azimle yetiştirilecek futbolculardan AVRUPA-DÜNYA da başarıdan başarıya koşacak takım bir değil en az 50 tane çıkması lazım.Çünkü bizi 0-3 yenen İZLANDA 320 BİN nüfuslu.
AYIP AYIP AYIP
SPOR BAKANI başta olmak üzere tüm FUTBOLLA İLGİLİ KURULLARIN BAŞ VE YÖNETİM KURULLARI İSTİFA ETMELİDİR.Bu sonuçtan önce onlar utanıp yerin dibine girmelidir de ondan.

0

Ama ama… Olsun artık hedef üçbinikiyiz küsürler. 2’den 2 oynadığım tahminimde bana 7 oran kazandıran İzlanda’ya sevgiler.

0

Yorumunu paylaş

Onay sonrası yayınlanır0 / 3000

Reklamlar

Futbol

Önerilen İçerikler

Tümünü gör