Cenk Tosun ile görüşüldü mü?
Bursaspor’da 34 yaşındaki milli futbolcu Cenk Tosun ile bir görüşme yapılmadığı öğrenildi.

Transfer çalışmalarına devam eden Bursaspor’un, Fenerbahçe’de kadro dışı bırakılan ve sözleşmesi feshedilmesi gündemde olan 34 yaşındaki forvet Cenk Tosun’la anlaşmaya yakın olduğu iddia edildi.
Ancak edinilen bilgilere göre, Enes Çelik yönetiminin milli futbolcuyla herhangi bir görüşme yapmadığı ve Cenk Tosun isminin gündemde olmadığı öğrenildi.






Baskanım Çek cenk tosunu seneyede rahat şampiyon oluruz hiç düşünme 2 sene çok rahat iş yapar
Muhammet varken ne gerek var , oraya vereceğimiz parayı orta sahaya harcamak , top yapacak bir beyin almak daha efektif olur.
Yaşı ilerlemiş olan ama takımına katkı sağlayan bir çok örnek mevcut. Ancak, böyle transferlerde takımın yaş ortalaması öncelikli olarak dikkate alınmalıdır. Alınacak oyuncunun fizik kondisyonu ne durumdadır, son 1-2 yılda sık sık sakatlık yaşamış mı vs bakılmalıdır. Camiayla bütünleşebilecek, takıma ağabeylik yapabilecek birisi midir, gibi hususlar önemlidir.
müthiş bir transfer olur. kombineler patlar.büyük başkanım göreyim seni.
Gelse taraftar çıldırır
Cenk Tosun’a bizim taraftar çldırır hee? AM.et sipor mu lan burası? Bu taraftar ne golcüler gördü. 40 yaşındaki Cenk Tosun’a mı çıldırıcek bu saatten sonra?
Dostum iş yapmaz mı Cenk tosun be
Muhammet Cenk Tosunu 2 ye katlar sen merak etme
Bok katlar görüyoz maçlarda
Cenk Tosun da Muhammet Demir de iyi topcular .
Kıyaslamak yanlış ..
Ben olsam Almanya’dan Şamil Çinaz’ı da çağırıp ön libero olarak Musa Çağıran’ın yerine transfer ederim. O da henüz 39 yaşında be ya. Noolcak. Cenk oynarsa, o da oynar. Görmüyon mu İbrahim Öztürk’ü? Herif 41 yaşına kadar liglerde oynadı.
Bence ön görüşme oldu ama bu paragöz zamanında sırf para için kendi camiasını sattığı gibi bizimkilerden de çok para istedi, bizimkiler de vazgeçti muhtemelen. 50-60 milyon altına oynamaz bu çünkü.