Bursaspor maçına Rizeli hakem

Bursaspor’un pazar günü deplasmanda Isparta 32 Spor ile oynayacağı karşılaşmanın hakemi açıklandı.

Isparta Atatürk Stadyumu’nda saat 15.00’te başlayacak mücadeleyi Rize bölgesi klasman hakemi Yücel Büyük yönetecek.

Yücel Büyük’ün yardımcılıklarını Enes Berk Güçlü ve Erdoğan Çak yaparken, karşılaşmanın dördüncü hakemi Yasin Kalcıoğlu olacak.

Hakem Yücel Büyük, daha önce yeşil-beyazlıların 4 maçında görev aldı. Bu karşılaşmalarda Bursaspor 2 galibiyet, 1 beraberlik ve 1 mağlubiyet elde etti.

7 Yorum Onay bekleyen 3 yorum var

  1. Dikkat, dikkat, dikkat.Pazar günü yağmurlu göz gözü görmeyen maçta Muş sporun deplasmanda Soma’ya 1-0 geriden gelip 2 penaltı ve 2 kırmızı kartla 2-1 yendirttiği maçın hakemi. Böyle olmasına rağmen uzatmalarda Somanın net penaltısını vermeyen bence taraflı bir hakem. Şimdiden dikkat çekmek istedim.

    27
    1. @Yebu yorumuna yanıt olarak

      bu şehir 500 yıl da geçse bunu unutmaz
      bursasporun kendilerini düşürmek için şike yaptığını iddia eden takım tanesi
      vur geç timsahım

  2. Eğer tarafımıza şaibeli bir maç yönetirse hakemliği biter.Biz oyunumuzu oynayıp üç puanı cebimize koyup Bursaya döneriz.

  3. Bursaspor üzerinde sinsi ve hainane oyunlar bitmiyor.1,5 metre geriden gelerek golü atıyor oyuncumuz amma ofsayt diye iptal ediliyor.Faul üstüne faul yapılıyor oyuncularımıza hakem sarı kartı bırak ikaz dahi etmiyor amma aynı hakem oyuncumuza yan baktı diye sarı veriyor.
    Kısaca biz rakipler kadar TFF ile kurullarına karşı,hakemelre karşıda maçı almak mecburiyetindeyiz.

Bir yorum yazın

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu