Muhammet Demir şoku!

Bursaspor'un Kırklarelispor ile oynadığı maçın son dakikalarında şanssız bir sakatlık yaşandı.

Karşılaşmaya yedek kulübesinde başlayan ve 62. dakikada Ertuğrul İdris Furat‘ın yerine oyuna dahil olan Muhammet Demir mücadelenin 88. dakikasında bir pozisyonda kaleci Mehmet Cinpir ile çarpışarak bir sakatlık geçirdi.

Bursaspor sağlık ekibinin hemen müdahale ettiği Demir için sedye istenirken kaptan oyunu sedye ile terk etmek zorun kaldı.

Bursaspor Kulübü‘nün sakalık hakkında resmi bir açıklama yapması bekleniyor.

25 Yorum Onay bekleyen yorum yok

      1. @10altı yorumuna yanıt olarak

        Ben söyleyem ozman.. 4 gol bizleri kandırmasın . Üste ligte bu takımla rakiplere yem oluruz.
        Takıma uymayanlar hayli fazla. Devamlı geriye yan paralarla olmuyor SONRA pas vermede çok gecikiyor bizimkiler. 4 gölü fark… Ahım Şahım Gibi Mac değildi

  1. İkinci yarı ne futbol nede zevk vardı maçı en az 70 dakika oynamak lazım kerem matışlı oyuna topu sokmakta geç kalıyor hatalı çıkışlar bu kaleciyi çalıştırmıyorlarmı defans topu çabuk ileriye oynayamıyor bir sürü hata düzelir umarım muhammeti almak hataydı ne gerek var mustafa yinede ilk yarıda 3 gol olmasaydı işimiz zordu

    14
  2. muhammed diğer oyuncuları aşırı geriyor. havasından geçilmiyor. özellikle transferler geldikten sonra takıma katkıdan çok zarar vermeye başladı ilhan depe de dahil buna. takımda gruplaşmaların, kafasına göre imparatorluk kuranların önüne geçilmeli. salih ne kadar rahat goller attı ne güzel oynadı. gergin olmayan ortamda futbolcular gerçek performanslarını ortaya koyuyor. genç ve dinamik kadro ile çıkınca nasıl gol geliyor. tamam rakip bizim ayarda değil ama adana mersin de değil. kapanan pres yapan takımlara gol atamıyoruz miti aslında tamamen başka nedenlere dayanıyor. mustafa er bugünkü kadro seçimiyle iyi yaptı. herkes aklını başına almalı. futbolda geçmiş yoktur. o an oynanan oyun esastır.

    13
  3. Sakatliklar normal oyun esnasinda degilde gereksiz olan ugrasilarda olmasi dusundurucu. Buyuk gecmis olsun, neyse takim boyu uzun. Her iste bir hayir vardir. Salih’e ayri bir parantez acalim tek kelimeyle HARIKA…! Halil malesef bu takima uyum saglayamiyor.

    10
    2
  4. Tamam kalan 10 maç sezonu kapar muhtemelen gelecek sezon icinde baskan anlasma saglamaz muhammedle bidaha da bursaspor formasi giyemez katkilarin icin simdiden tesekkurler muhammed demir yolun acik olsun dostum….

    10
    6
  5. Bugün bu yaşadığı bu sakatlık dümen değilse birşey bilmiyorum. Gitmenin yolunu hazırlıyor.

    Hava civa afra tafra kapris kronik sakat gruplaşmacı oyun içinde gereksiz gerginlik yaratma havasından geçilmiyor bana göre Muhammed Demir bu artık.

    9
    3
  6. Ilhan cok kotu cok muhammet oda.kotu resmen hucumu bitirdiler insallah mus ve mardin macinda 90+da bile almayin

    8
    1
  7. Geçmiş olsun… Çok kötü oldu, İnşallah düşündüğüm gibi kötü sakatlık olamamıştır.
    Açık şifalar Muhammed!

  8. Valla Muhammed kaptan. Tamam takımın kaptanlığına eyvallahta. Artık yavaş yavaş bu sene sonu bursaspordaki dönemini kapatsan mi? İlhan Depe de bence aynı. Yeter artık bu kadar. Valla bugün Musa nin yokluğu hissedildi. Bu takıma 1 Musa yi yazacaksın çevresine diğer futbolcular. OKADARRRR

    8
    1
  9. Muhammet ve İlhani her zaman savunmusumdur yaptıkları fedakarlık yok sayılamaz. Ama hiç kimsede bursaspordan büyük değil. Bugün çok net şekilde gördük. Oyuna girdiklerinde takım oyundan düştü belki geçen haftada Salih ve emir 11 başlasa puan kaybetmicektik . Huzur bozanlar bu hafta çok net belli oldu. Adam oyuna girdi 10 dk sonra kavga çıkardı hakem direk kırmızı verse haklıydı rakip faul yapmış yapmış sen niye gidip yapisiyon boynuna

  10. Rabbim hayırlısıyla şifasını versin. Muhammet bizim kaptanımız ayrıca canımız kardeşimizdir. Ne olursa olsun alt liglere gelerek buraya herkesin gelebileceğini kanıtlamış bir evladıdır Bursasporumuzun ve hiç kimse Muhammet kardeşimizin ne futbolculuğunu nede Bursaspor tutkusunu tartışamaz, Bize şampiyonluğun her evresinde lazım olan bir karakterdir kendisi, evet dün akşam kaznadık ama şahsen benim içim buruk, İnşallah en kısa sürede sağlığına kavuşur.

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu