Enes Çelik ve futbolculara sevgi seli
Arnavut İş İnsanları Derneği'nin "ARNİAD" düzenlediği “İlk Formam, İlk Aşkım!” kampanyasının etkinliği gerçekleştirildi.
Bursaspor’a destek olmak amacıyla düzenlenen “İlk Formam, İlk Aşkım” kampanyası kapsamında Davut Çalışkan Zafer İlköğretim Okulu’nda forma dağıtımı etkinliği düzenlendi.
Organizasyona ARNİAD üyelerinin yanı sıra Bursaspor Kulübü Başkanı Enes Çelik, kulüp müdürü Hüseyin Yeşilkavak, idari menajer Recep Bülbül, Bursasporlu futbolcular İlhan Depe, Sedat Cengiz ve Anıl Atağ katıldı.
Organizasyonda Davut Çalışkan Zafer İlköğretim Okulu’nda okuyan tüm 1. sınıf öğrencilerine Bursaspor forması hediye edildi.
en fanatik Bursasporluların evlatlarının olduğu Zafer mahallesinden başlanması güzel bir jest olmuş 🙂 teşekkürler sn başkan.diğer mahalleler de eminim heyecanla sizi bekliyordur.kolay gelsin.
Tebrikler,, büyük başkan.,inandığın yolda yürürken daima arkandayız,
Kızlarımıza Bursaspor aşkı aşılamak, onları formalarla görmek ne kadar güzel. Ilk fırsatta bayan futbol takımı kurulmalı.
Bişey dikkatimi cekiyor. Yaninda kan emici taraftar tayfasindan kimse yok. İşte gerçek başarının sebebi bu. Bursaspor lu taraftarlar bu kan emici lerden çok rahatsızdı.