Genel Kurul iptal! “3 bin 218 üyeden 26 üye katıldı!”

Bursaspor Kulübü’nün olağan mali genel kurul toplantısının  bugün yapılması gereken ilk toplantısı gerekli çoğunluğun sağlanamaması nedeniyle 13 Ocak Cumartesi gününe ertelendi.

6 bin 434 üyesi bulunan Bursaspor Kulübü’nün Olağan Mali Genel Kurul Toplantısı’nın ilki Timsah Arena Stadı toplantı salonunda saat 13.00’de yapılması planlanmıştı. Toplantının başlayabilmesi için 3 bin 218 üyenin gelmesi beklendi.

13.430’a kadar süren bekleme sonrasında  toplantıya 26 üye katılınca, Olağan Mali Genel Kurulu’nun ertelendiği Divan Kurulu Başkanı İdris Sevinç tarafından açıklandı.

Yeterli çoğunluğun olmadığına dikkat çeken İdris Sevinç, “26 üyemiz bugünkü toplantıya katıldı. Yeterli çoğunluk bulunmuyor. Bu nedenle kongremiz 13 Ocak Cumartesi günü 15.00’de Atatürk Spor Sarayı’nda çoğunluk aranmaksızın yapılacak. 2018 yılı tüm üyelerimize, islam alemine hayırlı olsun” dedi.

Daha sonra kısa bir konuşma yapan Bursaspor Kulübü Başkanı Ali Ay ise 2017 yılında kulübün büyük bir travma yaşadığını belirterek, “Yeni yılın kulübümüze, taraftarlarımıza 2018’in başarı, huzur ve mutluluk getirmesini istiyorum. Tüm olumsuzluklar 2017 yılında kalsın. Başarılı bir sezon yaşamak istiyoruz” şeklinde konuştu.

18 Yorum Onay bekleyen yorum yok

1. @Дмитров yorumuna yanıt olarak

İlk toplantılar hiç bir zaman gerçekleşmez gelenek gibidir bu sadece bizde değil bütün kulüplerde böyledir. Hatta apartman site yönetim toplantıları bile ilk oturumda yapılmaz.

4
      1. @BsTeksas yorumuna yanıt olarak

Hepsinin haberi var aylar önceden hepsine haber veriliyor, ayrıca bursadaki gazetelerin hepsi bu haberi veriyor haberi olmayan ya önemsemediğinden yada uzayda yaşadığındandır. Mazeret aramasın kimse yazıklar olsun diyorum bursasporun ilk oturumda olup biten bir kongresini hatırlayan varmı ???

3
      1. @Fatih16 yorumuna yanıt olarak

Sen kendi işine bak millete laf atacağına. Adamın üye olup olmaması seni ilgilendirmez. İster o 26 kişiden biri olur, ister geri kalan 3194 kişiden biri olur, isterse de kulübe hiç üye olmaz. Nasıl bir kafa yapısına sahipsin anlam veremiyorum bir türlü. Kulübe üye olmayanı taraftardan saymıyorsun, her yoruma muhalefet olup duruyorsun. Sus biraz artık.

8
        1
        1. @Yabgu yorumuna yanıt olarak

Adam uye olmayip , uyelere laf atiyor, tabi sesimi cikaririm. Konyalilarin bursayla dalga gecmesi gibi. Sampiyonlar liginde Manchesterdan kendi sahanda 3yedin demesi gibi. Mu dan fark yemek icin once sampiyonlar ligine gidecek kapasiten olmasi gerekir.

2
          7
  1. Yani burada sorun tarih tam yılbaşı öncesi haftasonuna bu genel kurulu koyup insanların gelmesini beklemek bence saçma herkes ailesiyle yılbaşı tatili yapıyor alışveriş falan yapıyor o 26 kişiye helal olsun ama

11
    6
  2. Millet maç için izin alamıyor. Cumartesi saat 13 te genel kurul yapıyorsun onda sonra 26 kişi geldi diye ağlanıyorsun. Birazcık araştırıp sırun bakalım. Kongre üyeleri bu saatte gelebilir mi diye. Ancak siz çalıp oynarsınız. Kulubü rezil ettiniz.

2
    6
  3. Sakin olun millet, bu Mali kurullar ilk oturumu toplam kongre üyesinin yarısından +1 fazlası olan 3.218 sayısına zaten ulaşılamaz hiç bir zaman, bu durumu herkes bilir, gelen 26 kişi de genelde Başkan, yöneticiler, divan başkanı, bir kaç divan üyesinden ibarettir, doğal olarak 2 hafta sonraya ertelenir, Mali genel kurul burada artık çoğunluk aranmaz yine 26 kişi gelse bile yapılır, burada da önemli olan 800-1000 civarı insanın gelmesi, Başkana sorular sorabilmesi, bir an önce kongre hazırlığına başlnılması gerek kulüpte umarım artık bu kulübü düzlüğe çıkaracak kaliteli bir yönetim gelir

4. Yılın son gününe genel kurul koymak nedir ? Bursaspor sevdamız ama herkesin yılbaşı planı var. Üyeyim katılamadım tabloya bakınca tek ben değilmişim. Klavye başında giydirmek iyi de böyle saçma takvim olmaz.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu