13 Şubat‘ta Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nde gerçekleşen basın toplantısında Bursaspor Kulübü‘nün pilot takımı olarak Bursa Nilüfer Futbol Kulübü duyurulmuştu. Toplantıya Başkan Enes Çelik ve Bursa Nilüfer FK Başkanı Tamer İşler de katılmış ve el sıkışılmıştı.
Bu gelişmenin ardından Bursa‘yı TFF 2. Lig‘de temsil eden Karacabey Belediyespor ile bir dizi görüşme gerçekleştiren Enes Çelik yönetimi pilot takım konusunda rotayı Karacabey‘e kırmış ve büyük oranda anlaşma sağlanmıştı.
Edindiğimiz haberlere göre ilçe takımı ile anlaşmanın prensipte kaldığı ve daha ileriye giden bir sözleşmenin gerçekleşmediği bildirildi.
Son alınan karara göre Bursaspor‘un Bursa Nilüfer FK ile anlaşmaya vardığı ve resmi önümüzdeki günlerde resmi açıklamanın yapılarak kamuoyuna detaylı bir bilgilendirilme yapılacağı öğrenildi.




4 YORUM
Başkanım bunlara inanma hepsi İstanbul takımı sempatizanı…
HAYIRLI OLSUN…
bence eyüpspor’u alalım
altınordu’nun yapamadığını biz yapalım
süperligde tamamen kendi altyapı oyuncularımızı oynatalım
süperlige çıkınca hazır oyuncularımız olur
Pilot takımı İstanbul takımlarindan seçin bu belediyelerin tavrını gördük takımlari da şu an almak istediğimiz oyunculari hep başka takımlara vermişler. Fark yok yani pilot takım İstanbul takımlarindan olsun. Spor barış kardeşlik tahammül diyorlar ise buyrun.