EURO 2024 Almanya’da düzenlenecek!
EURO 2024 Avrupa Futbol Şampiyonası Almanya'da düzenlenecek.

UEFA Başkanı Ceferin, yardımcıları ve UEFA Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan 17 kişi, UEFA 2024‘ün ev sahibi olarak Almanya‘yı seçti.
UEFA Başkanı Ceferin, yardımcıları ve UEFA Yönetim Kurulu üyelerinden oluşan 17 kişi, UEFA 2024‘ün ev sahibi olarak Almanya‘yı seçti.
Türkiye’nin 3 ten büyük olduğunu Bursa ispatlamıştı. Dünyanın da 5 ten büyük olduğunu Türkiye ispatlayacak. Er ya da geç anlayacaklar bunu.
Gec onu kardesim.
Biz neden surekli bir şeyler ispatlamak durumunda kalıyoruz.
Biz bu yuz.
Kabul eden eder etmeyen işine bakar.
Ayrıca bir kural vardır.
Beşten büyük olmak için dördüncü olmak gerekir.
Anlayacağı n boş hikayelere inandığımız sürece hikayelerin bir parçası olmaktan başka bir yere varamayız.
O yüzden hangi kulvarda kostugumuzu bilerek yarisalim.
Bize yakışanı budur.
Ülke olarak gücümüz var diyoruz fakat toprak altından çıkarılamayan maden cevheri gibiyiz.
Örnek olarak sokakta futbol oynayan bir çocuk kolay kolay futbolcu olamaz.
Birileri gelip onu keşfedecek ki ilerlesin.
Adamlar sporcularını beş altı yaşından itibaren eğitime alıp yetiştiriyorlar.
Bizde ise çocuğun ya şansı çok iyi olacak ya da arkası kuvvetli olacak.
Başka türlü imkansız.
Anlatmak istediğim genel olarak zihniyet değişmedikçe bizler sürekli bir şeyleri ispatlamak durumunda kalırız.
Saygılarımla.
Senin stadlarında alkol satılmıyor, onlarınkinde satılıyor ( buraya gelenler çay mı içecekler? ) Onların ulaşım sorunu yok senin var. Onlarda sosyal ortamlar var ( taraftarların takılabilecekleri ) sende yok ( döverler ). Onlarda insana değer veriyorlar sende maalesef. Onlarda terör yok sende var. Onlar “EEYYY TÜRKİYE” demiyor sen ” EEYYY ALMANYA ” diyorsun. vs. vs. Olmayacak duaya amin demeye çalışıyoruz. Bu iş max. 10-15 bin kişinin geldiği maçlar için her şehire 30-40 bin kişilik stad yapmakla olmuyor. ( düşünün taraftar sayısında en yükseklerinden biri biziz )
son 1 ayda Türklere defalarca ırkçı saldırı yapıldı almanyada haberin yok belli bilmediğin konu hakkında konuşma yok döverler yok söverler deyip kötülemeyin ülkenizi ya sevin ya da terkedin yıllardır afrikayı sömüren almanya mı medeni hadi oradan bakın işinize bize olan düşmanlıklarından vermediler 2+2=4 o kadar
birader sen neyin kafasını …bizim millet de bu kafa olduktan sonra —
bi bok olamaz Türkiye …kusura bakma, gercek bu—
Biz teknoloji üzerine hic yarışabirimiyiz almanlarla?
Tamam boy eymiceksin….dik de gitmiceksin….
yoksa hic biyere varamayız!!!
Birader senin ezikligin nereden geliyor.
Boş şeyler ülke batıyor biz dünyayı kurtarmaya çalışıyoruz ?
Birak bu boş laflari birader.. dünyanın en geri kalmiş ülkelerinden biriyiz..her alanda yerlerde sürünüyoruz..dunya 5ten büyüktür falan filan..ekonomin,eğitimin,sağlık sistemin,sosyal güvenlik sistemin batmiş,terör bi taraftan 4 milyon suriyeli bi taraftan… sonra kalk dünya 5ten büyüktür egolarini tasla.. boş lafla peynir gemisi yürumüyor.. ne zaman gercekleri göreceksiniz??
Hattınızı bilin
Birader ne kötüledin ülkeni be helal olsun ne yere batırdın ülkeyi dagdaki teröristin ağzıyla konusuyosun sen
Batıran yok gerçekler acı olurmuş.
Örnek ha ,bize yapılan var sistemi… ülkede adalet kalmamış yok bikere….
Ben seni yicem düşüncesine girilmiş. .
Ne alakası var be arkadaşım.Adamlar ulaşım, konaklama, sosyal yaşam, stadların konumu ve UEFA kriterlerine uygunluğu gibi konulara bakarak karar veriyorlar.Bizim stadımızın hali ortada.Kaç sene geçmiş hala tam anlamıyla stad ve çevre düzenlemesi bitirilememiş.Birçok stad da aynı durumda.Hadi plan proje olsa onada eyvallah.O da yok.Herşeye de siyasi gözle bakmayın Allah aşkına ya.
ALLAHIM sen bize sabır ver adamlar istemeye istemeye turnuvayı alıyor. Biz heyecanla istiyoruz yinede alamadık ayıptır yazıktır günahtır.
Heryere siyaset sokarsan sonucuna katlanırsın. yol,sosyal yaşam, konaklama, stadyumların son haline baktığımızda isabetli bi karar olmuş her defasında yadırgadığımız elin avrupalısı bu stadlarda maç oynatmaz
Bide geyik kafalı Demirören gibiler ,adalet tanımayan millet TFF nin başında olursan , al işte sonuncu…
Bunlar zaten kendi dünyasında yaşıyorlar…
Hepisi palavracı..utanmazlar ..
Türkiye’de bildiği gibi davranıyor lar … Avrupa oldumu süt dökmüş kedi gibi olursunuz…
Bize vermeyin diyen içerideki hainler olduğu sürece bu işler zor. İçerde temizlik lazım.
Gerçekleri söyleyen herkes vatan haini zaten adamlara 9 tane stadyum sunmuşsun türk telekom arena ve antalya stadyumu dışındaki bütün stadlar yol ulaşım sosyal yaşam stad düzenlemesi vs herşeyiyle eksik düşünki gaziantepte Hollanda-İngiltere maçı var bu ülkenin insanları en az 30’ar bin kişi gelir nerde konaklıcaklar çadırkentmi kurcan 🙂 boş hayallerle yaşamaya devam edin siz nasıl olsa avrupa sizi kıskanıyo..
Biz daha statları dolduramıyoruz. U 21 Dünya Kupası boş tribünlere oynandı. Sınıfta kaldık daha o zaman. Bi de türbün holiganizmi kıl tüy falan derken hayatta vermezler bize. Rüya görmeyelim hiç. Önce bi adam olalım.
Gerçekleri gören insanlar hala var eyvallah 🙂
Bu kadar eksi aldığına göre siyasetin futbolun içine işlemesinden çoğu kişi memnun. Ama Avrupalı bunu yemiyor aga. Ayrıca dünyanın en büyük havaalanını yapıyoruz diyorsun ama bütün o turistleri havaalanından otobüslerle İstanbul’a getireceksin. Üstelik bizim stadyum 7 yıl oldu daha bitmedi, etrafına çimento döküp tel örgülerle kapatmışlar, timsahın kafası iskelet halinde. Daha çok çalışmalıyız.
Türkiyeye verirmi elin gavuru 1 oyla kaybetmemiz hikaye bilerek öyle yaptırlar
Tanıtım filmimiz çok kötüydü, İstanbul takımlarını durmadan gösterip,Nusreti koymak nedir arkadaşlar o klibi kim hazırladıysa yazık etmiş.
Stadlar ve altyapı hizmetleri 10 sene daha bitmez, yandık.
Valla adamlar aldi istemeyerek. Almanlar istemiyordu. Adamlar biktilar multecilerden vs. Turkiye alamadi guvenlik gerekcesi ile. 5 milyon suriyeli afgan… Turkiye 40 seneye Turk kimligini de kaybedecek bu gidisle. Zaten birilerinin de istedigi o.
Daha geçen hafta biz değilmiydik ‘futbolda siyaset istemiyoruz’ diye bağıran?
Avrupalı yaş tahtaya basmaz gördüler stadlardaki ve ulaşımdaki eksikliği için vermediler.Örnek Timsah arena ,Almanya tam anlamıyla hazır olduğu için seçimi Almanyadan kullandılar.
Tek kelimeyle KAHPE BİZANS varmı başka açıklaması,,,
Birde şu var boşuna dememiş ATALARIMIZ TÜRKÜN ,TÜRKTEN başka dostu yoktur diye biz kendimizi boşyere kandırıyorsunuz elin gavurun böyle hevesimizi kursağımızda bırakıyor yazık valla yazık oldu ,,işte hak eden almıyor bizden güçlü olan alıyor böyle büyük organizasyonları ,zaten adamlar bize niye versinler ki ,isterlermi bizim güzel memleketimizin güçlenmesini tabiki istemezler onlarda biliyor OSMANLININ tekrar geldiğini çünkü bizden korkuyorlarda ondan
Çakallar bu yorumu eksiliyor icerdeki haini temizlemezsen disardakini temizlesende nafile hain ıçerde bu yorumu eksiliyorlar
Polonyada ukraynada çok mu altyapı var ?
Boşuna para harcamamak lazım… ne avrupa birliğine alırlar…ne bi şampiyonluk verirler….
Ne oldu türkiyenin sahibiyim gibi yanınızda götürdüğünü ali koç abiniz turkiye ye turnuvayı kazandiranadimi
Uefa bu tip organizasyonları verirken kazançlara bakar. Bu şampiyonaların en büyük sponsorları alkollü içecek firmalarıdır ( carslberg gibi). Senin ülkende bunların reklamı kanunen yasak. Sen ne kadar izin vereceğim desemde adam güvenemiyor. Bunun dışında en büyük gelir bilet satışlardır. 2016 fransa turnuvasında fransa dışından 600 bin turist fransaya gitmiş satılabilecek bilet sayısı ise 2 buçuk milyon civarında. Özetle 2 milyon kadar senin vatandaşın yani Türkler bilet almalı. Almanyada lig maçlarında bile en ucuz bilet 100 euro civarında ( 700 Tl) Türkiyede en ucuzu 700 Tl olan 2 milyon kadar bileti satacak adam bulamazsınız. Bunları bilirseniz niye Türkiye ye turnuvanın verilmediğini anlarsınız.
Domuzdan post..gavurdan dost olmaz kardeşim…vermezler büyümemizi gelişmemizi istemezler…. Birkez daha 650 sene dünyaya hak ve adaletle hüküm edeceğimizi iyi bilir kansızlar.. Çünkü biz büyürsek onlar sömüremez dünyayı
Bizim stat daha bitmez
Mıstafa Çağlarfalan hepsi İviçre’ye gittiydi oylamayı izleye. Resim falan çektirip koymuş Mıstafa bey o gölün kıyısından. Nooldu niye alamadılar? Ya da niye 3’ün birini aldılar gene anlamadım. Hep biz hütülüyoz be ya.
Sayfadaki twitter bölümü neden yok artık?
Iyi oluyordu okuyorduk
Timsah arena 6 yil daha bitmeyecegi kesinlesti
Panayırli, kardeşim biraz mantık yurutursen anlarsın neden vermediklerini artık bırakın bu faşizan söylemleri doğru olan bu değil.
Federasyon başkanı seçimden bir gün önce oylar buraya şuraya vb. yalama yutma konuşmalarına devam edebilir..
(Eyy Almanya 155 İ ararın bak Hain) Üc kagıtcının TFF baskanı oldugu ülkeye mi vereceklerdi?kagıt demisken galiba Türkiyede kagıt kalmadı Wc kağıdı altını sollayacak gibi gözüküyor
Böyle sonuçlarla boş yere moralimizi bozmayalım. Evet alınmasını çok istiyorduk ve gerçekten üzüldük. Ama gerçekçi olalım Avrupa’da hangi organizasyona talip olursa Almanya’nın şansı rakiplerine göre yüksektir. Neticede kıtayı onlar finanse ediyorlar. İçimize kapanmamak ve bir sonraki organizasyona talip olmak gerekir. Bu ülke Avrupa ve dünya basketbol şampiyonaları düzenledi. Futbolda da yapabilir. Bir dahaki sefere neyi daha iyi yapabiliriz diye bakmak lazım. Bir de milli takımın ve kullüplerin saha başarısı önemli.
Arkadas 35 bin Alman konya ya geldi birahaneler nerde ?Yok. 40 bin ingiliz kayseri ye geldi pub nerede?Yok. 35 bin Rus Trabzon a geldi ? Votka alalim.Yasak . Adamlarla bizim kulturumuz arasinda dag kadar fark var.Adam gelir mi buraya Avrupa sampiyonasi oynamaya.Hakli olarak gelmez.Ulasim ayri bir sorun.