14 Ekim 2026 Çarşamba

Son dakika

Reklamlar
Güncellendi

Bursaspor-Silifke maçı AS TV’de

Bursaspor’un TFF 3. Lig 1. Grup 22. haftasında Silifke Belediyespor ile oynayacağı maç HD yayın kalitesinde AS TV’den naklen ekranlara gelecek.

Bursaspor-Silifke maçı AS TV’de

ACG Medya bünyesine katılmasıyla büyük bir atılım içine giren AS TV bugün bir kez daha önemli bir canlı yayınla izleyenleri ekran başına kilitleyecek.

ALANINDA UZMAN EKİP

Bursaspor’un 2 Mart Pazar günü Silifke Belediyespor ile oynayacağı maç AS TV ekranlarından naklen yayınlanacak. Süper Lig, Şampiyonlar Ligi, EuroLeague gibi dev organizasyonların çekimini üstlenen SARAN Grubu tarafından gerçekleştirilecek naklen yayında 8 kamera kullanılacak. İzleyenler bu sayede maçın tüm heyecanını ekran başında yaşayacak. Yayın saat 13.30’da başlayacak. ACG Medya Spor Müdürü Süha Gürsoy konuklarıyla stattaki son atmosferi izleyicilere aktaracak.

NAKLEN YAYIN MARATONU

Saat 14.00’te başlayacak maç için mikrofona Selçuk Salih Başhan geçecek. Barış Yalım, Levent Batur, Adnan Örnek ve Suat Paçacı ile sürpriz konuklar maç öncesi ve maç sırasındaki yorumlarıyla mücadeleyi analiz edecek. Karşılaşma sonrasında yine stat içinden yapılacak yorumlarla maçın son değerlendirmesi ekran başındaki futbolseverlere sunulacak. AS TV yaklaşık 4 saat sürecek naklen yayında Bursaspor’daki tüm heyecanı dünyaya aktaracak. Futbolseverler karşılaşmayı Türksat uydu yanının yanı sıra, Digitürk 621. kanal, Kablo TV 83. kanal, Turkcell TV Plus 46. kanal. D Smart 96. kanal ve Tivibu 139. kanaldan izleyebilecek.

Reklamlar

12 YORUM

bursasporluuuu 2 yıl önce, 11:28

Geçen gördük HD yayını. İkinci yarı başlamıştı yayın..

5
ilker kurtulus 2 yıl önce, 12:25

bursasporluuuu yorumuna yanıt

Vallahi ben digitürk’ten izledim. Yayın Süperlig maçlarından daha kaliteliydi.

0

bursasporluuuu yorumuna yanıt

As TV YouTube dönüyor lütfen 🙏 1 çözüm

0

bursasporluuuu yorumuna yanıt

hangi maçı izledin paşam sen ne 2.yarısı

2
Ailece timsah 2 yıl önce, 13:37

abc yorumuna yanıt

Evet doğru söylüyor sen tv, den izledin herhalde sorun olmayabilir ama telefondan denemedim yok kalmadı anca 19,dakikada girebildim

0
Yeşil Timsah 2 yıl önce, 13:34

abc yorumuna yanıt

Uydu ve internet üzerinden yapılan yayınlarda sıkıntı olmuş sanırım. Arkadaş onu kastetmiştir. Dijital platformlarda bir problem yoktu. Ben de tivibudan izledim.

0

As Tv yi Avrupa da seyretmek çok zor hatta imkansız gibi…Dünya nın öbür uçundaki maçları bile seyrediliyorum ama As tv seyretmek şansa kalıyor…

0
BURSALİ RIFKI 2 yıl önce, 12:48

INSALLAH IYI BİR YAYIN OLUR TÜRKİYEM BURSASPORUMUZU VE SEYİRCİ KARAGORAFİSİNİ İZLESİN SEYİRCİ KARSILIKSIZ SEVEN NASIL OLUYOR GÖRSÜNLER

1
U.Ü’den Emir 2 yıl önce, 17:15

BURSALİ RIFKI yorumuna yanıt

Tamam da bağırmana gerek yok.

(Tamamını büyük harflerle yazmanın ne anlama geldiğini öğren lütfen)

0

as tv 4k verse ne olacak internet çağında internet üzerinden canlı maçı veremedi kaç kez önceden söyledik de buna rağmen veremediler. bursaspor youtube kanalı verdi 2. yarıyı. süha gürsoy seni sevmiyorum samimiyetsizsin bu arada.

0

Yorumunu paylaş

Onay sonrası yayınlanır0 / 3000

Reklamlar

Futbol

Önerilen İçerikler

Tümünü gör