30 Eylül 2026 Çarşamba

Son dakika

Reklamlar

Insua gidecek ama bedava değil

İlk yarıda kötü bir performans sergileyen ve kadroda değişiklikler yaparak ikinci yarı toparlanmanın planlarını yapan Bursaspor, Arjantinli futbolcusunu bedavaya göndermek istemiyor.

Bursaspor'un ikinci yarı kadrosunda düşünmediği Federico Insua için kulüpler sıraya girdi. Tecrübeli futbolcunun tek sıkıntısının, yeşil beyazlı kulübün kendisi için bonservis bedeli istemesi olduğu öğrenildi.

Nacional Montevideo, Argentinos Juniors ve Velez takımları Insua'yı devre arasında bedelsiz kadrosuna katmak istediğini belirtilirken, Bursaspor Kulübü'nün ise Mayıs ayında sözleşmesi sona erecek olan Arjantinli futbolcuyu belli miktarda bonservis ücreti karşılığında satmak istediği belirtildi.

Insua'yı kadrosuna katmak isteyen takımların, Bursaspor Kulübü ile görüşmelerini sürdürdüğü ve bu pürüzün aşılmaya çalışıldığı kaydedildi.

 

Sporx

Reklamlar

0 YORUM

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz paylaşın.

Yorumunu paylaş

Onay sonrası yayınlanır0 / 3000

Futbol

Önerilen İçerikler

Tümünü gör