Bursaspor’un yenilerini nasıl buldunuz?

Trendyol 1. Lig’e iyi bir başlangıç yapan Bursaspor’da yeni transferlerin performansı da oldukça merak ediliyordu.

Bodrum FK’yı 2-0 mağlup eden yeşil-beyazlılarda, takıma yeni katılan isimlerin de etkili görünmesi taraftarı bir hayli memnun etti. Ön plana çıkan isimlerin başında ise Amine Boutrah geldi. Sergilediği oyunla kendisine hayran bıraktıran 25 yaşındaki futbolcu, 90 dakika sahada kaldı.

ELİTİM ŞAHANE OYNADI

Ortaya koyduğu oyunla dikkatleri üzerine çeken bir başka isim ise Juergen Elitim oldu. Üst düzey bir performans sergileyen Elitim, taraftarın da adeta gönlünü fethetti. Kamp döneminin en iyileri arasında yer alan Lincoln de sakin görüntüsü ve futbol bilgisiyle saha içinde kendisini rakiplerinin üstünde farklı kıldı. Attığı gol ve yaptığı asistle yıldızlaşan Bursaspor’un çilek transferi Kelechi Iheanacho ise kendisinden beklenenin aksine bir görüntü çizmedi.

BAYRAMOV VE BAKER SONRADAN GİRDİ

Bodrum FK maçına ilk 11’de başlayan Hüseyin Maldar’ın ise gayreti beğenildi. Mücadeleci tavrı taraftarı mutlu ederken, sorumluluk alarak adam eksiltme girişimleri başarısız olunca ikinci yarıda oyundan alındı. Ancak 19 yaşındaki kramponun verdi mesaj, camiayı mutlu etti. Oyuna sonradan giren Toral Bayramov, pozisyon zenginlini arttırıcı hamleler yaparken, Lewis Baker da sabaha kaldığı kısa sürede uzaktan şut denemeleriyle göze çarptı.

BURSASPOR’UN YENİ TRANSFERİNİN BODRUM FK MAÇINDA ALDIKLARI SÜRELER

Amine Boutrah 90

Juergen Elitim 90

Lincoln 83

Kelechi Iheanacho 74

Hüseyin Maldar 45

Toral Bayramov 45

Lewis Baker 7

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu