Ertuğrul Ersoy: Ben Bursasporluyum

Bursaspor altyapısından yetişip yeşil-beyazlı takımın kaptanlığına kadar yükselen Ertuğrul Ersoy verdiği bir röportajda Bursaspor'u unutamadığını ifade etti.

Gaziantep FK‘nın başarılı savunma oyuncusu Ertuğrul Ersoy yeşil-beyazlı forma ile yaşadığı günleri unutamadığı ifade etti.

İşte Ertuğrul Ersoy‘un Bursa ve Bursaspor ile ilgili ifadeleri;

Bursa‘yı ve Bursaspor‘u çok seviyorum. Futbolu bıraktığımda da Bursa‘da yaşamayı planlıyorum. Tekrardan Bursaspor formasını da giymek istiyorum. Sizlere bunu da açıkça söyleyebilirim. Bursaspor‘un yeri bende çok ayrı. Orayı çok seviyorum ve ben bir Bursasporluyum. Bursa‘ya karşı aidiyetim çok yüksek.

Bursaspor altyapısından çıktım. Çok sevildim. İlk kez a milli takıma orada seçildim. İnsanlar beni sevdi, sevdiği kadar da eleştirdi. Bursa ile ilgili biraz magazinsel de konuşabilirim. Bursaspor‘dan kopamadım. Bursaspor‘dan vicdanen ayrılamadım. Onları çok seviyorum. Umarım en kısa sürede hak Süper Lig ve Avrupa‘ya giden bir Bursaspor‘u göreceğiz.

Bursaspor‘un kaptanı olarak cezalı olduğum bir maçta ülkenin en büyük taraftar grubu olan Teksas beni kuleye çağırdı. Maçı benim kuleden takip etmemi istediler. Kuleye çıktım ve beni  üçlümle maç başladı. Bu davet beni için çok değerliydi. Bu bir futbolcunun kolay kolay yaşayabileceği bir deneyim değildi. Yine olsa yine yaparım. Benim o kulede aldığım haz çok değerliydi.

Bursaspor takım kaptanlığını yaptığım andaki yaşadığım haz benim için çok değerliydi. A milli takıma seçildiğim an da çok gurur vericiydi ancak kaptanlık pazubandını koluma taktığım an benim için paha biçilmezdi.

14 Yorum Onay bekleyen yorum yok

    1. @16 BURSASPORLU yorumuna yanıt olarak

      Ertuğrul’un yaptığını Recep Bölükbaşı, Messut Mestan ve Hatçe Recep gibi cacık başkanlar bile yapmadı. Ertuğrul’un yeri bizde her zaman farklıdır.

      10
  1. Sözleşmen bittiğinde , hayırlı olsun hoşgeldin yuvana deriz o zaman. Bu taraftar desteğiyle gündem olmaya devam ettikçe , yönetim başarılı işlere devam ettikçe, takım başarılı olmaya devam edecek ve futbolcular bize gelmek için can atacaklar . Vitrin olmaya devam edeceğiz . Futbol taraftarlarla güzel ve güçlüdür

    36
    2
  2. Ertuğrul enaz kombinesini alıp maça giden taraftar kadar Bursasporlu birisi, sen ben gibi hislerini dökmüş ortaya, zaten bu aidiyeti futbolculuğu zamanında da gördük. İnşallah tekrar bu şanlı formayı giymek nasip olur kendisine

    17
    1
  3. Adam daha 30 yaşında bile değil. TFF 2’den bizi alsa, Batalla ile beraber Super Lige kadar taşır ve o da tarihe geçer inşallah. Ali Akman gibi milli takım kampında Bursaspor’dan kaçıp başka takıma imza atan ve şimdilerde Çorumspor’da forma bekleyen aidiyetsiz bi hain olacağına Ertuğrul gibi gerçek Bursaspor’lubi kaptanımız olsun, çamurdan olsun

    9
    1
  4. Kaptanııım. Gel artık bee. Bekletme bizi gell. Gel tak şu pazu bantını yine. Çık başımızda sahaya. Rakip santrforları gene ısır amk. Havadan yerden kimse geçemesin bizim kaleye. Geleni indir aşşaa kaptanım. Büyüksün.

    8
    1
  5. TFF 1de bekliyoruz. Serdar Aziz yerine bu çocuğu alın. Serdar şimdi iyi görünüyor gs macinda bizi nasıl sattığı dün gibi aklımda bu çocuk her zaman yanında oldu bu kulübün

    1
    1

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu