Bursaspor, Kemal Rüzgar’ı istedi iddiası!

Bursaspor’un, Kahramanmaraş İstiklalspor forması giyen Kemal Rüzgar için transfer teklifinde bulunduğu iddia edildi.

Kahramanmaraş merkezli yerel spor sitesi spor46.com’un haberine göre yeşil-beyazlı kulüp, golcü oyuncu Kemal Rüzgar için Kahramanmaraş İstiklalspor ile temasa geçti. Ancak yapılan teklifin, kırmızı-beyazlı kulüp tarafından kabul edilmediği öne sürüldü.

Bursaspor’un sezon başında da ilgilendiği ancak kadrosuna katmadığı Kemal Rüzgar için yeniden girişimde bulunduğu belirtilirken, bu teklifin de İstiklalspor yönetimi tarafından reddedildiği ifade edildi.

“Cevap net: Olmaz”

Haberde yer alan bilgilere göre Kahramanmaraş İstiklalspor yönetimi, takımın gol yollarındaki en önemli ismi olan Kemal Rüzgar için gelen teklifi düşünmeden geri çevirdi. Gol krallığı yarışında üst sıralarda yer alan başarılı forvet için 1. Lig ve 2. Lig ekiplerinin ilgisinin devam ettiği aktarıldı.

30 Yorum Onay bekleyen yorum yok

  1. Yalan haber..
    Ayrica ceza sahası golcüsü..
    Baran Başyigit..
    22 yasinda..Ispartasporda kiralik.
    Kaçırmayın derim.

    38
    6
    1. @Q&Q yorumuna yanıt olarak

      Bize baran gibileri lazım değil şuan.bize cenk tosun gibi adıyla tecrübesiyle iş yapacak adam lazım.suan kapali kutu alırsak kucağa,sonra çok ah vah ederiz.Baran i da çok meşhur etmeye çalışıyor bazıları.

      5
      26
      1. @Ahmet yorumuna yanıt olarak

        Kimseyi tanimam etmem Parlatmaya da calismiyorum.Derdim Bursaspor
        .Barani Bursa’daki maçta seyrettim.
        Resmen bela biri.
        Cenk Tosun diyenlere burası darül aceze mi

        16
        1
        1. @Q&Q yorumuna yanıt olarak

          Kemal Rüzgar kim ya ! Bizim maçta gördük. Pivot forvet lazım sağdan soldan orta keseceksin vuracak kafayı atacak golü.

          1
          1
    2. @Q&Q yorumuna yanıt olarak

      Gözün aydın Renktaş Bursaspor Baran ile anlaşmış ama sanıyorum sezon sonu gelecek belki de pilot takım için olabilir!

      7
      1
  2. Gelmesin. İş yapmaz. Bizim takımın yapacağı transferler artık birazda 1. Lig kalitesinde. Yarım sezonluk topçu almaya gerek yok. Alsak seneye göndermek için uğraşacağız. Ayrıca Bursa’da ki maçta gördük ki etkisiz kaldı.. Bize gelecek adamın ilk 5 deki takımlara karşı fark yaratması lazım

    23
    1
    1. @inadinatexas yorumuna yanıt olarak

      Barani tanikiyorsunuz.
      Tam bir bas belası..
      Tabi rakip savunmalar icin..
      Kemal Ruzgardan bile iyi.
      Hem genç hem daha ucuz.
      Eger Baskan onu alabilirse hasseten bütün tebriklerim ona olacak

      11
      2
  3. 2.lig futbolcusu 1. Ligde en fazla orta siralarda iş yapar bize lazım olmaz Yarım sezon için adam almayın. Bizim asıl sorunumuz bek ve maestro niteliği taşıyan yetenekli orta saha. Gol atıyoruz zaten adamlar 11 kişi yattığı için bazı maçları cozemiyoruz . He 20 yaşında geleceği yatırım tarzında forvet alacaksınız tamam ama biz sercanin 4 gol attığı sezonda süper lig sampiyonu olduk geçen sene net forvetsiz sampiyon olduk bu senede oluruz. Muhammet atıyor zaten .

    10
  4. Bizim taraftarin istemeyip gerek yok yorumlari yazdığı adam 17 mac ilk onbir oynayıp 17 gol atmis devamlılığı var ve skor üretiyor ama istemezuk peki, gerci vermezler de zaten o is sezonun basinda olacakti…

    10
    7
      1. @Mmdoff yorumuna yanıt olarak

        Haklısın Muhammet varken gelmez zaten kimse gelmez!
        Hala ondan daha iyi yerli golcü yok zaten..Sakat olmasa Türkiye de üçüzler de dahil her takımda rahat oynar!

        6
        1
    1. @Oktay yorumuna yanıt olarak

      Arkadaşım boş haber yorum yapmaya bile değmez millet 17 gol atmış golcüsünü rakibine neden versin, sezon başında alınacaktı artık önümüze bakmalıyız

  5. Umarım yalan haberdir. Baran gibi gelecekte kullanabilecegin cevher varken saçma olur.zaten birinci santrafor Muhammed yedek için alınmaz.

    9
    1
  6. Sayın taraftarlar.
    Bursaspor kulübü an itibarı ile iki numaralı rakibi olan takımdan oyuncu istemez.
    Hiç etik değil.
    Bizim kulübümüz böyle işlere karışmaz.
    Oyuncular kendileri gelmek ister o ayrı.
    Bekleyelim ve yeni gelecek transferleri görelim.
    Belli ki yetkililer takımdaki alternatifi olmayan bölgeleri biliyor ve araştırmalarını bu yönde yoğunlaştırıyor.
    Unutmayalım ki gelecek sezonda da oynayabilecek kadro oluşturulacak.

  7. Şu adamı sezon başında alamadık ya. Her şeyi çok iyi biliyoruz çünkü. Emrehan’ı bu kulübe kim yapıştırdıysa bişey demiyorum yani. Neymiş Kemal Rüzgar çok para istemiş. Al şimdi yanlış kadro planlamasından dolayı daha fazla para harcayacağız. yazık.

  8. Alsa o şartlarda zamanında alırdı. Kaça verecek Maraş haaa maaşını odeyemiyordur ayrı ama kemal kaça gelir.. mantıklı durmuyor.

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu