Bursaspor’un Genel Kurul tarihi belli oldu

Bursaspor Basketbol Kulübü Seçimli Olağan Genel Kurula gidiyor.

SEÇİMLİ OLAĞAN GENEL KURUL TOPLANTISI İLANI

14/09/2020 tarihinde kuruluşu yapılan Bursaspor Basketbol Kulübü

Derneğinin 4721 sayılı Türk Medeni Kanunun 62. Maddesi gereği kuruluşundan itibaren altı ay içinde ilk genel kurul toplantısının yapılarak zorunlu organlarının oluşturulması gerekmektedir. Bilindiği üzere ülkemizde yaşanan koronavirüs salgını nedeniyle, İçişleri Bakanlığının “Dernek genel kurullarının ertelenmesine ilişkin durum doğrultusunda; daha önceden 01.12.2020 tarihine kadar yapılmaması kararlaştırılan, sivil toplum kuruluşları, kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşları ve üst kuruluşları, birlikler ve kooperatifler tarafından düzenlenecek etkinliklerin (genel kurul toplantıları dahil) 01.03.2021 tarihine kadar ertelenmesi gerektiği” emri ile derneklerin genel kurul toplantıları ertelenmiştir.

1 Mart 2021 günü Cumhurbaşkanlığı Kabine Toplantısında alınan kararlar çerçevesinde “Sivil toplum kuruluşları, kamu kurumu niteliğindeki meslek kuruluşları ve bunların üst kuruluşları ile birlikler ve kooperatifler tarafından düzenlenecek genel kurul dahil kişilerin bir araya gelmesine neden olan her türlü etkinlikleri düşük, orta ve yüksek risk gruplarında; kişi başına 8 m² alan bırakma ve aynı anda bulunabilecek azami kişi sayısı 300’ü geçmemek üzere ilgili kurum/kuruluşların yetkililerince her türlü tedbir alınarak yapılabilecektir.” maddesine binaen Bursaspor Basketbol Kulübü Derneğinin zorunlu organlarının oluşturulması için Kulübümüzün Olağan Genel Kurulu I. Toplantısı 20.03.2021 Cumartesi günü saat 15:00’de Barış Gençlik ve Spor salonunda yapılacaktır. İlk genel kurul oturumunda yeterli çoğunluğun sağlanmaması durumunda II. Toplantı 28.03.2021 Pazar günü saat 15:00’de aynı yerde çoğunluk aranmaksızın yapılacaktır.

Tüm üyelerimizin Seçimli Olağan Genel Kurul Toplantımıza katılmalarını rica ederiz.

Üyelerimize saygıyla duyurulur.

Bursaspor Basketbol Kulübü Geçici Yönetim Kurulu

Gündem:

1. Açılış

2. Genel Kurul Divan Başkanı ve üyelerinin seçimi,

3. Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunması,

4. Gündemin Genel Kurul’a sunulması,

5. Tahmini Bütçe Oylaması

6. Başkan adaylarının konuşmaları,

7. Yeni Yönetim Kurulu ve Denetim Kurulu seçimi

8. Dilek ve Temenniler,

9. Kapanış

*Bursaspor Basketbol Kulübü Başkanlığı için aday olacakların yönetim listelerini 12 Mart 2021 Cuma

günü saat 10:00 ile 17:00 saatleri arasında Barış Spor Salonu ve Gençlik Merkezine teslim etmeleri

gerekmektedir.

Bursaspor Basketbol Kulübü Seçimli Olağan Genel Kurulu Üye Katılım Listesine aşağıdaki linkten ulaşabilirsiniz.

bursasporbasketbol.com/uye-katilim.pdf

8 Yorum Onay bekleyen yorum yok

1. @Sherlock yorumuna yanıt olarak

Düşürüyorlar takımı Sezer-levent ikilisi… Ne vaatlerle geldiler çöp takım kurdular. Levent kızıl kongrede attı tuttu. Kurdukları takım ortada. 1 mağlubiyete küme düşüyor takım.

1
      2
  1. TEKRAR ALI AY ADAY OLSUN
    1060 OY VERSIN
    BURSA SPOR ŞAMPIYON OLSUN

1060 ALI AYA GIDIP RICA ETSIN
    TEKRAR ADET OLSUN DIYE
    YOKSA KIMSE ADET OLMIYCAK

DEMEDI DEMEYIN😀

2
    3
  2. Basketbol kulübümüze sesleniyorum futbol kulübümüzden uzak durun hele hele başkanların yöneticilerin yanına hiç yaklaşmayın.

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu