Reklamlar

Eren Güler erken başladı

Bursaspor’un yeni sezonda Berat Altındiş ile birlikte gol yollarındaki en büyük silahı olacak olan Eren Güler sezonu erken açtı.

Eren Güler erken başladı

Geçtiğimiz sezon yeterince süre alamayan ve gol sevinci yaşayamayan Eren Güler, 13 Temmuz’da başlayacak olan topbaşı öncesinde özel antrenör eşliğinde Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde çalışmalarını sürdürüyor.

19 yaşındaki forvet, Teknik Direktör Tahsin Tam’dan formayı alacağına inanıyor.

Reklamlar

11 YORUM

Helal olsun kardeşim
Siz çalışın yeter ki
Gerek kulüp gerekse taraftar
Sahada formanın hakkını verenin
Hakkını teslim eder

1

ŞİPTAR yorumuna yanıt

Evet maaslarını taraftar öder değil mi?
Beleşe maça girmek için ugraşan
Takıma 5kuruş katkı koymayan
Yanlılşa yanlış diyemeyen taraftar

0

Sakatlıksız bir sezon tüm gençlerimize ins. Kalite olarak hepsi bu lig seviyesinde bazıları üstünde. Tecrübe eksikliği yavaş yavas kapanacak

0

16 BURSASPORLU yorumuna yanıt

Formayı kapacak tabi cünki başka alternatif yok

0

Taraftar başarısızlıkta kendine pay çıkaracak önce. Bu çocuk Tim Matavz gibi 18 maç oynayıp 1 gol atsa ne anası kalır ne babası. Kendi evlatlarımıza sabredebilsek buralarda olmazdık. Elin çerçöpüne kulübün anahtarını teslim ettik, üstüne 2. lige-eskinin 3.ligidir aslında- düştük.

0
Hüseyin İlhan 4 yıl önce, 13:57

Lütfen bu evlatlarımıza her türlü desteği verelim.OLumsuzluklarını sütunlar yerine hoca ve bizzat kendileri ile paylaşalım.
BURSASPORUMUZUN geleceği,BURSA şehrinin sevineceği ve mutlu olacağı futboldaki umutlarımız bu gençlerdiir.

0

Milletin 19 yaşındaki topçuları dinamit gibi bizimkiler çok zayıf ayakta duramıyorlar.

0

Yorumunu paylaş

Onay sonrası yayınlanır0 / 3000

Reklamlar

Futbol

Önerilen İçerikler

Tümünü gör