11 Ekim 2026 Pazar

Son dakika

Reklamlar

Batalla’ya ne oldu?

Sezona fırtına gibi başlayan, attığı goller, yaptığı asistler ve kilit paslarıyla lige damgasını vuran Batalla, sezonun ikinci yarısında adeta yokları oynamaya başladı. Devre arası kamp çalışmasının ardından durgun görüntüsüyle de dikkat çeken tecrübeli futbolcu, verdiği paslarda isabet sağlayamamaya başladı.

ADANASPOR’LA BAŞLADI

İlk yarıda attığı kilit paslarla ligin en iyi futbolcuları arasında ilk sırayı çeken Pablo Martin Batalla, ikinci yarının ilk maçı olan Adanaspor karşılaşmasıyla bu kulvarda da dip yapmaya başladı. Adanaspor’la Timsah Arena‘da oynanan ve 1-0 yenilgi ile sonuçlanan maçta yaptığı 16 hatalı pasla takımının en kötüsü olan Batalla, 4-0’lık Kasımpaşa maçında ise sahanın en çok isabetsiz pas atan ismi oldu.

AKHİSAR’DA EN KÖTÜSÜ

1-1 beraberlikle sonuçlanan Osmanlıspor maçında 12 isabetsiz pasla yine takımının en kötüsü olarak dikkat çeken Arjantinli yıldız, Alanyaspor‘a 3-1 mağlup olunan maçta da aynı sayıda yaptığı isabetsiz paslarla takım arkadaşları arasında ilk sırayı çekti. Son olarak 5-1’lik Akhisar Belediyespor karşılaşmasında 15 kez pas hatası yapan Batalla, gol atmasına rağmen bu anlamda sahanın en kötüsü olmaktan kurtulamadı.

Bursa Hakimiyet

Reklamlar

0 YORUM

Henüz yorum yapılmadı. İlk yorumu siz paylaşın.

Yorumunu paylaş

Onay sonrası yayınlanır0 / 3000

Futbol

Önerilen İçerikler

Tümünü gör