Bursaspor’da Ekrem Senal sesleri

Bursaspor Kulübü‘nde alınan olağanüstü genel kurul kararının ardından gündeme gelen adaylar arsında Ekrem Senal'ın da yer aldığı öğrenildi.

Bursaspor Kulübü eski yönetim kurulu üyesi olan ve şu anda da TFF 3. Lig‘de yer alan Bursa Yıldırımspor‘un Başkanlığını yapan Ekrem Senal‘ın ismi de ön plana çıktı.

Yüksel Çolak’ın ardından adı kulislerde dolaşan Ekrem Senal‘a Bursa Büyükşehir Belediye Başkanı Alinur Aktaş‘ın olağanüstü kongrede aday olması konusunu gündeme getirdiği ve Ekrem Senal‘ın da destek anlamında bazı isteklerinin olduğu öğrenildi. İkilinin önümüzdeki günler tekrar bir araya gelmesi bekleniyor.

27 Yorum Onay bekleyen yorum yok

1. bu takıma Levent kızıl hariç kimse toparlayamaz on yıllığına başkan olacak çorbacılarla ancak bu mücadele edebilir lobisi var işi biliyor kimseye yedirmez olursa bu olsun bursa zor şehir

106
    4
    1. @CAMCI yorumuna yanıt olarak

Ya iyi hoş diyonuzda adam gelicek uğraşacak zaman para herşeyi harcayacak az işler kötü gidince koro halinde sülalesine küfür yiyecek, Adamda gider basket takımı alır ozaman

1
    2. @CAMCI yorumuna yanıt olarak

18
      1
      1. @ali yorumuna yanıt olarak

kızıl ailesi basketbol takımını tek başına yarışmacı hale getirdi. Ali Ay döneminde kapatılacak olan takım 2 senedir avrupada ve ligte play offlarda

10
    1. @Selim yorumuna yanıt olarak

yılmaz büyükerşen Eskişehirspora sahip çıkmadı Eskişehir bal a düştü. Biz bu borçla belediye olmasa süper amatörden bile düşeriz. Yorum yaparken azcık nefes alda beynine oksijen gitsin.

36
      9
      1. @Halil yazık yorumuna yanıt olarak

2. Sevgili Bursasporlular mevcut yönetim kongre kararı alması biraz geç oldu mevcut yönetim kongre kararı aldı ise iki seçenek vardır
    Her iki aday da siyasi desteğe güveniyor peki hep eleştiren karşı siyasi görüştekiler evet önümüzde yerel seçimler var siz neyi planlıyorsunuz

20
    7
  3. Seçim öncesi yerli otomobil ile tesislere gelip kendince şov yapan ve oy isteyen arkadaş olsun yeni başkan. Eminim kırmaz Alinur Aktaş’ı

18
    14
  4. Artık bıktık Bursaspor a her önüne gelen başkan olamaz kriter konulmalı yeter be kardeşim.Bursaspor un maçlarına gelmeyen tesislerin yolunu bilmeyen başkan adayı başkan oluyor.Bu kadar kolay mı başkan olmak herkes başkan olsun o zaman.Yaptırım yok bir amaç yok ne ala memleket boş vaatler devri bitti camia da…

10
    4
    1. @ruhi yorumuna yanıt olarak

Ulan aklın yok fikrin var popondaki donu düzeltmezsin burdan klavyeden sallarsın Allahım ya.. Arnavut haklısın her önüne gelen başkan olmasında Sen Ekrem senal ı ne kadar tanıyorsunda konuşuyorsun? Ulan şeye sürülecek aklınız yok konuşuyorsunuz…

6
  5. Bu kulübün başkanı Levent kızıldan baskasını kaldırmaz tek çare Levent kızıl masaya vurduğunda İstanbul’dan sesi gelir

3
    5
  6. Bu takımın kurtuluşu bence altınordu fkyi satın almak. Tek başına hiçbir iş adamına hiçbir kişiye faydası olmayan kulüp. Bursaspor ile birleştiğinde hem kadromuz tamamlanır hem 1 sene içerisinde lige çıkarız hem devre arası transfer tahtası için bütçe oluşturulur hemde ordaki kadro bütün eksiklerimizi tamamlamaya yeterli.
    Bursaspor altınordu harmanı belkide Bursaspor’un kurtulusudur olamaz mı?

1. @Eyüp yorumuna yanıt olarak

Altınordu FK’yi neyle alıcan koçum? Paran var mı? Varsa biraz ateşle de, alalım Altınordu FK’yı. Lan o’lum Özlüce’ye yoğurt alamıyoz amk. Ne Altınordu’su. Oturduğun yerden osur osur ipe diz. O ne güzel valla.

7. Siyaset olmadan bu işin olma ihtimali yok hala Siyasete laf soyleyenlere anlam veremiyorum ve ekrem senal yıldırımda napmis ki buraya gelicek bence devletin desteklediği ya baska biri yada aynı yonetim devam etmeli

8. Kardeş sen Ekrem senal kim taniyonmu Ekrem senal dediyin kişi doğma büyüme bursasporlu altyapısından üstüne kadar maçlarına gider ha para mevzusuna gelirsen parayla imanın kimde olduğu bilinmez o yüzden önce adamı bir sor sorustur kimdir necidir ne iş yapar sonra karar ver yoksa bursa bal ligine düşer yıldırım belediyeyi bu hale getiren Ekrem senal Bursaspor’u uçurur adam içimizden biri Bursaspor’a gönül veren biri kaybeden siz olursunuz

Bir yorum yazın

Lütfen bir isim/rumuz ve yorum yazın.

Kayıtlı bir kullanıcıyı yorumunuza etiketlemek(mention) için yorumunuzun içerisine örnek @bursasporluyuz şeklinde kullanıcı adını yazabilirsiniz.

Başa dön tuşu