Başkan Çelik ve yönetim, Yazıcı’nın kabrinde
Bursaspor Kulübü Başkanı Enes Çelik ve yönetim kurulu üyeleri, efsane başkan İbrahim Yazıcı’nın kabrini ziyaret etti.

Bursaspor Kulübü‘nden yapılan paylaşımda “Başkanımız Enes Çelik ve yönetim kurulu üyelerimiz, merhum başkanımız İbrahim Yazıcı’nın vefatının 13. yılında kabri başında düzenlenen anma törenine katıldılar.” ifadeleri yer aldı.





Mekanı cenet lsun. Çok erken gitti. O ölmeseydi, ne Recep Oynakbaşı, ne Emin Adanur, ne Ali Tay, ne Hatçe Recep gibi dandik başkanlar türer, ne de Bursaspor’umuz küme düşerdi. Bugün gene Süper Lig’de şampiyonluk kovalar olurduk ve bugünkü gibi yok Muş’muş, Mardin’miş bi sürü kürt ipteyle uğraşıp kafamıza mermer parçaları yimezdik. Yok Velimeşe Ergene’ymiş, yok Isparta 32 sipor’muş, Artvin 31 spor’muş, Tokat Pilevne sipor’muş, efendim, Kuzeyboru 68 Aksaray Belediyespor’muş falan gibi adını bile hatırlamak için resmen beynimizi yaktığımız o takımlarla oynamak zorunda kalmazdık. Ah ulan Bölükbaşı, Adanur ve Ali Ay. Yatacak yeriniz yok lan sizin. Bi de hâla alacaklarınızı istiyonuz. Yüz surat Hacı Murat 131
şu üsluba bak!
saydığın şehirler ve kulüpler hepsi bu ülkenin.
durduk yere düşman edinmede üstümüze yok yeminle.
başkanlara gelince,
adamları kulübün başına leylekler getirmedi yine sen, ben, biz seçtik. seçerken gözlerimiz nereye bakıyordu?!.
şimdi de kulübü nerelerden alıp nerelere getirmesine rağmen enes çeliğe burun kıvıran ve dudak bükenler var.
geçmişte de ibrahim yazıcı istifaya davet edilmiş, ültimatomlar verilmiş, gitmesi için protesto amaçlı tribünler boşaltılmıştı.
o gün bunları yapanların tamamı her nedense ve nasılsa bugün birer ibrahim yazıcı savunucusu görünümünde.
gelecekte bursasporun en büyük rakibi işte bu hastalıklı kafalardır.
onlar kendilerini ne kadar gizlerse gizlesinler gerçek bursasporlular onları çok iyi tanıyorlar ve biliyorlar.
Yapma yaa? Saydığım o kuşlplerin hepsi bu ülkenin mi? Vallaha mı? Ben de sloven kulüpleri sanıyodum. Bakıyorum da ne kadar barışseversin amk. 3 hafta öncesinde kadar gördük bu ülkenin takımlarını kafamıza atılmadık, mermer, vida, demir kalmadı. Ne topluğumuz kaldı, ne oğlanlığımız. 7-8 senedir bizi maskara ettiler. Hepsinin amk. Bursaspor ulann. Gerisi boş. Hiç boşuna Enes Çelik borazanlığ yapma.Enes Başkan’ın senin gibi trollerin borazanlığına ihtiyacı yok. Adam Türkiye çapında başkanlık yapıyor, taktir alıyor. Senin sevdiğinin 2 katı seviyorum ben başkanı. Ve bu kulübü bu hale getiren o eski sahtekar başkanları hatırladıkça da üslubumu bozuyorum. Bundan böyle Enes Çelik gibi başkanlarımız olsun, ben sana üslup dersi veririm. Bu da senin adına Acı ama Gerçek.
yalan değil!
enes çeliğin benim onu savunmama ihtiyacı olmadığı tek doğrun.
ben sadece yalanı, istismarı, iki yüzlülüğü ortaya koymak için bişeyler yazıp çizdim.
biz artık burada kırk kişiyiz. birbirimizi iyi biliyoruz, tanıyoruz.
üstelik yorumlarını okurken bunların sırtlarını bile görecek kadar.
sonuçta burası mektep değil. dolayısıyla kimseye futbolun etiğini, ve tekniğini öğretmek gibi bir sorumluluğumuz yok.
ben yazarım sen kapasiten oranında bunun ne kadar ını alırsan?
spor da olsun, siyasette olsun kaos ve kargaşadan nemalanan ve beslenenlerle işimiz olmaz. bizimde kendimize göre işimiz, gücümüz ve sorumluluklarımız var.
Vefalı olmak,, çok güzel,, geçmişini unutmamak çok güzel,, TEBRİK sayın,, BAŞKANIM,, İBRAHİM BAŞKANIMIZIN GÖNÜLLERDE Kİ YERİ ÇOK BAŞKA, NURLAR İÇİN UYU BAŞKANIM,
Ruhu şad olsun mekanı cennet olsun