Mustafa Er‘in en çok güvendiği isimlerden olan İsmail Çokçalış, sosyal medya hesabı instagram‘dan yaptığı açıklamada, “Önümüzde savaşarak kazanılacak daha çok maç var” ifadelerini kullandı.
[box type=”shadow” align=”” class=”” width=””]
Bu gönderiyi Instagram’da gör
[/box]




16 YORUM
Tff 1. Ligde her maç oynayan sağ beklere bakiyorum en genci sensin ismail.
Gün geçtikce daha çok alışıyoruz sana.
Sezonun 2. Yarısı transfer yapilsa bile seni kesebileceğini sanmiyorum.
2 tane boban joviçç edersin.
Ama küçük bir ek yapacam kardeşim rakipler orta yaptiğinda kafa topuna çik ve uzaklaştir. Bu bir eleştiri değil sadece seni dahada mukemmel yapacak bir tavsiye .
Nacizane fikrim yanlisda olabilir bilmiyorum
Bursa yorumuna yanıt
İsmail çok iyi gidiyorsun.Her maç bir öncekine göre daha iyisin.Demekki iyi çalışıyorsunuz.Fakat zamanla çok daha iyi olacaksın.Bu kulübün geleceği sizlersiniz.Fizik kondisyonun çok iyi, ikili mücadelelerde kimseye geçit vermiyorsun.Kafa toplarına biraz fazla çalışman gerektiği doğru.Böyle devam
Talha yorumuna yanıt
Morinho siteye gelmiş haberimiz yok. Şakamısınız siz ya ciddi ciddi taktik vermiş burada:)) site ciddi kardeşim, bozmayın burayı. Böyle yorummu olur ya yok kafaya çık yok vole at topuk pası verme :))))))
Bursa yorumuna yanıt
İsmail tepeden tırnağa futbolcu,real madride koy çatır çatır oynar abartmıyorum,fizik seviyesinin üst düzey olduğu ligde bu kadaf diri kalabiliyor, sakın ola medyaya kulak asmayın , sadece gelişiminize odaklanın, yakında çok iyi yerlere geliceksiniz.
C## yorumuna yanıt
yav hadi oradan
Bursa yorumuna yanıt
Allah sakatlık ceza kaza bela dan korusun hepinizi…
Siz bize lazımsınız ne olacaksa sizinle olacak !
Bursa yorumuna yanıt
İçe kat edişlerin çok iyi.ama ara sıra çizgiyede in.ve ne olur orta çalış.dün ntvde rıza Çalımbay izliyorum o muz ortaları yapmak için herkes gider ben çalışmaya devam ederdim diyor.Türk futbolunun en büyük sorunu orta yapamamaktır.bunu yaparsan bir numara olursun.
İsmail kardeşim bir pırlanta gibi bir elmas parıldıyorsun. ..ALLAH kem gözlerden korusun. ..Ayağına çakıl taşı değmesin. ..Sen Türk futbolu için geleceğin değişmezlerinden olacaksın. .Futbolunun üstüne katlayarak koyarsın BURSASPOR un geleceği sayenizde emin ellerde. .Yalnız ah de vefa yı unutma. . SİZLERLE GURUR DUYUYORUZ. .
çok iyi oynuyor maşallah !! kimse konuşmasın hakkında konuşulanların tripleri belli üstüne koysun Bursasporumuza katkı sağlasın ve para kazandırıp yurtdışında en iyi yerlere gelir inşallah!!
Seni ümit milli takıma almayanlar utansın…
Bursaspor taraftarı seninle gurur duyuyor…
Timsah parçası , müthiş geliştirdin kendini , sana da burada yazdılar çelimsiz rüzgardan etkileniyor felan diye şimdide herkes hemfikir senden , net çizgiye inebilen ender beklerden olacaksın ,çalış çalış çalış, bizden tam destek,
Tamam savasmaya savasin ancak kale icinde hava toplarinde adamlari bos birakmak savasmak degil. Gelen gol oluyor yada bizden bir omur gidiyor.
Çok orta yapması lazım topla öne doğru bindirme yapıp her maç en az 10-15 orta yapması lazım genç kuvvetli fuleli adımları var daha çok geliştirmesi lazım asisti yok gelecek vaat ediyor ama daha ham pişmesi lazım ismailden umutluyum
BU YIL ÜSTÜNE KOYMUŞ VE BUNU SAHADA GÖSTEREN BİR GENÇ OYUNCU…BÖYLE ÇALIŞMAYA DEVAM
Takımın uzak ara eniyi en güçlü ve en dirençli topçusu. Kendini çok geliştirdin daha da gelişip avrupada oynayacaksın