Reklamlar

Başkan Çelik değişimin başladığını açıkladı

Bursaspor Kulübü Başkanı Enes Çelik sosyal medya hesabından BursaRay istasyonunun isim haklarının sponsor tabelalarının değişimine başlandığını duyurdu.

Başkan Çelik değişimin başladığını açıkladı

Başkan Enes Çelik paylaşımında şu ifadeleri kullandı;

Bursa Büyükşehir Belediyesi Meclisi kararıyla 39 BursaRay istasyonunun isim haklarının pazarlanması 5 yıl süreyle kulübümüze verilmişti. Bu çerçevede anlaşma sağladığımız 15 istasyonun tabelalarının değişimine başlanmıştır. Kentimize, Bursaspor’umuza ve bu kapsamda bize destek olan kurum ve kuruluşlara hayırlı olmasını diliyorum.

Süper Lig ve Avrupa yürüyüşümüzde kulübümüze maddi katkı sağlayacak kalan istasyonların da en kısa sürede gereken ilgiyi göreceğine inanıyorum.

Reklamlar

7 YORUM

Beşyoldan Neco 11 ay önce, 19:45

Sayın başkan, değişim başladı dediğinde Cuma akşamı oynayacağımız lig maçımızı saat 17’den 20’ye aldırdın zannettim.

Hadi yap bi’ kıyak be başkan. Gelelim şu maça. İzin vermiyor valla bizim patron. 😥

1

Beşyoldan Neco yorumuna yanıt

Neco cuma günü mesai var 9 a kadwr calisacaksin

0

Bursaspor sevdalıları bu şehirin insanları mutlu şehir mutlu destek olan bu şehri seven herkese sonsuz teşekkürler

0

Sayın Başkan öncelikle teşekkürler fakat sadece tabela değil Bursaray içerisinde durak ikazlarını yaparken sponsorların adı anılmalıdır.

1
Beşyoldan Neco 11 ay önce, 19:39

15.05.2010 yorumuna yanıt

O kadar da değil.
O iş için Bursaspor’umuzu bi’ miktar daha yeşillendirmeleri gerek.
💚🤍💚

0

Bursasporumuza sponsorluk ile destek veren bu markaları aklınıza kazıyın arkadaşlar, ihtiyaçlarımızı öncelikle bu markalardan karşılayalım

1
Titrek Tarık 11 ay önce, 09:21

Seçkin yorumuna yanıt

Kazıyalım kanka. 🤣🤣🤣

0

Yorumunu paylaş

Onay sonrası yayınlanır0 / 3000

Reklamlar

Futbol

Önerilen İçerikler

Tümünü gör