Reklamlar

Bursaspor kapattı!

Bursaspor Kulübü resmi sosyal medya hesaplarında dikkat çeken bir gelişme yaşandı.

Bursaspor kapattı!

Yeşil-beyazlı kulübün bugün Özlüce İbrahim Yazıcı Tesisleri’nden Afyonspor ile oynayacağı karşılaşma için yapacağı yolculuk paylaşımında tüm yorumlar kapatıldı.

Bursaspor’da yönetim kurulunun bu gibi hamleler ile tepkilerin önüne geçmeye çalışması tepki çekti.

Reklamlar

11 YORUM

benkahinim profil fotoğrafı

Şu başlık o kadar kötü niyetli, okura saygısız bir başlık ki yazan da okuyan da farkında.
“Bursaspor, X paylaşımlarını yoruma kapattı”,
“Paylaşımlar yoruma kapalı”, “Paylaşımlara yorum yok” vb. gibi onlarca düzgün başlık varken “Bursaspor kapattı” diyr başlık atıp görsel olarak da kurucu kulüplerin armalarını koymak saçmalık ve rezalet.

Yazık. Bunu çok sık yapıyorsunuz ve çok ayıp ediyorsunuz. Bir tane post 400 okunsa ne olur 1200 okunsa ne olur? Kimse işini düzgün yapmayınca kulüp batıyor diye kızıyoruz, bu haberleri okuduğumuz platformun kötü yönetimlerden farkı yok.

Gerçekten çok ayıp yaptığınız, lütfen okurlarınızı ve paylaşım ahlakını gözeterek içerik paylaşınız.

4
Erdal1642 profil fotoğrafı

benkahinim yorumuna yanıt

Şu yorumunda o kadar haklısın ki, aslında bu platformu takip etmememiz gerekiyor attığı başlıkların bazıları bu şekilde art niyetli biz bunları takip ettikçe bizim sayemizde para kazanıyorlar ve üstüne üstlük Bursaspor’a bi faydaları da yok . Zaten gelişmelerden dolayı üzülüyoruz şunun attığı başlığa bak (Bursaspor kapattı ) kına yakarsınız kapatınca.

0

benkahinim yorumuna yanıt

Zaten uzun zamandır bu sitede bir şeyler oldu bazı yazarlar mekalelerini yorumlara kapatırabiliyorlar bunu nasıl yayınlayıp kapatıyorlar o bir büyük soru çünkü o zaman birilerine kıyak çekiliyor bariz yani birileri bu siteye dışarıdan kendi çıkarları için yöneltebiliyor bu zaten büyük yanlış, bir ara 100’lerce beğeni alan yorumlar vardı meğerse oda yazarlar kendilerine beğeni atıyorlarmış sonradan duyduk yani manipülasyon!

0

Bu başlığı yazanın da bu Başlığa izin verenin de kontrol edenin de Allah iyiliğini versin

0

Neyi sakliyorsun Sedat neyaparsan yapın gideceksiniz öyle yasakla birşey yapamazsınız defolun gidin

1
Ahmet1966 profil fotoğrafı

Gurcu yorumuna yanıt

Şükürler olsun başımızda adam gibi bir yönetim var da deplasmana gidebiliyor takım! Yıllardır gidemiyorduk!

0

Neyi sakliyorsun Sedat sonunuz geldi amigolar Bursaspor’un yakasını bırakın

0

OSMANLI-16 yorumuna yanıt

Kınada Benden sana gelsin
Münasip bir’yerine Yakarsın

0

Yorumunu paylaş

Onay sonrası yayınlanır0 / 3000

Reklamlar

Futbol

Önerilen İçerikler

Tümünü gör