Reklamlar

Gel bakalım Altay

Bursaspor ligin 28. haftasında Timsah Arena’da karşılaşacağı Altay maçının hazırlıklarını tamamladı.

Gel bakalım Altay

Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri‘nde Bursaspor Teknik Direktörü Mustafa Er gözetiminde gerçekleşen antrenman 1 saat sürdü.

Isınma hareketleriyle başlayan antrenman 5’e 2 pas pres oyunu ile devam etti. Son bölümde koordinasyon ve çabukluk çalışmaları yapıldı.

Hazırlıklarını tamamlayan yeşil-beyazlı oyuncular kampa girerek maç saatini beklemeye başladı.

Reklamlar

22 YORUM

ATOM KARINCA profil fotoğrafı

Tam bir kırılma maçı. 3.puan yalnız 3.puan. O . BU . ŞU . ÖYLE . BÖYLE . YOK. YALNIZ 3.PUAN. ALIVE GARİİ 3.PUAN ı.

5
9Maraton üst 5 yıl önce, 20:14

ATOM KARINCA yorumuna yanıt

Burak Kapacak Mikail’in içinden geç sağ sol yatır maçı alalım sonra iki kelime et maç sonu….88 dk topa manşet vurmak ne demek dersin kardeşim…

2
9Maraton üst 5 yıl önce, 21:45

bursalegend yorumuna yanıt

Doğru kardeşim azrailimiz oldu..

0

ATOM KARINCA yorumuna yanıt

Ceyranlar kesik nasıl oynıcaz bu maçı. Futbolcular tepe lambasımı takcak oynarken. Başkaaan cvp???

0

16 BURSASPORLU yorumuna yanıt

futbolculara güveniyoruz da hakeme pek güvenemiyoruz yine onların tarafında olur

0

Maçı kazanabilmemiz için önce kesik elektrikleri açtırması lazım Başkanın (Başkan varsa?????????)

0

Hadi bakalım…Kolay gelsin.Kalplerimiz ve dualarımız sizinle…

0
Selim2 profil fotoğrafı

Saçma sapan Baslik atmayin, zaten kırılma maçlarını ve finalleri kaybediyoruz,Altay su an için bizim bizden kat kat iyi takım ,bu baslikla adamların fitilini atesliyorsunuz

0

O nasıl başlık abi, hadi gel bakalım seni bilmem ne yapmassam… gibi, böyle kırılma maçında siz bu başlığı atarsanız millet neler söyler puan kaybettiğimiz anda zaten sezon biticek bizim için.

0

Hey gidi günler, bir zamanlar (2010) sampiyonluk için hesap yapıyorduk fikstür elimizden düşmüyordu. Şimdi 2. Ligdeyiz.8 puan fark var. Bize play off hesabı yaptıranların……….
Play off a kalsak bile çıkamayız. Mucize olup çıksak bile yine düşeriz. Rahmetli Yazıcıdan sonra bir tane insan evladı gelmedi. Hepsi yiyici, yalanci, sahtekar.

1
Selim2 profil fotoğrafı

Fruer feder yorumuna yanıt

Bir aptalin emriyle ataturk stadini yikanlarin gelnisini gecmisini

0
Oyundan sonra 5 yıl önce, 00:42

Oyle bir mac ki BURSASPOR’u ya vezir eder, yada rezil.

0

Altay gelecekte eli boş gelmicek heralde işimiz zor bu sene süperlige çıkamazsak birdaha takımın başına yazıcı gibi bir başkan gelene kadar beklicez buda ne zaman olur ALLAH bilir inşallah bir kocaeli sakarya ordu eskişehir ve daha nice zamanında süperligin tozunu atan takımların durumuna düşmeyiz.gidişat kötü sezon sonu sözleşmesu biten futbolcular var gençlere transfer teklifleri olacak büyük bir ihtimal sezon sonu bu takım dağılacak önümüzdeki sezon bizi daha kötü bir sezon bekliyor.

0

Arkadaşlar altayi yeneriz yenmesine de stadın elektriği ne olacak merak ediyorum ben…

0

Ataberk – İsmail- Taha – Cüneyt – Onur – aykut – burak A – Burak K – Tuğbey – Batuhan – Berat 👍🏻

0

Yorumunu paylaş

Onay sonrası yayınlanır0 / 3000

Reklamlar

Futbol

Önerilen İçerikler

Tümünü gör