İzmir’de Menemen FK’yı 1-0 mağlup ederek sezonun ilk deplasman galibiyetini alan Bursaspor’da kazanılan 3 puanın yankıları devam ediyor. Zorlu maçta galip gelerek puanını 15’e yükselten ve adeta derin bir nefes alan yeşil beyazlılarda maç sonu soyunma odasında yaşanan sevinç görülmeye değerdi.
Bursaspor YouTube hesabından yayınlanan ‘maçın öyküsü’ videosuna Teknik Direktör İsmail Ertekin’in sözleri damga vurdu.
HERKESİ YENECEĞİZ!
Tahsin Tam’ın istifasının ardından takımın başına geçen ve ilk iki maçından 4 puan çıkarmayı başaran İsmail Ertekin, soyunma odasında oyuncularının sevincine ortak oldu.
İddialı sözler sarf eden deneyimli teknik adam, futbolcularının motivasyonunu artırırken, “Adamsınız be! Size bir şey söyleyeyim mi, bundan sonra bize yenilgi yüzü yok. Herkesi yeneceğiz” ifadelerini kullandı. Ertekin’in bu sözlerinin ardından yeşil-beyazlı oyuncuların hayli coşkulu olmaları dikkat çekti.




10 YORUM
“Adamsınız be, bundan sonra bize yenilgi yüzü yok, herkesi yeneceğiz” demek o çocuklara özgüven aşılar çoşku verir.
İşte torunu yaşında ki topcuları da bir hoca böyle motive eder.
Biz taraftarlarada trübünleri doldurmak düşer.
Küllerimizden doğacağız kahpe Bizans bekle bizi.
ismail dedenizi üzmeyin çocuklar.
bursaspor1963 yorumuna yanıt
Yalnız adam 63 yaşında çoğunun babası yaşındadır
bursaspor1963 yorumuna yanıt
İsmail Ertekin hoca diyeceksin yani öyle deyip kafana göre dalga geçiyon ayıp adam ol bence
Efsane1616 yorumuna yanıt
İsmail Dede dediği adam Balıkesir’i Süper Lige, Bandırma ve Sakarya’yı TFF 1’e yükseltti. Manisa FK’yı da TFF 1’e yükseltmek üzereyken son anda Ertuğrul Sağlam’lı Samsunspor sadece 1puan farkla Manisa’yı geçip şampiyon oldu. Öyle Dede falan deyip başak geçmekle olmuyor. Hocayı yolda görsen hazırol’a geçer, bi de selfi çektirirsin amk.
Doktor yorumuna yanıt
balıkesiri lige çıkarmasıyla benim dediğim arasında ne bağlantı var lan mal değneği 🙂
Efsane1616 yorumuna yanıt
tamam efsane1616 senin dediğin gibi yaparım bundan sonra.
Resim çok komik yaa. İsmail Hoca Rodop Köftecisinde arkadaşlarıyla buluşur gibi Vaay koçlarım diye içeri giriyo, arka planda turuncu yelekli lavuk da, nooluyo orda diye içeri bakıyo. Nooluyo’su var mı? Son dakka koyduk, 3 puanı aldık, seviniyoz işte be yaa.
Dedeyi bu kadar sevindirdiniz, Allah da sizi sevindirsin çocuklar. Berhüdar olun.
İsmail Hocanın resme bak. Aynı Tahsin Tam.😂