15 Ekim 2026 Perşembe

Son dakika

Reklamlar

Bursaspor’un eski yıldızı Josue Pesqueira gözaltında!

Az Alkmaar-Legia Varşova maçındaki olaylardan sonra, geçtiğimiz sezonlarda Bursaspor forması da giyen Legia Varşovalı Josue Pesqueira polis tarafından gözaltına alındı.

Bursaspor’un eski yıldızı Josue Pesqueira gözaltında!

Polonya medyasına göre Legia oyuncuları Josué Pesqueira ve Radovan Pankov, stadyumdaki kavga sonrasında polis tarafından tutuklandı.

Josue’nin maçtan sonra güvenlik güçleri ile kavga ettiği, bu sebepten dolayı Hollanda‘da gözaltına alındığı iddia edildi.

Reklamlar

8 YORUM

teknik kapasitesi yüksek olsa da oyun içinde soğuk ve bencildi. futbolcumuz olduğu için sahipleniyorduk. iz bırakanlardan olmadı maalesef.
Bursaspora gelince, taraftarlar olarak yediğimiz kraker, cips, gofret gibi yiyecekler, kullandığımız teknoloji ve sosyal medya platformları bizi.
bizde kulübün gidişatını bozduk.
son 10 senede sabır, sevgi, saygı, hoşgörü kalktı.
yerini kaos, kargaşa, küfür, protesto, baskı, skor, sonuç aldı.
bu kulübün taraftarı değişmeden kulübün değişmesi mümkün değil.
çünkü bu kulübün asıl gerçek sahibi taraftardır.
ancak, tıpkı atalarımızın da söylediği gibi ”AT SAHİBİNE GÖRE KİŞNER!”miş…

1

Hıdır ben yorumuna yanıt

O da benim gibi piskopatın tekiydi. İyi olmuş. İşallah 5 sene falan yatsın da aklı başına gelir. 5 sene dediğin nedir ki. Su gibi akıp gider. 2 buçuk sene sağ omuzuna, 2 buçuk sene de sol omzuna doğru yatsa, ceza bitti gitti işte.

0

2000 lerin başında gs de Roma’da aynı sıkıntıyı yaşamıştı, Emre Aşık ve hasan şaş gözaltına alınmış, Roma sıkıntı yaşamıştı. Az Alkmaar da sıkıntı yaşayacaktır. Birçok ülkede polis stadyum dışına çıkarıldı. Hollanda gibi bir ülkede çıkmaması şaşırtıcı.

0

O değilde adam teknikti cidden . Yani ne bulduysak bu arjantinlilerden bulduk. Bi tane daha ufak boylu vardi adını unuttum ;D

3

Akcalarlı yorumuna yanıt

Yalnız bu arjantinli değil, Portekizli

0

Akcalarlı yorumuna yanıt

Forsell. Süper topçuydu. Ersel Uzgur bulup transferini önermişti. Batalla’dan bile daha iyiydi. O da aynı Messut Mestan gibiydi. 1.25 boyu var, türlü türlü huyu var öz deyişinin canlanmış ve vücut bulmuş haliydi. Öylesi daha gelmedi.

0

Yorumunu paylaş

Onay sonrası yayınlanır0 / 3000

Reklamlar

Genel

Önerilen İçerikler

Tümünü gör